Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 7
LauraFlo spune:
Joi seara sau vineri nasc.... Maine am din nou o echografie de facut dar sper sa nu intervina nimic in planificarea asta.
Azi sunt la serviciu.....putin....sper sa nu ma tina toata ziua...., dar promit sa intru si de acasa.
Va pup....
Ela76 spune:
Uau, Laura, a trecut asa de repede timpul??? Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si un copil sanatos, mancacios si voios! Abia astept sa ne dai de veste, desi stiu ca vei avea din ce in ce mai putin timp liber.
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Uauuuuuuuuuu Laura, au trecut deja 9 luni? Doamn ce repede trece timpul. iti doresc din sulet o nastere cat mai usoara si un bebe mancacios si cuminte!
Ela, vesti am dar proaste...tocmai acum cand eram hotarati sa facem si fratioara sau fratioru a aparut o problema medicala destul de nasoala. Am probleme mari la coloana iar cand i-am sus medicului de dorinta noastra a spus doar atat...daca raman insarcinata o fac pe proprie raspundere ptr ca dupa cum arata spatele meu n-am sa fiu in stare sa uc o sarcina mai mult de 5-6 luni
In schimb am si o este una...ne-am luat masinutza...sau v-am spus??
Lavi, si Raul face confuzii de genu celor spuse de tine, dar cu siguranta sunt involuntare ptr isi da repede seama si se corecteaza. pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc, la el s normal ptr ca isi petrece mai mult timp cu bunicii decat cu noi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Acum ne puteti VOTA! Multumim
Pucku spune:
Laurica mama, gata? mai ai dor o zi? sa ai parte de un BB minunat, mancacios, sanatos, frumos, dragastos
Daria e nerabdatoare?
de ce inca o echografie? intreb si eu ca aici itzi face 1 in general, 2 daca crede ca pot sa fie riscuri si a treia numai si numai daca e ceva neclar.....eu avand un Bb mare am facut si echo 3 dar numai sa se asigure de greutatea lui Bb
Clau imi pare rau pt spatele tau, faci exercitii? terapie? miscare? inot ceva?
Felicitari pt masina
noi abea ce am ajuns pe meleaguri de Quebec dupa 10 zile de concediu prin New brunswick.....foarte frumos si cald
am vizitat plaje salbatice minunate din Bay of Fundy, grote, insula grand Manan, o comunitate de o mana de pescari, insula are parca 33 km patrati, muzeeul de masini antice, gradina botanica si centrul de interpretare al cailor ferate de la Edmuston....ne-am simtiot foarte bine, dar cum noi facem vacante expeditii...destul de obositor cateodata
mai avem o saptamana de vacanta in 15 septembrie si deja nu stim ce sa facem/vedem mai intai....charlevoix, montreal, 1000 insule, tadousac.....
Steph a schimbat grupa azi la gradi, si educatoarea, era nefericita ca nu-l mai are pe Jeremy, iubitelul ei
si ca mi-am adus aminte perla din vacanta
am vizitat cel mai lung pod di lume acoperit de la hartland de o lungime de 300 si ceva de metrii construit in 1908
http://www.town.hartland.nb.ca/html/bridge.htm
si citind in carte stiati ca din new brunswick, ziceau ca, era o legenda si traditie ca la jumatea podului sa te opresti si sa-tzi saruti iubitul
la care Steph se pune pe un ras si rade si rade si zice
- pai Jeremy e la Quebec, de unde sa-l pup eu acum.....
am ras si noi.......
eu dorm pe mine asa ca ma bag la dodo, dupa ce ma duc sa-mi pisulesc catelu
sper sa revin maine
o zi insorita va doresc
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
LaviB spune:
salve fetele!
laurica tinem pumnii sa fie totul bine.
ela o sa trimit zilele astea niste idei si poze chiar....eu acu tocmai sunt pe net la cautat de modele pt balustrada
pusi....sper sa mai revin in seara (noaptea) asta
LaviB spune:
clau.....acu am citit si de supararea voastra. IMi pare sincer rau....insa....poate exista totusi o solutie....daca vreti bebica eu zic sa mai ceri si un al doi-lea sfat.Bafta!!!
Ela uite asa pe rapidulescu ce trimit aci: http://www.alno.de/5.0.html
http://www.kuechen-quelle.de/Service/Kataloge/Kuechen-Katalog-online-blaettern/
aici http://www.alno.de/23.0.html ai chiar si un program unde-ti poti tu acasa singura sa-ti planuiesti in mare bucataria. Sa vezi cum se imbina si cum arata. (noi l-am folosit si am stiut exact unde si cate dulapuri vrem , atunci cand ne-am dus la magazin de am facut planul si comanda bucataraiei) E naspa ca e in germana...n-am cauta sa vad daca e si varianta in engl.
(sper sa mai revin cu ceva info)
pa
LaviB spune:
Ela am mai gasit si niste variante in engl: http://www.nolte-kuechen.de/index.php?id=10&L=2
http://www.nobilia.de/home/en/#/produkte
Vreau sa spun ca noi la astia am cam cautat (alno, nobilia, nolte) sunt bucatarii cu nume si bune aici in germania. Daca ai nevoie si de alte idei , intreaba oricad.Voi fi ceva mai des pe net ca ne cautam si noi inca o sumedenie de lucruri. (asta acu pana tre sa stam sa se usuce shapa pe jos la casa - maine ne-o toarna)
Sa-ti spun in mare cum e bucataria la noi ( cum va fi): sufra si bucataria sunt comune (ne-am decis cu greu- eu- la varianta de bucatarie deschisa- nu de alta insa ma gandesc la mirosuri) Am decis sa asezam mobila in forma de U , despartind totusi , optic, bucataria de sufra printr-o "tejghea" ce se poate folosi ca si o masa inalta de bar.O sa ma uit ce poze am daca am cu planul si -ti trimit pe mail In rest vin maruntisuri, unde si cum vrei frigi, cuptorul, ´plita etc. Aici de ex este ff comuna plita la curent (placa sticla etc) Noi pt ca tot avem incalzire pe gaz , ne-am tras si in bucatarie teava si mi-am comandata plita pe gaz.( imi e dor de gatitul pe gaz, e mai rapid si mai gustos- zic eu) si tot felul de astfel de modificari.
sper sa-ti fi fost cu ceva de folos. fug la nani acu, nu de alta insa maine tre sa fiu pe santier si merg si la munca
pusi
Claudelu spune:
Laura??? LAURAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Ai nascut, oare?? Are careva numarul ei de telefon? ei uite la asta nu m-am gandit
Fetele, n-am apucat sa citesc ce ati scris ca m-am blocat la un topic de la Generale...Inaioana, mamica din grupul nostru (probabil ca toata lumea isi aminteste de ea) are nevoie de suportul nostru.
Inaioana, daca citesti aici sa sti ca suntem alaturi de tine
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Acum ne puteti VOTA! Multumim
mariana tache spune:
va mai amintiti de mine/noi?
waw de 100 ori!!! ce de schimbari la noi (imi place sa cred ca inca mai sunt si eu in acest "noi")!
In primul rand am crescut! Spectaculos; efectiv mi-au dat lacrimile cand v-am gasit in "era noua"; doamne, ce mai trece timpul!
LAURA!!! Ce bucurie! Probabil ca deja esti cu bebe sanatos in brate; felicitari!
MICKYYY!!! mii de felicitari si tie; o mare curajoasa si luptatoare; te admir!
Ela, un special!
Clau, imi pare rau pt spatele tau; pacat mare de planul cu bebe2; dar exista si optiunea adoptiei , asa ca nu abandonati planul!
Lavi, plina de energie pozitiva ca-ntotdeauna!
Pucku, din postarile tale mi se pare ca sunteti f bine; sper sa nu gresesc.
Evident, schimbarile nu ne-au ocolit nici pe noi! Dar, nefiind foarte de bine (sau da? cine stie!) aman sa va povestesc; acum e prea mare bucuria pentru LAURA!
Va cu drag si mai vin! (daca ma mai vreti )
(sper sa nu mai dispar asa ca magaru`... )
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Neata!
Oare ce face Laura?
Marianaaaaaaaaaaa ce bine ca mai dai si tu un semn de viata! Hai cu noutatile ca sunt curioasa Baietii tai ce mai fac?
Raul nu merge din 15 la gradi ca i-am facut copro si a reiesit ca are giardia Acu ne tratam cu totii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim