Locuinta in cartier rezidential
Am vazut astazi o reclama in care era prezentat un viitor cartie rezidential in zona Colentina. In poza arata foarte bine http://www.sigmaresidence.ro/.
Am cautat pe net si am gasit si preturile:
garsoniere de 43.70 mp utili - intre 68. si 99.000 EUR + TVA
- 2 camere de 54.09 mp utili - intre 75. si 158.000 EUR + TVA
- 3 camere de 79.11 mp utili - intre 99. si 210.000 EUR + TVA
(la suprafetele respective se adauga terasele, care sunt... mari, ondulate, etc
Avand in vedere explozia de preturi a apartamentelor vechi, cu camere mici si inghesuite, achizitionarea unui asemenea imobil mi se pare ok.
In functie de dotarile pe care le vrei, pretul creste sau scade. Am inteles ca cele mai ieftine sunt la parter, cele fara terasa.
Exista riscul sa platesti ceva si sa iei altceva?
Voua vi se pare o afacere?
Raspunsuri
grati.ela spune:
nu-mi place locatia...pt investitie e mai ok o gars in bloc din 89-90 (in jur de 40m2 utili) in zona Brancoveanu, Iancului, Politehnica - sunt in jur de 80mii E si se inchiriaza cu 350E fara pb.
cat despre riscul de a plati una si a lua altceva...suntem in RO deci e posibil!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Rufus spune:
Mie imi place locatia. Imi fac casa pe Ion Floruta, in vcecini.
Preturile mi se par ok. Ma rog, fata de ce se vehiculeaza...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
dana d spune:
Mie preturile mi se par mult prea flexibile, cum adica intre 99 si 210 la aceasi suprafata utila?!
Eu am cumparat apartament intr-un ansamblu unde erau doar 3 preturi pt 3 dimensiuni de apartament, si atat, indiferent de etaj.
Eu una as prefera o locuinta noua decat una veche, bineinteles, conteaza si zona dar vechimea conteaza mai mult.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Anca Wish spune:
Dana, preturile difera in functie de dotarile dorite. Iti alegi gresia/faianta/parchetul..etc si in functie de calitatea/preturile acestora se stabileste valoarea imobilului.
Pe mine ma incanta o astfel de locuinta, dar al meu sot nu vrea. Nu are argumente, dar nu vrea.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
micha08 spune:
Mie preturile mi se pare f. mari pentru Colentina. Mai gandeste-te!!!
Cat despre ce vezi in poze si ce va fi la final.... distanta mare!!! Ai mare grija! Am vazut la stiri saptamana trecuta ca deja constructorii incep sa renunte la unele proiecte...ceea ce inseamna ca daca el nu mai face constructia, trebuie sa te rogi de el sa-ti dea banii inapoi. Vezi mai intai cat de seriosi sunt!
Succes!!!
Androix spune:
Anca, si noi ne-am tot uitat pe site-uri de genul asta. M-ar incanta, iti dai seama orice mai mare de doua camere intr-un bloc vechi m-ar incanta. Dar am ajuns la concluzia ca sunt totusi destul de scumpe, asa ca o sa ne orientam catre un bloc comunist dar construit dupa 80.
Fata de alte planuri in complexuri rezidentiale astea mi-au placut cel mai mult, dormitoarele marisoare, bucataria ok.
Micha, indiferent unde se va construi ceva nou preturile vor fi cam la fel, adica mari iar pentru zone bune si mai mari.
Andreea mama de Filip si Georgia
micha08 spune:
Am spus ca mi se par cam scumpe preturilé pentru ca eu am cumparat anul trecut, in luna mai, o casa P+1+M in nordul capitalei la pretul pe care l-a dat Anca pentru apartament cu 3 camere. Trebuie sa specific ca eu am cumparat casa de la contructor si nu am facut-o in regie proprie.