Puiuti de Randunici 2008!! (14)
Raspunsuri - Pagina 3
amira_roxana spune:
simo sa-ti traiasca baietii, ce frumosi sunt!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
Simo27 spune:
Sovi,LA MULTE LUNI SI ANI DELFINASULUI SCUMP!!!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lyvy spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si frumosi!!!
Io am facut cumparaturi cat pentru o luna, aprca vad ca iar mi se strica in frigider.
Am fost la piata si mi-am luat o multime de flori din astea la ghiveci care curg sa mi le agat prin curte si multe din alea micute, acu sa vad cine o lucra cu ele, ca io nu mai pot.
Am plecat sa fac curat in baie, asa n-am chef!!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
mstela spune:
Va pup..in sfarsit,reusesc sa scriu...intr-adevar,stresanta rau reclama astora,care nu mai dispare!!
UREZ SI EU LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI IERI SI AZI!NUMAI BINE LE DORESC!...
Cuscra,ma bucur tare ca e bine Barosanelul..off prin ce a trebuit sa mai treceti..spunea Naty odata ca necazurile tot pe cei care au mai avut cad,dar sper sa scapam odata..gata...si,bate-l bine!Nici eu nu cred ca o bat prea bine pe Teo.Cand o bat,vibreaza din toate incheieturile si mi-e teama sau mila sa dau f tare.
mihatp,multumim frumos pt pachet.abia astept sa folosim bibele minune!
tuchita,scumpi tare mai sunt copiii tai...iar,Seb,cu asa imbracaminte smecheroasa,m-a dat gata!
si restul fetelor.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Fetelor,ce v-ati mai distrat voi ieri pe aici!!
Intru si eu in ton cu voi,si arat reclamei idioate!!
Luny,felicitari pt bb vaccinat..bune sfaturile.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Buna dragutelor!
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor de azi!
Eu nu mai stiu ce sa ma fac...amarata rau de tot...ieri iar am avut frisoane si sanii calzi...am luat un paracetamol si mi-am pus comprese reci...l-am chemat si pe sot acasa de la servici ca nu mai puteam de dardaiala...si eram singura cu piticii...apoi din dardaiala dadeam in niste bufeuri si ma lua cu calduri si transpiratii
Mi-au mai cazut si 2 fire de la epiziotomie, dar tot mai doare, frate...pot sa stau in fund, sa merg, dar daca stau pe loc in picioare incepe sa doara si sa intepe
Azi am reusit si am fost toti patru in Tineretului, tare cald si frumos a fost! Poate reusesc sa pun si cateva pozici cu noi...bebe tot mai are bubute mici pe fata si nu-i mai trec
Am ramas iar in urma cu cititul, sper ca sunteti toate bine si puii la fel! Ma duc o ora in pat si poate mai revin pe seara!
Va pup si va iube!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
bubu, de ce te chinui mama cu epiziotomia aia??? da cu lidokain spray! eu m-am chinuit la alex de ajunsese sa-mi fie mai frica de epiziotomie decat de nasterea in sine....acum nici nu mi-am dat seama cand a trecut....cred ca si mie mi-au picat toate firele pana la urma....si s-au inchis si "gaurelele" de la cusatura.
ziceam ca nu are teo colici ....plange bietul de el de juma de ora!!! nici nu a putut sa pape cum trebuie...IAR!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
Veniram si noi de la plimbare...4 ore am stat in Botanica...am facut ochi mari, am papat, am plans, am adormit...si dupa aia ne-am intalnit cu Kya, Sanziana si randunoiul! ; si dupa ce facusem 3 ture complete ale Gradinii, am mai facut 2; urmarea, ma dor picioarele de mor. Sanziana mica e o scumpa, se trezise la un moment dat si se uita la tati super-incruntata, avea o fetisoara de mureai!
Mda...si acum trebuie sa lucrez cu sotul la aranjat oamenii la mese pt botez ...nasoool!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
AM venit, evident cu mana goala...am, probat, dar nu-mi vine bine nimic..ceva ar fi, dar am nevoie de a doua opinie, randunoiul!!..Mufy rezista cu orele la plimbare, am stat 3 ore si le-a dorimt dus!
simo haiosi baietii!!:))
sovi nici eu nu m-as agita daca as avea ceva sa-mi vina bine sau sor-mea la fel de 'multa' ca mine acum, sa imprumut de la ea...ca nici eu nu fac mare party, dar nu incap in nimic, rochie, fusta sau pantalon mai de Doamne ajuta, rotesc un blug si 2 pantaloni sport Si parca as vrea sa am si eu niste poze ok pt el cand va fi mare, in care sa arat si eu normal!..
naty cat de curand facem si noi o vizita la Botanica!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Ziua buna!
N-am cu ce sa ma laud, decat sa ma plng ca sunt racita si mi-e rau!
Am vazut niste poze de Barosan haioase foc!
Lyvy, de bine ce te-am sfatuit, te-ai dus fuguta si-ai umplut frigiderul!
Macar ti-ai luat si de gradinarit ca sa mai faci miscare!
Ariel, si pe mine ma dispera Ilinca cu luatul in brate cand e taica-so prezent! La mine nu vrea ca am operatie!
Iti doresc un Teo necolicos!
Bubule, sper ca nu faci vreo minune pe la epiziotomia aia! Nu s-a inrosit, nu supureaza? si sper sa fii bine!
Stela
Naty , fara KK la plimbare? Succes la asezatul la mese, ca e tare grea treaba!
Intrebare( sper sa nu radeti de mine!) :bebelusilor vostri le pulseaza fontanela? Eu nu tin minte sa fi vazut la Ilinca asa ceva, dar ce-i drept avea mult mai mult par!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze