Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Tuchi si Barosanelului ii pulseaza fontanela...si lui David ii pulsa!nu e motiv de ingrijorare...asa mi-a zis dr la David!acum cu Sam,nici nu am mai intrebat....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

pe unde umblati,Mamicilor????????????????nu e nimeni?????????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu sunt, imi astept randunoiul pescar!..
Mufa se frichineste, vrea in brate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

azi in Cismigiu (cu bentita)

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

V-am citit si m-am dus la Iulia pe care am trezit-o ca sa-i pun mana pe fontanela sa vad daca pulseaza...da, pulseaza! . Ei, ea a zambit cand mi-a simtit mana pe cap. Si sa nu ma faceti mama cruda, ca mi-am amintit cu ocazia asta ca nu-i dadusem Vigantolul si am profitat!
Am facut aranjamentul tac-pac. Bineinteles, ca si la nunta, eu am reusit sa-i aranjez, inclusiv pe prietenii si neamurile randunoiului . La nunta, chiar punand persoane care nu se cunosteau (ca n-aveam incotro), asa cum am gandit eu compatibilitatile, am scos niste aranjamente de minune; ce mai, sunt buna la cuplat oameni

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Faina Amira cu bentita!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am venit si noi de la plimbarea de 2 ore cu o foame teribila...iar m-a pus la alergat spre casa..
Fetelor,ce s-o intampla cu femeile astea de infofolesc asa copiii?Multi erau acoperiti cu paturica in plin soare si nu prea am vazut cu capul gol..ci numai cu caciuli cu urechi..Noi am indraznit la capul gol!
Of,bubu,iarasi probleme cu sanii??Imi pare rau..Era s-o patesc si eu din nou de dimineata..dupa ce Teo m-a pacalit si la 4.00 a papat doar dintr-o tzatzi si a adormit,bineinteles dupa 1,5 ora a papat din tzatzi 2 si iar a adormit si dupa iar 1,5 ora a vrut iar si i-am facut praf.Si s-a saturat tipa,ca abia dupa 3 ore a cerut iar,si cand m-am trezit atunci aveam sanii arhiplini si durerosi,cu noduli,dupa atatea ore.Am lasat-o sa traga pana n-a mai putut,am pus repede si pompa si abia asa am golit sanii..Mi-era o frica..
Naty,dar cati invitati aveti mami?Si noi,curand,facem ture de Botanica.
Luny,nimik nimik?Mai cauta ca treb sa gasesti ceva.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2461704450103379982bNVgmv

poze noi si cu noi...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, nu e ma rosie si nu supureaza...mama ei...doar ca nu e lipita!! nu stiu cum puii mei m-a cusut aia...chiar aveam in gand sa-i zic lui Tutu sa ma coasa tot el, dar el a lasat-o pe rezidenta lui...mi-a mai cazut inca un fir, au fost vreo 4 pana acum...
Epiziotomia de la Vlad era mai mare, se vede cicatricea, acum m-a taiat doar putin spre interiorul vaginului, vreo 2 cm...ma dau cu tinctura aia de galbenele sa se cicatrizeze, dar ustura ca naiba...o sa ma duc la control in 2 saptamani si sper sa treaca pana atunci...

Steluta, culmea e ca nu aveam sanii deloc plini, nu erau tari...m-am muls tot timpul...nu stiu ce sa ma zic...

Simo, am vazut si eu Barosanelul scump si tuns! Super ii sta si ce scump e cand rade!

Amira, ce bulanoasa am vazut eu! Mama, ce grasuna e si scumpa foc!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Bubu, da cu Oximed spray, ajuta foarte mult!!Agita bine flaconul si tine la 20 cm , e super, ia si din durere si ajuta la cicatrizare , are si un antibiotic cu actiune locala, nu e scump, in jur de 10-12 ron.Ai grija de tine!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput