Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

MAMI.P Mufa are 2 luni si 2 zile si bea exclusiv ce e in tzitzi..nu e nevoie sa-i dai nimic in plus, ia de la tine tot ce are nevoie, pana pe la 4 luni sau mai mult chiar!
cristina ma bucur ca esti mai bine si cr4ed ca la un moment dat toate ajungem in situatia asta...stii, perfectiunea nu exista!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Noi pt colici am inceput cu Bonisan, am trecut la sab simplex si am ajuns la Calma baby si tot mai are colici, ieri mi-a facut o criza de tipete, de-am crezut ca ajung la spital cu ea, saraca, toata se strangea si eu nu mai stiu ce sa pap, n-am mancat nimic din ceea ce i-ar da colici si nici nu-i amestec laptele meu cu lapte praf in stomac, Dumnezeu stie ce mai pot papa sa n-o doara pe ea burtica

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of, stiu fetelor ca ni se intampla la toate asa ceva, doar ca depinde de fiecare cum priveste lucrurile. Eu sunt extrem de organizata, adicaimi place sa stiu din timp ce si cand voi face, or, acum, toate imi sunt date peste cap! Ma obisnuisem cat de cat de cand cu Vlad ca nu le pot face pe toate atunci cand mi le planific, dar acum, de cand am 2 sunt depasita de situatie! Au program diferit de somn, de fapt numa Vlad il are, ca Daria deocamdata nu are nici un program, cand as putea s-o scot pe Daria la plimbare, nu-l pot scoate pe Vladut si invers, asa ca ii scot doar o singura data pe zi la plimbare, cand era Vlad mic il scoteam si de 3 ori pe zi, dar atunci n-aveam grija facutului de mancare, ca mancam ce era, fie si sandvich-uri, junk-food, etc., acum e obligatoriu sa fac mancare, 2 feluri, unul pentru amiaza, unul pentru seara, ca e si Vlad la masa comuna si lui nu-i pot da sa manance toate prostiile, iar pregatitul mancarii in conditiile in care tre' sa mai si fug de la un copil la altul, dureaza de doua ori mai mult decat ar durain mod normal. Cand doarme Vlad nu pot face nimic, numa sa forumesc, ca sa nu cumva sa-l trezesc, ca-i tare sensibil la somn, si uite asa trece ziua si realizez ca iar sunt depasita de situatie si nu am apucat sa fac nici jumatate din ce mi-am propus! si inca n-am dat de greul cel mare - DIVERSIFICAREA Dariei! cand o sa trebuiasca sa gatesc separat pentru ea UF!!! mi-am varsat un pic de necaz, desi am zis ca nu ma mai plang. Astept sa creasca puii mai mari sa-si faca program cat de cat comun si sa ma organizez si eu, macar putin...

Alice - ai aflat ce vrea Thea?

Gecko -bine ai revenit in forta!

Tuchi - cum mai e cu raceala? V-ati revenit toti?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Noua preferinta a bebelinei este asta:

http://www.youtube.com/watch?v=RE246RfrG58&feature=related

Poate merge si la voi!

Kitzy, lasa ca trece si perioada asta colicoasa!!

Iesim afara, tura de dupa-amiaza . Sper sa se mai fi racorit un pic afara. Oricum, la noi duminica este inchis bulevardul pt masini si, cum este marginit de o groaza de castani, este o placere sa te plimbi pana la Crang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cristina,-stiu ce simti...si eu ma regasesc in ceea ce ai scris

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi iesim afara!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Alice - exact preferinta asta o are si Vladic vad ca au gusturi comune, si nici diferenta de varsta intre ei nu-i asa mare Esti incuscrita cu cineva??? Nu de alta, da-i fecior fain

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Simo - stiam eu ca nu-s singura Dar te invidiez pentru curte, Labus cel ascultator (devoratorul de carucioare). Abia astept si eu sa terminam o data casa si sa ne mutam, sa-l pun pe Ayan (catelul nostru) la paza de carucioare. Parca totusi imi pare ca o sa-mi fie mai usor atunci. Macar n-o sa ma simt vinovata ca-mi tin copiii in casa atata.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...Noi am venit! si sa stiti ca azi in Gradina Botanica n-am vazut nici un copilas cu caciula . Iulia a stat un pic in cracii goi, dar unsa cu crema Bioderma cu SPF 50!
M-am intors si m-am umplut de nervi-naiba m-a pus sa ma bag in subiectul cu anti-reclama Pampers, mi-am luat-o peste bot rau de la moderatori, ba se pare ca am primit si avertisment, sa vedem daca-mi apare pe undeva. Invatatura de minte sa ma mai bag in alte discutii decat cele care ma privesc pe mine si pe copilul meu. Sunt asa de suparata ca daca nu mi s-ar face dor de voi n-as mai intra pe forum vreo saptamana . Nu-mi place sa mi se dea atat de tare peste bot cand eu totusi discut civilizat si-mi zic punctul de vedere, chiar daca e in contradictie...
Dar eu ma plang de prostii...Cristina, nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti e. Rabdare de inger iti trebuie, pana cand va veni vremea sa se mai aseze toate lucrurile. Si va veni...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si la noi a fost cald azi, am stat 2 ore la plimbare, a dormit Diana mea de n-a avut treaba
Mancacioasa mea papa la fiecare masa 120 ml de laptic, nu vi se pare cam mult? Dr a zis ca daca nu vomeaza dupa ce papa, ii ok, inseamna ca numai cu atat se satura. Si mananca atat cam la 3 ore, are momente cand si la 2 ore ii foame si tot isi mananca manecutele si daca nu primeste papa in timp util, atunci sa te tii tare
O sa se faca cat China!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput