Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Pisix merci pt sfaturi si pt ca santeti alaturi de mine.Varsta la mine este de 31 de ani si a sotului 35 dar daca noi stim de azoo de 10 ani deja mi se pare ca a trecut prea mult timp si nu am rezolvat nimic.

Andrabirni si tu ai fost la Damian?ce v-ati hotarat sa faceti an continuare ...ati avut si FSH mai mare de 14 mi se pare ca atat ai zis ca este...luati ceva naturiste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bizty si eu zic sa continui tratamentul deoarece a dat rezultate. Sotul tau e clar ca-si doreste un copil al lui dc ia singur pastilutzele. La sotul meu tratamentul nu a vrut sa dea rezultate, FSH -ul in loc sa scada a crescut . Am avut cateva sapt f grele pt ca la noi ca si la voi eu eram cea care nu voiam cu donator. Deci..... dc la voi a scazut e super. Parerea mea este ca tb sa faceti acea biopsie pt ca altfel toata viata te vei intreba dc nu cumva puteati sa aveti si un copil al vostru . In paralel tb sa te pregatesti psihic in cazul ca nu veti gasi nimic la biopsie si ca tb sa acceptati donatorul. Te imbratisez.
Pisix succes in Austria. Esti o luptatoare si sunt sigura ca vei iesi castigatoare.
Amzulica succes la punctie.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, cand am aflat de azoo, la Medsana i s-au dat o serie de analize, printre care si acest FSH.Nu mai stiu exact cat i-a iesit, dar era destul de maricel, in oriice caz, nu dublu sau fff mare.I-am repetat FSH-ul in 2 ani de mai multe ori, si am constat ca acum i-a mai scazut.El a luat un an naturiste, dar in ultimele luni,cam de 8 luni nu a mai luat nimic.I-am repetat spermogramele, tot o.La dr.S, noi nu am gasit nimic, tot 0 gigei.
Am fost decurand la dr. Damian, ti-am povestit experienta si acum asteptam sa strangem ceva banuti si sa o urmam... pe Pisix.Sunt convinsa ca ea va fi deschizatoarea noastra de drumuri.Si inca o data ii multumesc ca este alaturi de noi si ca ne impartaseste atatea informatii.
Fetelor, si noi am plans in doi luni intregi.Si eu de multe ori am plans fara sa ma vada sotul, am plans de neputinta, am plans de invidie, am plans ca nu avem cum sa reusim.Dar am sa plang si de fericire, sunt convinsa.Asa ca, haideti sa gandim pozitiv si o sa reusim.va pupaa o azoo 100%.

Mergi la inceput

Marush, sotul tau a avut 0 gigei la spermograme.S-a operat de varicocel si apoi a ajuns la 2 mil?Unde s-a operat?Cat a avut FSH-ul?Ne mai poti da o data detalii despre cazul vostru?
toate fetele care ne citesc si sunt alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Arabini ...am povestit de 3-4 ori ca mi-e teama sa nu va plictisesc...imi pare rau ca nu am pastrat link-urile!O sa caut poate dau de ele!!
Dar pe scurt, azoo, operatie cu Damian , si rezultatul cu milioane l-am obtinut la Szeged, unde din cate am inteles ii numara la analizor...ca in tara am avut nu mai mult de 10 mii.
De-aia vroiam sa spun ca ar fi bine sa mai faceti si spermograma in alta parte nu numai in Romania...sunt sigura ca rezultatele nu au fost umflate in Ungaria..e chestia de tehnica, de cat de repede se lucreaza proba, cat de atenti sunt cu ea...pentru ca in conditiile in care ii cauti cu lumanarea este f important acest aspect!
pupici!!!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Andrabirni sunt noua pe forum dar cu si eu sunt o azoo m-a atras subiectul si am studiat prima pagina. Am observat ca sunt puse link-ri la Marush cu operatia de varicocel si evolutia spermogramei. Tb sa dai clik pe Marush(in lista de gravidutze) si pe operatie varicocel. Acolo e toata povestea.
Marush felicitari, sarcina usoara si la termen.
Zisacami felicitari si tie . Se pare ca dr Zadori are mana f buna.

Cip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

cipcirip....saru-mana...dar atenta mai esti!!Eu nu observasem!
Oricum de aveti intrebari sunt aici,..cu ochii pe voi!
PUPICI!!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Marush, dar dr Damian, a vrut sa il opereze pe sot?Cine a luat decizia?Voi sau el?Multumesc de raspunsuri.
Cipcirip, noua, noua, dar vigilenta mai esti.Multumesc de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Bytzi – scuze, am confundat, la voi varsta nu e o problema, pacat ar fi sa nu incercati si calea asta.
Inca ceva: e posibil sa faceti acum biopsie si sa nu gasiti nimic. Se poate intampla … insa dupa parerea mea asta nu ar trebui sa va descurajeze. Pt ca la FSH mare e posibil, dar daca, sub tratament scade FSH, e posibil sa obtineti si spermatogeneza in timp …Hai ca pun raul inainte dar in situatii ca ale noastre tb sa fii pregatit pt orice.
Cipcirip – bun venit pe forum la Azoo, nu e tocmai cel mai vesel subiect dar noi suntem fete vesele asa ca ai nimerit unde trebuie.
Ca sa inteleg: voi veti face cu donor ? Sau sunteti doar in stadiu de idée ? In Austria si Germania e un sistem mult mai bine pus la punct de banca de sperma si nici preturile nu sunt exagerate.Sper sa vii cu un suflu de entuziasm si sa fii mai activa, noi in ultima vreme se pare ca am cam chiulit de pe forum, de cand miki si Iyoana nu mai baga nasucul pe aici parca nu mai e asa activitate.

Mergi la inceput

Pisix multumesc pt primire. Va urmaresc de mult timp, va "cunosc" pe toate dar deabia acum m-am hotarat sa scriu.
Da, din pacate lupta cu azoospermia s-a incheiat la noi si am acceptat destul de greu varianta cu donator. Suntem la inceput de drum pe calea asta si tot caut variante. Stiu ca in strainatate bancile de sperma sunt mai bine puse la punct dar am un inconvenient, sotul nu ma poate insoti si singura nu ma pot duce peste granita. Singura varianta ramasa e Romania. Am studiat site-ri de banci de sperma si din ce am inteles se poate cumpara si trimite la clinica unde vrei tu aici in tara. Sper ca am inteles bine. Ai un PM de la mine.

Cip

Mergi la inceput