Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Shose spune:
Cretzulina la multi ani pt. dl Cretzu... mucho pt ziua lui si felicitari voua de aniversare.
Saptamana viitoare pe 22 mai facem si noi 1 ani de cand suntem impreuna.
Deci pe aproape de voi si tot in luna mai...buna luna de lipeli.
Stoisor cu cine seamana Pipetu? hihi mai facut curioasa fetele
ps Am pus poze noi de ieri de la gratar...sa nu ma mai certati ca's o photo-zgarcita
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miri_mik spune:
shose! si poze??? pozeeeeeeeeeeeee cu pipe! ca bulgaru' ocnash ar mai studia si el "marfa":)))
emabucuresti:)) bine, mai astept putin:) poate pana ajungi tu sa-l rontsai ajung si eu la ganduri mai bune:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
laura_dimitris spune:
Buna dimineata si de la mine.
Sper sa fie ziua mai buna decat cea de ieri care s-a sfarsit urat pentru mine....
Aseara am ajuns la urgenta la grigore alexandrescu pentru ca dimitris a cazut in parc, s-a lovit cu capul de casuta de joaca nou instalata 9 de fapt de o platforma de lemn a acesteia) si si-a spart capul.
Cand am vazut gaura plina de sange ce se casca deasupra sprancenei stangi mi s-au inmuiat picioarele. Ii curgea sangele printre degetelele cu care-si acoperea rana si plangea de sperietura.
Am adus-o pe eleni in casa si am rugat o prietena din parc sa stea cu ea iar noi am fugit la spital.
Pana la urma rana nu era foarte mare (aproape 1 cm si jumatate) si a lipit-o cu niste benzi adezive speciale.
Sper sa nu-i ramana semn.
Si mai sper sa traga o invatatura din asta... Chair ii spunea medicului aseara ca el a alergat desi mama lui ii spune mereu sa nu mai alerge.
Adevarul este ca dimitris este argintul viu. El nu merge... alearga!
Repede, si tot timpul este un zvapaiat!
Acum are interdictie 3 zile sa stea la televizor si calculator.
Nici in parc nu-l pot scoate pentru ca nu pot risca sa-l loveasca vreun copil acolo, la rana...
Asa ca stam in casa, citim mult si ne jucam cu surioara.
Azi noapte a trebuit sa ma scol la 3 ore si sa-l trezesc si pe el, sa-l pun sa-si miste mainile, picioarele si sa vorbeasca...
Eram asa de bezmetica si suparata ca atunci cand suna ceasul, stiam ca am un copil bolnavior si trebuie sa fac ceva dar... in primele secunde nu stiam care copil este cu probleme... si ma uitam cand la eleni cand la dimitris pana ma dezmeticeam....
Ma apuc sa citesc si eu din urma sa vad ce ati mai facut....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Shose spune:
Miri mi'ai luat'o inainte. Am pus si pozicile.
Ocnasu' a evadat? Am vazt poze cu mustaiosii tai...doamne tu ma faci sa rad cu lacrimi.
Buna idee...seamana baietzii intre ei Sacha,Bruno si Mami
Am vazut poze de Milan si Davidutz frumosi la intalnire. Ce se imprietenisera ei!Ptiu, ptiu sa nu'i deochi
Bitzi e o mnunatzie. Mi'a placut cum ii sta cu grasutzele goale. Ii place la iarba verde
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
Of Doamne, bine ca sunteti bine LauraD, uf ce spaima, si dragul de el, cum ii spune el doctorului ca a realizat ca mamica lui il invata de bine cand ii zicea sa fie mai atent.Dulcicul de el, pupici multi sa-l aline si sa-i inchida repede semnul!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
miri_mik spune:
lauraD, ui! urat moment! pupici lui dimitris. si tu mami, n-o lua asa de in tragic - oi fi eu vreo specie rara ca nu ma speriu prea usor din treburi - dar astea sunt accidente frecvente. os a treaca, si-o sa vezi ce frumos se vindeca. si sunt convinsa ca ii va fi invatatura de minte. si zic io...puteti iesi la plimbare. n-o sa aiba nici el chef de zbenguiala unde e inghesuiala. sper doar ca nu-l doare:( pusi si lu' mami necajita!
shose!, shoooooooooooooooooooooose mor de inima! maaaaaaaaaaaaaaaah ce grozava e dodo de pipe! si io zic ca are ochii tai. nush cum arata tati cu "toata fata", dar e clar si a ta:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by stancutza
Miri,
Acum, din nou despre PICNIC: eu nu am preferinte pentru nici un parc, daca indeplineste urmatoarele conditii:
1. sa aiba poienita cu iarba si copaci, unde sa incapem mai multe zuze cu carucioare
2. sa ne lase gardienii sa stam pe iarba
Spun asta pentru ca eu deja am ochit un astfel de loc aici langa mine in Parcul Tineretului, chiar azi erau acolo niste mamici cu carucioarele si bebeii, in iarba. E o poiana destul de mare, iar in timpul saptamanii e pustie. Poate reusesc maine sa fac niste poze locului si sa vedeti daca va place.
Dar daca si in IOR sau Herastrau avem parte de conditii bune, eu vin oriunde cu placere!
Eu votez pentru IOR , in alte parcuri nu am cum sa ajung si vreau si io o intalneala cu zuzici
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Eu votam pentru herastrau dar daca tu poti veni doar in IOR, atunci votez si eu cu IOR-ul pentru ca tare mult vreau sa te cunosc!
![](icon_smile.gif)
Andrei este bestial cu freza aia... o sa aiba un par super misto ca , de fapt, il are deja....!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Shose spune:
Laurici doamne ce sperietura. Nu'l pedepsi ca'mi pare rau de el...si cu buba si pedepsit.
E mik Laurici si el...indiferent ca voi il comparatzi cu Elleni.Asa's baietzeii mai neastamparatzi. sa treaca la baiat si
la mami ca nici nu vreau sa'mi imaginez sperietura
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Miri tu ma faci fericita. Lumea zice ca nu prea are mare lucru de la mami si tati...dar io am incredere in ochiu' tau. Si mie imi pare la ochi si la frute "a mea". Poate la gura seamana cu sotzu'
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
miri .. da, sunt mik si rautacios, in timpul saptamanii e cu jobul dar weekend-ul trebuie sa fie liber ptr familie .. cat despre pipi .. m-ai facut sa rad .. asa e, trebuia sa ma gandesc ..
laurici offf Doamne ce rau imi pare de caputul lui dimitris. bine ca n-a fost mai grav. sper sa se refaca repede!!
ema si eu am admirat pozutele cu bebeii in parc. am uitat sa spun. sunt niste frumosi iar voi doua mamici foarte frumoase!!
shose am admirat pozutele. e tare frumoasa pipe si pare grasunica, sa stii.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE