Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
honey79 spune:
Ema, am vazut pozicile din parc. Vai ce mult imi place bebe Milan. E atat de frumos.Si-mi place ca nu ai nici o treaba si folosesti si roz..chiar daca e baietel. Nu esti fixata pe albastru=baietel,roz=fetita.
Cu ocazia asta i-am vazut si minunea lui Carmen.Ce scump e!!!
Carmen, tu oare ai pus poze si am trecut eu peste ele...sau??? Ca nu-mi aduc aminte sa-ti fii vazut frumosul.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Creata...felicitari pentru rasul in hohote al Mariucai. Cred si eu ca era fericita, fiind in sanul familiei.I-a oferit si ea lui tati un cadou ...asa cum a stiut. Pupicei.
Fetelor... noua la curs, ne-a spus ca unghiile la maini se taie rotund, pentru a nu ramane colturi , caci se va zgaria copilul , iar cele de la picioruse drept.Asta e ce ni s-a spus... eu asa fac. Oare gresesc?
Eu i le tai, fie cand e la san , fie cand are bibele in gurita (tati tine biberonul si eu tai unghiutele).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Ceska...eu am luat niste material de bumbac...si ii voi face 1-2 saci de dormit. Ce am sunt pentru iarna,si nu-i mai folosesc de prin martie.
Insa da, vreau sa ii fac si sa il bag in ei, pentru ca eu pe AJ il tin in casa in Pampers si-ntr-o bluzita deasupra buricului si cu maneca scurta. La noi e foarte cald: 30-35 grade.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Vai, Gratiela... nici nu stiu care poza sa zic ca e mai frumoasa.Caci toate sunt absolut superbe, si fiecare are farmecul ei. Iar Dudu este atat de frumos!!!! Cumr ade el, cum se uita la Ozi, cum sta el in fundulet.... mami... ai niste copii absolut DE-LI-CIOSI!!!
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
stancutza spune:
Cte un pupicel pentru fiecare din baieteii frumosi: Matei cel sportiv, David cu privirea luminoasa, Milan cu falcute adorabile si Dudu cel razacios!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
honey79 spune:
Am pus monopol pe pagina asta.
Anyway.... i-am luat ieri lui AJ minge...cu Scooby.Am spalat-o, am sterilizat-o (sters-o cu servetele Clorox)... acum il astept pe AJ sa se trezeasca si sa aiba chef de joaca.
Am luat si oglinda de agatat pe bancheta din spate, astfel ca... uitandu-ma in oglinda retrovizoare, vad in oglinda cea mica, montata pe bancheta din spate , deaspura scoicii... ce face AJ si cum isi tine capul. Era necesara, avand in vedere ca .... eu conduc si tati sta in dreapta mea... si AJ fiind singur in spate.
Fetele... Lauricile... mai fac pozici sau ati inteles despre ce-i vorba de la Ema si Gratiela? Pot sa si filmez toata treaba, daca vreti.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
grati.ela spune:
Vali si Laurici multumim pentru aprecieri!
Despre taiatul unghiutelor cred ca au dreptate cei de la curs, Vali. Eu am taiat rotund la picioruse si acum are unghiuta incarnata...nu am reusit sa scot coltul nici in somn ca-si tragea piciorusul...dau cu betadina in speranta ca se va inmuia coltul si va iesi singur. Oricumnu mai e rosie zona ca ieri.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
Stancutza ! Pe Sofia ai dus-o cu caciuliza sau fara in parc? Sotul meu are un pitic si mi-l tine pe Dudu cu scufitza...
Honey si eu am oglinjoara ca a ta pt a-l vedea pe Tudorash.
V-am zis ca zilele trecute i-am stors vreo 4-5 cirese in gurita lui Dudu? Era disperat de bucurie...a doua zi insa s-a cufu cam imprastiat.
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by Ereena
fac un test sa vad daca e iesit bine semnatura
Am citit decat primele 3 cuvinte si am crezut ca esti din nou insarcinata ce dili sunt.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
stancutza spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Stancutza ! Pe Sofia ai dus-o cu caciuliza sau fara in parc? Sotul meu are un pitic si mi-l tine pe Dudu cu scufitza...
Honey si eu am oglinjoara ca a ta pt a-l vedea pe Tudorash.
V-am zis ca zilele trecute i-am stors vreo 4-5 cirese in gurita lui Dudu? Era disperat de bucurie...a doua zi insa s-a cufu cam imprastiat.
Grati, fara caciulita. La 27 grade la umbra, eu zic ca nu e cazul.
i-auzi, Tudoras papa cirese, iar eu ma chinui sa ii dau ceiut sau apa Sofiei! Clar, lumea este nedrept impartita!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei