Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani si bebelusilor sarbatoriti astazi.
Teo, Urmy, sa va traiasca flacaii! Sa va aduca numai bucurii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Gabitz La multi ani mamico! Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiutzii tai. Pup Elizuca, sper sa se simta mai bine azi, sa va puteti desfasura si voi in voie.
Multumim si pt bucatele alese si sampanie. Da' o cafelutza nu dai?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabitz, la multi ani, fericire si sanatate!

la multi ani si lui Tudor si Mihnutzului.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Urez si eu cu intarziere un La multi Ani calduros, alaturi de urari de sanatate si fericire sarbatoritelor, mami greyeras si mami
tzuc
!!!

Deasemeni, LA MULTI ANI si papanashului Mario si
dulcetzii Iarina Andreea
la implinirea celor 9 luni ,
dar si celor care bifeaza 8 luni,
Maia de mami Missy, Tudor de mami urmychance si Nathan de mami Taby,
aaa, si avem si sarbatoritzi de leatul lui Teo, Mihnutzu si Raul de mami ank83. Sa fiti sanatosi si norocosi! Va pupacesc cu drag pe toti.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by doinidoini

Dragi mamici,
Nu am mai scris de muultaa vreme, cam de cand Tudor al meu avea vreo luna si ne kinuiam rrau cu colicii...nu inseamna insa ca nu v-am urmarit si nu v-am citit cu la fel de mult drag..

Ca de obicei, va scriu ca sa va cer ajutorul...

Pe scurt, am plecat de la 4 luni inapoi la job, pentru ca cele 6 milioane ale statului ma bagau in pamant;plus ca programul mi-l faceam eu de asa natura incat stateam mai mult cu bebe pe acasa, si puteam sa lucrez si via laptop cca 80% din munca. Ce mai, ideal, zic eu!!
La nici o luna dupa ce am revenit in campul muncii a aparut o noua oportunitate: am fost recrutata pentru o pozitie de director, salariu de cateva mii de euro, dadea bine si la CV si la contul familiei. Ce nu am luat in calcul a fost piederea libertatii mele de miscare si implicit limitarea drastica a timpului petrecut cu Tudor. Acum am program 9-18, la care se adauga 2 ore de rigoare dus si de intors (cine sta in Bucuresti stie!)- asa ca lipsesc de acasa lejer 11 ore pe zi.M-a mancat undeva sau mi-au luat banii mintile, spuneti-i cum vreti!!
In acest timp bebe sta cu buni si cu bona, plus ca tati si-a pastrat flexibilitatea de program pe care o aveam si eu inainte si ma suplineste cum poate si el.
Acum mi-e dor de mor de Totoloshul meu, sufar ca un caine ca nu apuc sa ii dau sa pape decat la culcare si dimineata inainte sa plec, plus ca vin acasa si descopar uimita si trista in acelasi timp noile lui progrese peste noapte: sunete noi, miscari noi, ba as putea sa jur ca intr-o zi l-am gasit cu o claie noua de par in cap pe care dimineata parca nu o avea :-))

Nu e gresit ca vreau totul: sa fiu si mama, si sotie, sa am si viata sociala si cariera, dar e gresit sa lipsesc asa de mult de langa puiul meu si sa fiu full-time mom doar in week-end...In fine, vreau acum sa vorbesc cu superiorul meu direct si sa ii zic ca trec pe program de 6h...e dreptul meu, fetele de la HR m-au incurajat si au zis ca e cu implementare imediata si nimeni nu va comenta...partea nasoala e ca la angajare seful meu a aflat ca am un bb mic, dar nu i-am zis nimic de 6h (cert e ca nici el nu a pomenit nimic de asta, dar nici eu la ora aceea nu aveam in gand chestia asta)..
Are cineva experienta din astea sa imi impartaseasca? Cum sa procedez cel mai bine? Cum a reactionat seful vostru cand v=ati intors la job si ulterior ati trecut pe 6h? Legal nu are ce sa imi faca, dar psihic ma poate toca usor-usor si imi poate face multe mizerii, inclusiv sa imi buseasca evaluarea lunala/trimestriala/anuala...Pe scurt, ma poate face cu capul si sa imi bag picioarele in ea de cariera:-)))

va pup!

Doini, de Tudor Ianis (27 octombrie)

Hmm... sa stii ca te inteleg, la primul copil si eu am fost in situatia de a ma intoarce la job cand bebe avea 3 luni si ma luase o depresie...dar macar stiam ca nu am cale de mijloc pentru ca sotul meu nu avea post si practic banii adusi de mine eram foarte importanti, tocmai ne cumparasem un apartament, aveam credit, ce mai era naspa.

La al doilea tot asa m-am intors si tot pentru bani si cariera doar ca m-am obisnuit cu ideea ca o sa ratez anumite momente.

Sa stii ca vei avea tot timpul sa te bucuri de copii daca vei stii sa-ti setezi bine prioritatile.

Cu seful si jobul...ehei acilea e alta poveste.

In primul rand tu poti sa-ti ceri 6 ore, dar daca el nu vrea sa ti le respecte nu ai ce sa faci. Nu exista prevedere legala prin care sa il obligi sau sa il amendeze cineva.

Daca iti pune sedinta in calendar de la 17 la 18 aia e. Te duci. daca nu te duci, nu te da afara ca nu are baza legala, dar nici bine nu iti este.

Daca te trimite la client de la 17... te duci fara discutii...nu de alta dar daca ii pui in pericol activitatea firmei chiar te da afara.

Sfatul meu: incearca sa recapeti ceva din flexibilitatea pe care ai avut-o. Macar de doua ori pe saptamana sa poti pleca la 16. Macar o pauza de masa mai lunga sa faci si tu cumparaturi. Ceva de genul asta. In lumea asta exista o singura regula: te-am platit, te muncesc.

Aici exemplu de scris de copil de 4 ani:
td65tttihjjmncfvbg6fdxss3wwvgvg

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ia uite doinidoini baiatul tau e mai mare cu 2 zile fata de al meu

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi ani, Gabitz, si tot ce iti doresti.
Roxali, am dat PM.

si ptr papanasii si dulcetelele de azi, care sarbatoresc lunitze. Sa cresteti mari si sanatosi!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Roxana super puiutii tai!! Iar Andrei e bucatica rupta din tine! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! Dar, sta perfect in fund, chiar are spatele f drept! Iar, in privinta casei este superba, nu se vede deloc deranj, si design-ul interior e super!!!

Am vazut toti puiutii frumosi! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei, sa fie sanatosi si norocosi, iar noi sa ajungem soacre mari sau micii!!!! O zi buna si multa fericire!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Deja sunt obosita, numai aventuri cu drumul pana la curs si inapoi, evident am intarziat si ca atare a intarziat si sotul meu la o intalnire importanta. Mai mult de atat nu am avut ce face, si asa am ajuns leoarca acasa, am alergat si pana la parcare si am condus ca nebuna.

Acum muncesc cu drag si spor, ca azi avem zi de chefuit cu finii. Si cum sunt fixista cu ordinea si curatenia, am zis macar sa arate bine pe unde se vede. Ocazie cu care am descoperit diverse deficiente ale bonei si a trebuit sa muncesc si la ele, cu amandoi copiii dupa mine. Dar ordinea e gata, mai am doar sa fac dush si sa pregatesc mesele, insa asta pe la 12 cand il culc pe Andrei.

Sabina, nu cred ca e mai ordine ca la tine, e doar mai mare spatiul.

Alinus, sper sa va iasa operatiunea. Multumim de aprecieri.

Myral, inseamna ca pozele chiar nu aratau realitatea daca voi ziceti ca nu e dezordine. Sa stii ca Andrei presteaza exercitiul, oricum el il facea si singur, exact asa, insa fara sprijin si evident cada. Adica in loc sa se tina el incearca sa se ridice in mijlocul casei. Azi i-am facut eu asa la marginea canapelei si era in extaz.

Roxali,

Sim, are par si eu as vrea sa il tund, macar motul ca ii vine mereu in ochi. Culmea e ca nu prea mai transpira, mai rau trnaspira cand era mai mic. Petrecere frumoasa in weekend. Aaa, te rog mult daca poti luni sa mai incerci la tipa de la Petrom, ca eu tot nu sunt linistita cu sfatul dat. Iti raman datoare, pup.

Gabitz sa fii sanatoasa, sa fii iubita si fericita, sa ai numai bucurii si realizari!

Andreea11, multumim mult. Sa stii ca nimeni nu ma crede ca acum o saptamana cadea lat pe jos sau statea inclinat de zici ca voia sa pupe podeaua. Tare ciudat cum evoluaza copiii astia, te trezesti brusc cum fac o multime de lucruri, dupa ce ti-au dat emotii ca nu pot.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, chiar asa unde este dezordine, am vazut doar niste jucarii si 2 copii frumosi si tare ocupati.Despre Andrei ce pot sa spun, repet seamana cu tine si are un par tare mare, curand ''o sa-i intre in ochi''.

La multi ani! sanatate si multe bucurii pentru mami
Gabitz

La multi ani! pentru sarbatoritii de azi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput