Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Baiatul meu deja doarme, am fost la padure azi, s-a comportat bine, dar la intoarcere am prins un blocaj si s-a plictisit, a urlat si nu a mai dormit decat in brate la mine cam 30 min.....

Merg sa-mi fac un dus si sa vad finala la hambal.....cat mai apuc.

noapte buna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am pus pozele cu nazdravanii, si cele de ieri si cele de azi, in noul album "La iarba": http://good-times.webshots.com/album/563472380Nnkjkw

Daca aveti timp sa le vizionati o sa vedeti copiii la joaca (adica Alex, Andrei si finutii), diverse ocupatii in iarba, o fetita inghetata la piscina. Ultimele 2 poze il arata pe Andrei ridicat in picioare, cam atata poate el la momentul asta. Sesiunea foto a fost intrerupta brusc pentru ca Andrei s-a gandit sa se urce pur si simplu pe treapta respectiva, a pus genunchiul, s-a urcat, si a alunecat in ultimul moment. Nici o lovitura, a picat perfect pe iarba, nici nu a atins marginea, sperietura a fost mai mare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, superbi copilasi ai, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei, de finuti nu mai spun, Mihutu un dulce cum ne-a obisnuit....

Eeeeeeee ce ziceai, ca Andrei nu sta in fund....e bine ca se ridica, l-a speriat nenea dr....ma rog pe tine ca el nu are nici o treaba isi vede de programul lui linistit.baiatul frumos si atomica inghetata.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

multumim pentru urari, Cecilia, Alinus_25, Greyeras, Andreea !! Veroboroda, Danuta36!!!
Noi am avut din nou o zi plina. La prinz am plecat spre tara cu bichi si bui. A fost frumos, am facut gratar si am stat de povesti cu o familie de verisori si cu matusa mea.

Daria adormit doua ore in aerul tare de padure. I-a facut tare bine, pe drumul spre casa a vorbit continuu si a fost foarte vesela.

Dupa ce ne-am intors acasa ne-au vizitat mamaie si tataie.

Anuntam premiera www.flickr.com/photos/23256333@N02/2502114311/" target="_blank">papatului primului biscuite!!! I-am dat Petit Biscuit de la Nestle si a mincat cu pofta jumatate.
De acum urmeaza sa citesc despre gluten si cantitatea de zahar.

Apropo despre ce se gaseste in produsele pentru copii am fost uimita sa constat ca iaurtul de la Nestle are o gramada de zahar! Mai amintea cineva despre asta. Adimercedes sau Danielle?
Melania, cum a iesit iaurtul de casa? Tudor il papa cu placere?

Roxana nu stiu ce sa zic despre borcanele, Dariei nu ii plac deloc. Nici dupa legumele facute in casa nu se omoara. Eu ii dau galbenusul amestecat in dovlecel. Nu il pun in toata canntitatea, il pun in primele lingurite sa fiu sigura ca il maninca.

Greyeras, tin pumnii sa nu ai surprize!

Roxana, am vazut pozele cu Andrei, alexandra si Mihnea.
Ce frumosi sunt toti trei!!!
Andrei se ridica excelent iar Alexandra e copia ta fidela!!!
Mi-a placut mult curtea si complexul vostru!!!

Despre creme pentru protectie solara eu ii dau Dariei cu Lait Tres haute protection SPF40 de la Avene. E special pentru pielea sensibila a copiilor. 48Ron in farmaciile Sensiblu.

Prisi, ma bucur ca e mai bine Miruna.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara! Intru repejor...am citit un pic din urma si recunosc as vrea tareee mult sa recuperez capitoele restante, dar nu reusesc deloc. Azi am fost rasfatati...la iarba vrede...am vazut puiuti de gaina si ieduti si am www.youtube.com/watch?v=xxzguPW7C9I" target="_blank">vorbit cu toata lumea.

Speram si noi la primul dintisor (ne-a disperat cu salivatul). Deocamdata suntem "moshuletul stirb"!

Pana la urma am pus spanacul in piureutul lui si a fost superrrrr! Sa vedem cum merge si in ziua II de spanacel...

Rox si pe mine ma intereseaza cremele UV protection! Cu ce sa-i dam???? Chiar e spinoasa problema asta pentru bebei asa mici si sensibili...

Pupici dulci la toate mamicile.

PS: Am vazut o gramada de bebelasi frumosi-frumosi. dulce pe toti!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Cecilia, Erina, multumim frumos.

Andrei chiar se ridica, dar cam ciudatel. De fapt cred ca si cu statul in fund mai mult de aceea m-am speriat, ca statea aplecat cam ciudat. Alex nu a fost foarte precoce cu partea motrica, a fost perfect in grafic, dar nici nu a exersat vreodata. Pur si simplu s-a ridicat bine (nu cu picioarele departate ca Andrei), a stat in fund foarte bine (tarziu si ea, insa din prima a stat bine), si desi nu prea se omora sa exerseze mersul de manuta, intre mobile nici gand sa se lanseze, a plecat pur si simplu deodata si nici nu prea a cazut. Vad ca la Andrei e diferit, la el totul se face cu munca si exercitiu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Isabeluta, uite tocmai zice Erina de Avene, cred ca e o idee buna. Ti-am vazut vorbaretul, e un scump. La Andrei predomina "dadada"si mai nou un "aide".

Erina, felicitari pentru succesul Dariei la rontait, pare chiar multumita.

La noi nu prea a mers azi cu biscuitele, nu prea pricepea ce e cu el, apoi a rupt ditamai bucata si a scos-o imediat ca era prea mare. Oricum ma pregatisem sa o extrag eu. Apoi am incercat sa ii dau eu mai maruntit si se stramba la greu. Nu e inca lamurit ce e cu biscuitii astia. Cred ca trebuie sa se dezmeticeasca rapid ca ii hapaie sora-sa la greu. Cica arata ca Scooby Snacks si a balotat deja jumatate de cutie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Mai, nu stiu daca din pricina browserului sau a reclamei asteia tampite (pe care sincer o urasc!!) , nu pot raspunde la subiect pe link-ul din partea de sus a paginii, ci numai de jos. Asta chiar daca inchid fereastra cu reclama lui peste. Ce ma enerveaza!

Erina, am vazut acum o poza cu tine si pari mai blonda ca pana acum, sau am ratat eu vreo povestire despre vopsit. Ce ai mai schimbat la par?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna seara!
Rox, vizionat pozici cu nazdravanii tai. Sunt superbi. Andrei e foarte haios, iar Alex, o adevarata printesa. Si ce de par are Andrei. Eu ma oftic rau ca a mea nu are par deloc, cred nici n-o sa am de unde sa-i iau din motz. Offf si la par seamana cu tac'su.
Fug sa fac lapticul la fetita ca nu mai inteleg cu ea si apoi bag si eu cornul in perna ca sunt rupta de oboseala, asa ca va spun, NOAPTE BUNA!!!
Pe maine
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, dupa ultima vopsire la care am ajuns la blond nordic (23 aprilie) mi-am pus nuantator blond perlat alaltaieri-de, asa ca de aniversare. Se dusese din nordic si avea o tenta galbuie care nu ma prindea deloc la fata. Eu am pigmentul roz la piele.

Aviz amatoarelor:
Mi-a luat trei sedinte, pierderea vitalitaii parului si ceva pustule care usturau ca naiba dupa fiecare suvitare/decolorare, pina am ajuns la blond nordic.

In toamna cred ca revin la satenul meu iubit!

Am vazut cumva un bob in ultimele poze sau era parul prins, sau nu erai tu?

Isabeluta, Vladut e un dulce si frumos!!! Am vazut si celelalte filmulete, vesel si bind apa!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput