Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea11, ai mare dreptate cu orele de iesit, si eu ma gandeam sa ii zic bonei sa nu mai iasa la pranz. Este infernal, nu se poate sta de cald, iar eu acasa nu am nici umbra. Si asa am temeri ca nu ii pune mereu sapca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nu am reusit sa postez pana acum, am ajuns pe la 8 acasa si abia l-am culcat pe Andrei, iar Alex e cam bazaita. Am fost la neurolog, cica Andrei este absolut normal, evident a stat bine mersi in fundulet. Interesant este ca neurologul a urmarit mai degraba alte reactii ale lui. I-a vorbit, i-a intins mana, i-a dat obiecte, i le-a luat, etc. Mi-a explicat ca exista o plaja foarte larga pentru normalitate la bebelusi, ca fiecare are ritmul lui, si ca nu trebuie comparati mereu cu media statistica. In plus cica la varsta asta in evaluarea dezvoltarii se pune accent pe evolutia psihica mai degraba decat partea motrica. Si de fapt cred ca asta a urmarit mai mult.

In fine, l-a pus si in picioare, a zis ca e normal sa calce pe varf la varsta asta si a insistat ca nu trebuie pus pe picioare daca nu se ridica el si in nici un caz fortat sa mearga. Pot sa il stimulez insa sa se ridice si mi-a aratat cum. Asta pentru ca Andrei e comod, si evident la test nici gand sa vrea sa se ridice. De fapt si acasa se ridica numai daca e motivat, de exemplu ieri s-a ridicat peste masa ca sa ia culorile Alexandrei.

Cam asta, deci mi-am luat piticii de pe creier.

Aaa, sa nu uit, ca imi amintesc ca era mai multa lume ingrijorata de perimetrul cranian, unii ca e prea mare, altii ca e prea mic. Cica normalul se calculeaza cu o formula: inaltimea/2 + 10. I-am zis ca Andrei avea 45,5 luna trecuta si 71 cm si iesea perfect formula.

PS Bernix, este un nene foarte sociabil si rabdator cu copiii, probabil daca o vei duce pe Degetica se va axa tot asa pe partea ėmotionala" ca nu stiu cum sa ii zic si sigur o sa iti zica ca totul e ok, ceea ce si cred.

Apropos, mi-a cerut destule detalii despre nastere, i-am zis de fractura si a fost foarte interesat pe ce parte. Haios este ca i-a verificat palmele lui Andrei si are liniile asimetrice, iar la una din manute are o linie lunga, dintr-o parte in alta. Cica este foarte rar, si de regula ereditar.

Rox ,

Poze

Ma bucur tare mult ca totul e ok!!
Chiar ca acum te-ai linistit si tu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

Prisi imi pare rau ca aveti problemute, uite multi sa scapati repede de infectie.

Roxana, ma bucur ca ati venit cu vesti bune, nici nu ma asteptam la altceva.

Sabina si noi o sa mergem cam in aceeasi perioada la mare.

Legat de intratul in hainele vechi, pot sa ma laud ca am intrat si eu intr-o pereche de pantaloni de in, nu am probat alti pantaloni ca nu am avut timp sa caut(urmeaza), darrrrrr exista un dar, nu am dat jos nici un kg, ma apuca nerviiiiii cand urc pe cantar, tot 58-59, sigur cantarul meu nu e bun, alta explicatie nu gasesc....sa o tin tot asa, cantarul cu ale lui, iar eu sa incap in hainele vechi...ce frumos visez.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

He Heee...!
Stai la rand te rog frumos pentru nervi ...esti sirena mamico si nu ma contrazice ca am vazut si poze!!

Deci la rand da...ca sunt eu inaintea ta...am 66 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna,am fost cam suparata ,dar acum trbuie sa ma descarc la voi ca nu am la cine pe aici.

de 2 saptamani am facut impachetari,.am bagat supozitoare,frectii sa scad temperatura ,doctorul ne-a dat numai siropuri fara efect.
dupa ce papa dadea tot afara.Acum la controlul de 6 luni nu ia mai putut face vaccin a bagat-o pe antibiotic
are 8kg,69cm ,capatana44cm.a zis ca e o fetita puternica, cum a prins-d de maini a fost in picioare,a pus-o pe o parte a fost pe burta etc.
Eu am pus-o in mergator si fuge prin toata casa,trage tot ce apuca dar ii place,cum am mai spus si baiatul a mers cu el si la 11luni a mers singurel.
zice mama cand e obosita si dada cam tot timpul cred ca inseamna tata
dintisori nu avem inca.
La multi ani sarbatoritilor si multumim mamicilor care au mai pomenit de noi.De citi v-am citit tot timpul
Danuta36 multumim ptr ajutor

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Aaa, uitasem de crema, ar trebui sa il dau cu ceva cred, insa mi-e cam teama de atopica lui. Mai ales ca eu fac alergie la crema solara, ma dau maxim de 2 ori pe zi la plaja, cu jumatate de ora minim inainte de a avea contact cu soarele, sau cu nisipul, si incerc sa o aplic totdeauna cand e racoare sa intre usor in piele. Nu stiu cum voi proceda cu Andrei, o sa vad daca exista vreo gama pentru sensibilosii la cosmeticale.

Melania, eu m-am linistit, dar tu? Ca stiu ca te tarasem si pe tine in griji?

Noi am misunat in caldura asta pe afara, Alex a intrat si in apa aia gheata si dardaia toata, dar nu ai cu cine sa te intelegi. Sa speram ca nu pateste nimic, si asa e cam fornaita. Andrei s-a distrat in iarba, e ca un purcel. O sa pun poze diseara sa ii vedeti.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox Tudor nu avea nicio intentie sa stea in fundulet si in vreo 3 zile asa a stat perfect si singur si mult. Acum nu sta culcat neam...abia abia reusesc sa-l intind cand face kk si cand doarme...in rest in fund sau in scaun...sa vada el totul in jur.
Nu am timp de forum dar va scriu pe fuga :
Tudor e ok mananca f bine si chiar si laptic nu vrea ficatel dar mai incercam
Afara iesim de 2 ori pe zi si timp pt treburi casnice cam putin mai avem desi gateste soacra mea tot mai am una alta de facut.
Am observat ca face rau la caldura...il tin doar in bofy tip maieu in casa si afara tot subtirel ca se enerveaza si urla...
Colacul meu de salvare nu cedeaza...am inceput sa zic asa o dieta...de fapt fara dulciuri paine garsimi si prajeli...va anunt cand constat modificari

In rest...sanatate multa copilasilor bolnaviori ...am vazut poze f frumoase...nu insir acum sa nu uit pe careva...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna si de la noi.
Noi azi am misunat la LACUL SARAT cu niste amici, apoi am stat putin pe o terasuca si Bianca mea s-a comportat foarte bine. Se pare ca ii place la terasuci. Bineinteles ca era cu ochii dupa copilutii mai mari ca ea, desi era un baietel de varsta ei acolo, care ii facea ochi dulci dar ea smechera nici nu-l baga in seama. Are un nasuc pe sus...mama, mama. Tati spune ca seamana cu mine, increzuta
Am papat un sufleu de legume cand am venit acasa si ne-a placut taaare mult si acum facem nani.
Am citit putin din urma si am vazut si niste poze faine.
Erina, "La multi ani!" voua si fetitei voastre. Daria este superba, iar tu arati ca o actrita.
Rox, asteptam pozele cu nazdravanii tai
Am vazut ca vorbiti de crema de protectie pentru bebe. Ce crema folositi? As vrea si eu sa ii iau Biancai dar nu stiu care e mai buna.
Pupi
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Ricea, imi pare rau ca ati avut asa probleme. Multa sanatate dulceticii!

Melania, asa fac copiii astia, ne dau emotii. Asa si al meu, acum sta mereu in fund, se rasuceste in orice directie. Nu se ridica in picioare decat in patut si pe masa din sufragerie si destul de rar. Azi a incercat pe terasa si a picat milimetric pe langa marginea de beton. Dar nu e graba. Nici lui Andrei nu ii place caldura, ieri cand l-am scos parea enervat, azi s-a mai obisnuit si nu a zis nimic.

Vero, sa va fie de bine iesirea, bine ca aveti fata de viata si ii place la distractie.

Acum am si eu un of cu mancarea, ca eu nu prea ma plangeam de asta. Sa nu credeti ca Andrei papa chiar orice, nici chiar borcanele. Initial accepta mai multe tipuri, acum prefera numai 2 meniuri cu carne si atat. Ma refer la pranz, ca fructele le papa foarte bine. Am incercat si alte variante dar greu de tot. In plus nu stiu cum sa ii mai dau oul. Il amestec cu borcanele cu legume, insa initial am crezut ca nu ii placeau legumele in care il pun, azi pur si simplu nu a vrut in combinatia care ii placea mult inainte. Nu stiu cum sa incerc. Cred ca ajung sa il pun la blender, am impresia ca nu ii place sa simte oul cand nu e perfect pasat.

Mai e cineva care papa numai borcanele?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

Ricea ma bucur ca ti-am putut fi de folos.Multa sanatate dulceticii tale!

Noi am fost umblareti azi,dimineata la un targ de masini,iar dupa masa la plimbare prin oras, toti trei...sper sa doarma Miru mai bine la noapte si sa nu se mai trezeasca asa des..

Pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

quote:
Originally posted by cecilia L

Prisi imi pare rau ca aveti problemute, uite multi sa scapati repede de infectie.

Roxana, ma bucur ca ati venit cu vesti bune, nici nu ma asteptam la altceva.

Sabina si noi o sa mergem cam in aceeasi perioada la mare.

Legat de intratul in hainele vechi, pot sa ma laud ca am intrat si eu intr-o pereche de pantaloni de in, nu am probat alti pantaloni ca nu am avut timp sa caut(urmeaza), darrrrrr exista un dar, nu am dat jos nici un kg, ma apuca nerviiiiii cand urc pe cantar, tot 58-59, sigur cantarul meu nu e bun, alta explicatie nu gasesc....sa o tin tot asa, cantarul cu ale lui, iar eu sa incap in hainele vechi...ce frumos visez.

poze noi

He Heee...!
Stai la rand te rog frumos pentru nervi ...esti sirena mamico si nu ma contrazice ca am vazut si poze!!

Deci la rand da...ca sunt eu inaintea ta...am 66 kg

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Te las pe tine sa te enervezi, eu chiar sunt putin fericita, am mai intarat si in alti pantaloni, unii erau aproape noi, nici nu mai visam sa intru in ei (blugi), deci cantarul meu nu stie sa arata decat 58-59kg.......trebuie sa gasesc un bazin ceva sa prestez cateva sedinte, sa dau jos din aripi, nu de alta dar o sa ma simt eu aiurea in costum de baie la mare, nici nu imi cumpar pana merg.....decat daca merg la bazin, atunci necesita.....

poze noi

Mergi la inceput