Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Erina, Daria este o frumoasa, am vazut pozicile. Ce bine ii sta cu rochita roz! La multi ani voua, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de mandretea de fetita pe care o aveti!
Gata, ma duc la nani ca nu mai pot. Maine iar la cursuri asa ca ma scol tot la 7,30. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Erina spune:
La multi ani Gabitz!
Foarte frumos cadoul Elizei!!!
Teodora, felicitari pentru forma de zile mari (am citit secretul dezvaluit de Roxana). Te rog daca ai timp sa imi scrii ce proceduri au fost eficente. Vreau si eu sa fac pentru topit grasimea si alungat celulita.
Sabina, parca si tu ai scris ca mergi la impachetari. Mai faci si altceva, sunt efciente?
Eu dupa o saptamina de disociata pe zile si inca o saptamina de mincat atent (nu 100% disociat pe mese si cu mici-mici abateri am pierdut 6% body fat. Sunt fericita ca scrie healthy in loc de overfat pe cintar.
Cred ca o sa ma apuc de dieta verde de la Prisi. E pe gustul meu!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Multumesc Roxana, exact la acea medie ma raportez si nu ma pot abtine sa nu compar performantele bebe-ilor de aceasi virsta cu ea.
Imi doresc sa nu fie nimic in neregula cu ea.
Multumesc pentru felicitari! Noapte linistita!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
cecilia L spune:
Erina, La multi ani! voua si frumoasei printese, ce ochi superbi are.....are cu cine semana.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
balaceanu_l spune:
Luy multumim de felicitare de ziua noastra!
Am fost cam ocupate in ultimele zile,am fost la control oftalmologic(asa se face aici la 7 luni sa vada cat de bine aude),la cantar si ieri la o prietena pe care nu am vazuto de vreo 2 luni(sta de parte de mine).Miercuri mergem pana la spital pt niste investigatii(am avut ceva probleme in urma cu 2 luni si mai trebuie sa facem niste analize si control la derma(pt eczema ce o avem).
La multi ani sarbatoritilor
Insanatosire grabnica celor bolnaviori
Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
prisi spune:
buna seara ,
am ajun si noi pe la 9 acasa, dar abia acum am reusit sa ma linistesc, a fost foarte relaxant , iar Miru a fost destul de bine , doar o tura de febra pe la 5 de 39, dar i-am mai pus un novocalmin si a trecut destul de repede, i-am dat in rest Panadol si nu a mai varsat
gabitz sa fii fericita si sa ai parte numai de impliniri, Elizei si multa sanatate
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Doamna Teo felicitari; de ce nu iesiti dvs la interval sa bagati aici o descriere amanuntita a programului de lucru din ultima vreme, poate ne face si noua bine, macar la moral , asta bineinteles daca va face placere sa va impartasiti experienta cu noi
poze
prisi spune:
am plecat si eu la somn , ca am dormit repede noaptea trecuta , Miru s-a trezit cam des si nu se stie ce program avem in noaptea asta
offf... numai mama de bebe bolnavior sa nu fii...
va pupic si noapte buna
poze
alinus_25 spune:
Am vazut pozici cu bombonici, ADUTZA cea imbujorata si DARIA cea de portelan.
Erina ce frumosi sunteti toti 3, foarte reusite si fotografiile, insa lasand asta la o parte, nu puteam sa nu remarc ochisorii Dariei, parca sunt argint viu, nu alta. Are si cui semana. Daca fata nu e promisa nici unui papanash, poate ne primiti pe noi in petzit. Nu de alta, dar Teo are 50% sange de nemtean, deci... avem ceva afinitati de ginere... Sunt nascuta si crescuta la Roman, iar P. Neamt mi-e drag de mor. Un pt Daria si unul pt orasul mult iubit.
Sa nu uit, La multi ani fericiti, sa fiti sanatosi cu totii!
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)