Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 8

maryb spune:
fetelor, astazi mi-a explicat o fata cum a simtit ea miscarile bebelusului ei la 15s+3z si am constatat ca ceea ce simt si eu sunt de fapt miscarile bebelusului meu iubit .....sa-l manance mamica lui pe el de jucaus...
maryb 15+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

bebecris spune:
FELICITARI PENTRU MISCARILE LUI BEBE!!!!!!
poti sa ne spui si noua ce simti?
quote:
Originally posted by maryb
fetelor, astazi mi-a explicat o fata cum a simtit ea miscarile bebelusului ei la 15s+3z si am constatat ca ceea ce simt si eu sunt de fapt miscarile bebeluslui meu.....sa-l manance mamica lui pe el de jucaus...
maryb15+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele

http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

ginye55 spune:
Alexa ce frumos ca vine nunta!Mie imi plac tare mult nuntile. Asteptam poze multe de la magicul eveniment. Ai grija sa nu te fortezi prea mult si sa nu te enervezi: bebe simte.
ginye 14+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

flori76 spune:
Woww,Mary,felicitari!Trebuie sa fie niste senzatii unice Abia astept sa traiesc si eu clipele alea!!Doamne ajuta!!
Flori 7+

bebecris spune:
mie toti mi-au recomandat sa le fac in maini sau picior, in nici un caz in burta daca sunt gravi...
quote:
Originally posted by flori76
Eu m-am calit de cand cu fiv-urileCa si eu aveam impresia ca n-o sa reusesc sa-mi fac nicioadata injectii singura,dar cand n-ai incotro...Sotul meu e tare milos si doar mi-a pregatit injectiile,dar de intepat...eu o fac!Eu mi le fac in burta(asa mi-au zis de la clinica) si ma doare uneori cand bag acul,dar cand bag serul nu doare.Mi se pare mult mai dureros sa le faci in mana,eu asa cred...
Eu o sa le fac pana in sapt 12.
Flori7+

maryb spune:
aaaaaaaaa......alexuta, atunci te iertam....
eu iti urez de pe acum CASA DE PIATRA !!! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti.
precis nu te mai prind pe aici si de aia iti fac urarile de acum.
maryb 15+ cu
pozele mele

ginye55 spune:
MarybExplica-mi si mie te rog ce simti ca si eu am impresia ca bebe ar misca, dar mi se pare cam devreme.
ginye 14+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

maryb spune:
fetelor, eu cateodata sunt ceva miscari usoare prin burtica, alteori simt ca si cum mi se zbate un muschi, si de vreo 2-3 ori chiar am simtit ca si cum m-ar lovi cu piciorusul...bine nu tare, dar se simte....pana acum am zis ca cine stie, mi se zbat muschii mie, dar astazi cand mi-a zis fata aceea ca la fel a simtit si ea m-am convins ca este bebitu meu iubit.
maryb 15+ cu
pozele mele

bebecris spune:
ATENTIE - nu mai stiu cine exact spunea ca Clexane se fac in burta. Se fac in burta daca nu sti insarcinata. Si eu intial am vrut in burta pt. la Fundeni mi-au facut si nu m-au durut insa Uscateasca mi-a interzis sa fac Clexanele in burta.
asta am gasit eu pe un topic mai vechi legat de probleme cu coagularea...si de la kita stiu ca nu se fac in burta...
quote:
Originally posted by flori76
Alexa:casa de piatra,fericire si bb sanatos!
Flori7+