Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 7

maryb spune:
mnarcisa si nature, felicitari pentru rezultatele bune de la eco.
ginye, hai ca m-ai facut sa rad....pai si cand ati facut voi bebe fata daca va vedeti doar 3-4 ore pe saptamana si alea noaptea ??? deci noaptea te trezeai si da-i bataie
ancaoradea, merci frumos pentru urmarirea finalului fericit
maryb 15+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

bebecris spune:
cum doamne iarta-ma ti le faci singura? ustura cand intra serul ...asta este...unde ti le faci? eu in maini!!! da, pana nasc...vai de noi!!!
quote:
Originally posted by flori76
Bebecris:daca am retinut bine,tu faci injectii cu clexane?Ca si eu fac,mi le fac singura in fiecare dimineata.M-am obisnuit deja cu ele,parca nu mai dor...uneori am probleme cand tb sa bag acul,ca ma cam usturaTie ti-au fost recomandate pana cand nasti?
Flori7+

http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

maryb spune:
eu as muri cu acul in mana si nu as putea sa-mi fac singura injectie....Doamne Fereste !!!
maryb 15+ cu
pozele mele

bebecris spune:
nici eu nu pot singura...d-aia sotul meu a devenit asistent medical de aseara!!!
quote:
Originally posted by maryb
eu as muri cu acul in mana si nu as putea sa-mi fac singura injectie....Doamne Fereste !!!
maryb15+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele

http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Alexa.1983 spune:
Felicitari Maryb pentru rezultatul extraordinar de bun.....ne-ai tinut in suspans.......
Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat pentru putza
...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA 13+

maryb spune:
alexuta, merci frumos, da' tu pi undi umbli de nu ne mai onorezi cu prezenta ???
maryb 15+ cu
pozele mele

maryb spune:
bebecris, nici sotul meu nu ar fi in stare sa-mi bage acul...deci...suntem tari amandoi
maryb 15+ cu
pozele mele

Alexa.1983 spune:
Am nunta pe 31 mai..
Si printre greturi mai fug la proba de rochie,mai dau o invitatie, mai ma ucid cu aia de la hotel, de la decoratiuni....mai musc dintr-un cameraman, fotograf.....treaba multa......
...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA 13+

ginye55 spune:
Catalina Mamiseli Bebecris Elilov multumesc pentru raspunsuri.
Maryb intrebarea pe care ti-ai pus-o tu ne-o puneau noua cam toti: cand credem ca vom reusi sa facem beb la cat de putin ne vedem. La noi a fost si cu noroc pentru ca in luna in care am ramas am de vreo 2-3 ori. Deci...
ginye 14+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

flori76 spune:
Eu m-am calit de cand cu fiv-urile Ca si eu aveam impresia ca n-o sa reusesc sa-mi fac nicioadata injectii singura,dar cand n-ai incotro...Sotul meu e tare milos si doar mi-a pregatit injectiile,dar de intepat...eu o fac!Eu mi le fac in burta(asa mi-au zis de la clinica) si ma doare uneori cand bag acul,dar cand bag serul nu doare.Mi se pare mult mai dureros sa le faci in mana,eu asa cred...
Eu o sa le fac pana in sapt 12.
Flori 7+