Gravidute & Mamici de IASI (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Noi vom pleca in vacanta in iulie cred -la mare la noi.In patru.Vreau sa merg la mare mai mult pentru Vlad-ii place apa la disperare-e peste ca mine.
Si de 2 ani nu l-am mai dus.Va fi greu dar ne vom descurca noi cumva.
Si in doi nu vom pleca prea curind- eu vreau relaxare si liniste dar cind vine vorba sa las copii cu altii nu prea ma indur.Dar nu cred ca doar eu sunt asa.Si cum nu pot pleca cu Andrei si pe Vlad sa-l las acasa- sigur oriunde am merge vom fi toti 4. Fara bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si noi vrem sa mergem la mare si tot prin iulie...Poate o punem de-o intalneala la mare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Care mai merge cu noi la Barcelona?Sau prin alte parti.

EUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Am terminat brigada.Cu bine,chiar cu f. bine(aici ma laud).

Felicitari, Monica! Era si de asteptat ca vestile sa fie bune.

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Salutare fetelor! Ne mai primiti?

N-am mai dat de muuuulllt timp pe la voi, din motive pur obiective. Felicitam toti sarbatoritii , sa cresteti puiuti mari, cuminti, frumosi si sanatosi! La multi ani si mamicilor care s-au sarbatorit intre timp... Sa va bucurati din plin de puiutii vostri!
Noi am avea multe de povestit, asa cum am zis a trecut ceva timp...Iustina a racit si ea putin, fara febra doar nasucul mucos, dar a deranjat-o destul de tare incat sa faca mofturi. A avansat si cu ganguritul - vorbeste in legea ei cu papusile, se sprijina destul de bine in picioruse si sustinuta face chiar cativa pasi. Am inceput si diversificarea, cu mofturile de rigoare. Insa cel mai important e ca ieri ne-a iesit primul dintisor. E inca la stadiul de "colt alb" si asteptam sa iasa de tot. Nu s-a manifestat in nici un fel, nu a plans, nu a facut nici febra nici alte reactii, pur si simplu s-a trezit la amiaza cu dintisor cu tot. Ce sa mai...am fetita mare
Am pus si poze recente, sa vedeti cam ce figurina am la casa...
V-am pupat! Fug ca se trezeste...

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

salutare
Nushulica multumesc!
VonHelen ma bucur pentru vestile bune!
Tuscut frumusica Maria voastra! Sa va traiasca!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos Kriss! Esti dragutza ca intotdeauna!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna
Vad ca vorbiti de concedii. Of...Oare mai vine concediul ala? (Al sotului, ca m-am saturat de programul lui de la 8 la 8) Tocmai de aceea o sa fac si eu ca Nonna, plecam in patru. Cred ca in august. Nu stiu exact unde, mie nu-mi place la mare deloc. Nimanui din familie nu-i place, dar...Bunici nu vreau sa iau cu mine, desi mama bazaie sa vina. Vreau o saptamana numai a noastra. Sa fim o familie, numai noi. De plecat fara copii, nici vorba. Nu am cu cine sa-i las. Si nici suflet sa-i las. In plus vreau sa alaptez pana dupa concediu, ca sa-mi fie acolo mai usor, sa nu ma car cu biberoane, lapte etc. ProbabilStefan va pleca undeva la munte cu ai mei cat e sotul plecat. Asa ca am sa raman doar eu si Victor.

De cand timpul pe care il petrecem impreuna e atat de scurt nu mai concep sa plec undeva fara copii. Nu stiu de ce. Cand era Stefan mic ieseam seara doar noi doi. Si ne simteam si bine. Acum jinduiesc sa ies, dar nu ma indur. Nu stiu daca pricepeti. Am evadat o data (atunci, la Ciric) si a fost aiurea. Parca nu-mi gaseam locul. Si nu-s de aia de sa nu pot respira fara copii. Dar simt ca o familie inseamna impreuna cu copiii, indiferent daca asta presupune efort. Ce-o sa mai vreau sa stau cu ei si ei o sa vrea in tabere, singuri...!

(Repet: cand era Stefan mic nu eram asa mamoasa si ma gandeam mai mult la mine; oare schimbarea a vneit pt ca e al doilea copil sau "am mai crescut" eu la minte, m-am mai copt, m-am mai impacat cu statutul de mama, ba chiar am ajuns sa nu ma vad altfel. Ca sa nu mai zic ca as vrea sa fiu in CIC vreo 5-6 ani...)

Hai, ca v-am povestit mult.
(Uite, de aia imi place Michelle - sau si de aia - ca peste tot merge cu Domi. Bravo ei!!!)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

A! Nu v-am aratat ce tricou am: aici, iar aici detaliu

Mama mea i-a mai cumparat un body pe care scrie "o iubesc mai mult pe mama" Am inlemnit. Eu nu pot iesi cu el asa pe strada. ma simt aiurea tare fata de Radu sa-l imbrac asa... Explicatia mamei: nu mai erau decat cu " Mai vreau o surioara". Poate mai pun de o Ileana sau si de o Nona, o Sara ori o Lia (mai stiti, ca era vorba ca imi botezati voi) Si atunci sa o vad ce o sa cumpere....

Mergi la inceput

Gata. "Inca una si ma duc" (de fapt, unul, adica un mesaj)

So...ma simt si sunt fff grasa. Am o oglinda la intrare care arata mai slab si eu eram fericita. Pana cand m-am vazut in niste poze. Ja-le!!!!!!
Slabe sanse sa dau jos ceva pana pe 31 cand cunun (in Bacau), dar macar pentru la mare. Ma tot pacalesc eu ca nu mai sunt tanara, ca nu mai trebuie sa ma compar cu fete de 25 de ani, dar prea e de tot. Nu reusesc sa ma mobilizez sa fac niste abdomene zilnic, sau sa dau din pedale la bicicleta aia...Ca de renuntat la dulciuri...nici o sansa.
Hai, certati-ma, va rog....

Mergi la inceput