Puiuti de Randunici 2008!! (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by tuchita

Salutare!
Vara trecuta, cand am trecut de la patul de bebelus la patul normal, nu era noapte in care sa nu ne trezim cu o bubuitura! Eu dadeam cu piciorul in sot si ziceam" trezeste-te, ca a cazut fi-ta!"

Pllssss, sa nu te supi pe mine dar nu m-am putut abtzine...Am ras cu hohote... (atat cat am putut ca fi-mea doarme si fiindca sotzul e in delegatie eu profit si bananai nopatea pe forum... )

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album

Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Elara,super Albumul Mariei
Miha,nici eu nu cred sa mai apara colicii-inca o mamica norocoasa
Tuchita,e, o fi el exceptia intradevar,ca vad ca toate va plangeti de randunoii ardeleni!e adevarat ca eu am dus greul,cu sarcinile(mai ales cu Samuel,in pat consemnata din noiembrie)dar cine a facut treaba in casa?cine a facut mancare,curatenie?a dus Fratele cel mare la gradi?a avut grija sa nu-mi lipseasca nimc?a stat la nascut cu mine??????etc.....Randunoiul...eu sunt fff multumita de el ,chiar daca mai face cate una:ex-merge cu viteza, ia radar,si imi da carnetul meu politistilor -vine acasa si imi spune ca a vandut masina lui si a doua zi vine cu jeepul......dar,cu el viata e tare surprinzatoare,nu am timp sa ma plictisesc!si asta-i cel mai important!
Cuscra,pe unde esti?ce face Teodora?
Adriuta,am pus si eu in practica sfatul tau cu pusul la eructat inaintea mesei si sa stii ca da roade!
noapte buna Randunici

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

CristinaGoji mie imi este tare drag Clujul. O parte din familia mea traieste la Cluj, eu fiind pe jumatate ardeleanca si ma consider ardeleanca chiar daca-s nascuta-n Bucuresti.

Simo felicitari pt analize. Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima.

Tuchita ma bucur ca ai din nou gaze si imi pare tare rau de incidentul cu Distrigazul. Nu cred ca te incalzeste cu ceva, dar sa sti ca si noi am avut astfel de surprize cu centrala de apartament. Au venit sa verifice si brusc o norma noua: trebuie sa va instalam un detector de gaze langa centrala. Altfel nu ne puneau stampila pe actele de verificare. Asa ca scurt ne-au taxat baietii cu 6 milioane.
Si sa nu intru in detaliile legate de obtinerea initiala a actelor pt montarea centralei.

Insa, si sper sa nu te superi pe mine, oricat de jigodie ar fi fost individul de la Distrigaz sa sti ca nu merita sa faca diabet. Nimeni pe lumea asta nu merita. Poate sunt eu mai sensibila la acest subiect pt ca am vazut in familie ce inseamna aceasta boala, si eu, ca vreau, ca nu vreau sunt un viitor diabetic, dar zau ca nimeni nu merita asa ceva.

Mergi la inceput

Simo,
Cum ai facut amprentele?

Elara, fericita mamica

Inca un album

Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Gudinde, hai, te rog, nu te intrista
Eu sunt sigura ca a fost doar o vorba in vant...asa...
Aici, pe ramurica noastra, nimeni nu ar dori cu adevarat rau altuia...
Si sper din suflet ca tu nu vei mosteni aceasta boala.

Elara, fericita mamica

Inca un album

Hai sa ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

elara,

Simo cred ca doarme la ora asta. Numai noi suntem pe aici ... fara somn.
Daca te ajuta la ceva:
http://www. chic bebe .ro/products/205-cadouri_personalizate/3300-babyart_mulaj_magic_box.mbs
(fara spatii)

Fetelor,

Nu ca ne incalzeste cu ceva, dar mai sunt si alti loviti, nemultumiti de "pampers":
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna fetele! am reusit si eu sa citesc ce mi-a ramas restant...azi am cam umblat, am stat in parc cu teo de la 10 la 14.30, apoi dupa papa mult si bun si somnic pe masura (toata gashca de 3:)), am iesit iar in parc de la 19 la 21.30 cu alex si inca 1 ora cu teo:)) asa ca ne-am "aerisit" zdravan! se si vede...a dormit baiatul meu neintors! si eu am reusit performanta de a prinde 3 ore si juma la amiaza! wowowowow!!! din frageda pruncie nu am mai avut norocul asta!
puiul meu cel somnoros nu a mai papat de la ora 20.00...de atunci doarme. s-a matzait el putzin, am vrut sa-i dau papa si m-a rontzait putin si nani iar...parca vad ca ma va "striga" toata noaptea, din ora in ora. vad ca a inceput sa doarma ziua si sa planga noaptea...fetele din state, nu ma luati la voi??? ca vad ca teo functioneaza dupa fusul orar de acolo....
apropos de asta, geckooooo, unde esti???

mamaruta, pe langa tot ce ti-au zis fetele, eu iti recomand sa incerci si bobitele homeopate pe care i le dau eu lui teo (chamomilla si asa phoetida 15 ch sau chiar 30 ch)...nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar in zilele in care am uitat sa i le dau, a avut teo colicei rau...in rest au fost suportabili.
pt constipatie, am folosit cu succes duphalac...numai 5 ml si ai liniste pe termen indelungat:)) poti sa combini cu debridat de 3 ori pe zi si ai liniste si pace mai multe zile.....si multe scutece de schimbat. si nu pampers, cu HUGGIES sau HAPPY...asta apropos de RECLAMA AGRESIVA !!!
si eu mananc aproape orice. evit varza, fasolea, mazarea (oricum nu-mi plac), cafeaua si tot ce contine cofeina (si mor!!! pt ca eu sunt hipotensiva rau de tot si cofeina ma ajuta mult), la cioco scap destul de des, la inceput am papat alba, acum mai "fur" si niste milka dessert si niste kinder de la alexutza:)).
incearca sa nu te mai stresezi, bebe te simte si oricate leacuri i-ai da tu...el tot nervos va fi.

luny, bravos pt baiat curajos!

simo, ma bucur ca "el barosano" este bine. da-i o bere sa ragaie mai cu fortza.
apropos de bere, au scos astia pe piata o bere cu aroma de lamaie, redds...o mare porcarie!! am luat o gura si am scuipat-o. parca este fanta cu bere!!

naty, a facut azi teo un big kk in parc....parca era "vulcanul noroios"...a iesit peste tot! noroc ca ii pusesem si un body maieu si l-a umplut pe ala de respect! ghiciti ce scutec avea pe el??? PAMPERS, asa ca reclama de 2 lei!!!! a evadat big kk cu succes!
am luat musamaua, am intins-o pe banca, l-am dezbracat pe teo in jumatatea inferioara (avea costumas cu capse intre picioare...super inventie!!!) si i-am scos sconcsul de la fund...s-au oprit 2 babe sa urmareasca actiunea. una s-a tzatzait vreo 2 minute si m-am uitat urat la ea si a plecat tot tzatzaind, a 2 a tot sarea pe bietul teo sa-l inveleasca, ca "e rece mama!!!" pana am uitat de zicala "respecta batranii" si am marait urat la baba si i-am zis sa o taie! am desfacut apoi jumatatea superioara a costumasului, am scos body ul care era super kk-cios, din motiv de PAMPERS de kkao!!! (hahahahah, nici bine nu am scris ca a intrat reclama in semn de protest la gandurile mele "frumoase"), l-am pus intr-o punga pe care am sigilat-o bine si ne-am continuat masa in parc. a aparut baba tzatzaita si a inceput sa bombane ca am tinut "copilu' in c...l gol in parc iar acum stau eu cu tzatzele in vant!!! era sa ma ridic de pe banca si sa o fugaresc pe acolo! e fain era cand era alex mititica, nu se apropia nimeni de noi, ca il aveam pe ringo cu mine mereu si impunea respect:))....aici poza cu el:http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=751&cid=196

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, uite ce am gasit la mica publicitate:
http://forum.desprecopii.com/forum//classDetail.asp?id=13033

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Haideti la

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza RANDUNICI. va astept la . Aseara n-am mai intrat, ca am picat lata dupa ce am plimbat fata 2 ore sa adoarma.

Elara o sa povestesc mai tarziu putin despre unele metode de a invata bb sa adoarma singur. acuma-s cu Daria in brate si scriu greu.Oricum nu se incepe mai devreme de 4 luni.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput