Puiuti de Randunici 2008!! (13)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
mamaruta la mine a mers identic ceea ce ti-a spus tuchi!
lyvy mersi mult pt sfat!..off..acum chiar nu mai stiu ce sa fac..o sa folosesc sticluta de vigantol pana expira si vad eu ce fac dupa aia..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
quote:
Originally posted by amira_roxana
MA IN RECLAMA VOASTRA!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
eu le-am lasat si mesaj la nr acela cu 1800 de aici da vaz ca nimic...
esti mortala
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
quote:
Originally posted by sovietica
subscriu si eu la lipsa de imaginatie a ardelenilor in materie de surprins nevasta cu kestii dragute. tot ce imi doresc tre sa zic direct. luat initiativa, aproape zero. da nu de aceea ii iubim noi
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
si iooooooo... da as mai adauga ceva, atunci cand vor POT sa o faca...da le trebe motivatie seriosa...vorba ceea:
DA DE CE ATATA GRABA
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
elara spune:
quote:
Originally posted by mamaruta-
si de cand am nascut, mananc numa cereale cu iaurt, gratar si cartofi fierti +ceai scarbos la greu. si? la ce folos? tot ea e chinuita!
mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04
S-ar putea ca tocmai asta sa fie problema. Cica e mai bine sa mananci cat mai normal.
Conform unor pareri (mamici care au experimentat pe pielea lor si a bebeilor) cu cat mai mult regim si dieta la mamica cu atat mai rau pt bebe. Asta am citit tot aici pe forum. Parca Ariel a povestit... despre experienta unei mamici, care era si doctor, si era la al doilea copil, colega de salon cu ea la maternitate..... Si acasa a incercat si ea ambele variante si i-a dat dreptate...
Eu nu mananc urmatoarele: varza, mazare, fasole, bauturi acidulate, piersici ca fermenteaza, conserve, mezeluri (de-astea nu mancam nici inainte), ciocolata (doar f putin cand poftesc si pe cat posibil dimineata) si nu beau decat cafea decofeinizata. In rest..liber la orice...
Si, Ii multumesc Domnului, ca fata mea nu a facut colici.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Cat despre ceiut: eu beau Baby Calm, ca ni s-a zis la cursurile First Bebe ca ajuta pe bebe daca alaptam. Si e f gustos.... mie una imi place tare mult. Si contine si plante care stimuleaza lactatia.
Elara, fericita mamica
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mihatp spune:
apropo de colici...am mai intrebat dar a fost scapata intrebarea
daca pana acum (cam 6 saptamani) nu au aparut colicile, mai pot aparea? sau scade riscul aparitiilor cu cat creste in varsta, ca asa mi s-ar parea logic.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
elara spune:
quote:
Originally posted by clauclau
si eu vreau sa-i mai iau bentite,
Eu i-am luat de la "Piciul". O poti vedea intr-o poza de la "Inca un album" la "a doua luna".
Elara, fericita mamica
Inca un album
Hai sa ajutam!
adriuta spune:
mihatp nu cred sa mai apara. De obicei apar in prima luna.
De multe ori colicile sunt confunfate cu mici indigestii sau plansete de oboseala ale ebeilor. Stiati ca de f multe ori bebelul plange ca e prea obosit? Si face mai urat ca de foame.
Se ragaie copilul inainte de masa. E f important!!!. Nu numai dupa masa.
Eu am mancat DE TOATE si nu am avut colici.
E f bine sa se lase bebelul sa isi faca "scremutul" lui care se termina intotdeauna cu parturi si kk si abia ATUNCI pus la ragait si papat. Daca din pat il unem direct la tzitzi sau bibe... vai de stomacelul lui. Niciodata nu se indoapa copilul.
Stomacelele lor sunt fragile, acum "invata" sa proceseze mancarea si prin urmare nu trebuie fortate la maxim.
Acum fug ca s-a trezit. Doarme de 2 ore jumatate ca un ingeras.
Pupici.
Asa creste mare puiul
mihatp spune:
adriuta, n-ar fi rau sa fi scapat dragalasul de balaur!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
elara spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
ma chinui de o ora sa adorm fata. abia astept sa mai creasca s-o invat sa adoarma singura, ca tare bine mai ii cand ii pui in pat treji si te duci peste 5 minute sa verifici si-s gata adormiti.
Cristina, dar cum inveti un copil asa ceva? Ca as vrea sa stiu si eu metoda...Suna f bine
Elara, fericita mamica
Inca un album
Hai sa ajutam!