Puiuti de Randunici 2008!! (13)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaruta- spune:
multumesc, tuchita! debridadul nu cumva e dupa varsta? n-o fi prea mica la 2 sapt? colicii sunt de la 8 zile..
lyvy spune:
Am disparut ca magarul in ceata, dar am revenit!!!
Tuchita, in primul rand multumesc mult pentru raspunsuri, in genere sunt lucruri, unele, pe care le mai stiam, dar parca am nevoie sa-mi mai confirme cineva, ufffff, greu e, dar cumva ne descurcam.
Am vazut pozici cu ginerele, frumos barbat si-a mai ales Iris , dar si sora e o superba !!!
Tare am ras la aventurile cu cazutul din pat, si DA, CONFIRM, masculii ardelenii nu au simtul surprizei la capitolul cadouri, da deloc.
Apoi la capitolul Karvol, hai sa-ti spun care-i treaba: in momentul in care se retrage un produs de pe piata, se retrage din cauza unor incoveniente, in formula de preparare, ambalaj, continut, lot, serie,ceva nu-i in regula.Se trimite mesaj de sus catre toate farmaciile, ca produsul X se retrage, in mod normal in acel moment ai luat de la raft produsul, INSA NU TOATE FARMACIILE FAC ASTA, se bazeaza pe faptul ca lasa ca mai am 3 cut , le vand si nu se vede, deci nu va bucurati cand gasiti ceva ce s-a retras de pe piata, pentru ca nu e in regula.V-o spun cu drag, din propria experienta.
La fel si cu Vigantoletten, noi l-am scos din farmacie, am mers la concurenta si il aveau la raft, NU E CORECT!!!
Vigantoletten s-a retras de mai multe ori din cauza ca s-a dovedit ca substanta activa, de fapt era inactiva, adica medicamentul nu dadea rezultate, iar firma producatoare trebuia sa scurteze termenul de valabilitate si sa modifice nu stiu ce la formula.Stiu bine de el, pentru ca si eu foloseam si dintr-o data am ramas fara el, bine l-am gasit la farm care nu au binevoit sa-l retraga,dar tot degeaba ca nu era bun.Asa ca, Luny, ramai la Vigantol ca e mai sigur, azi gasesti Vigantoletten, maine nu, si nu stii ce cumperi, si tot asa.
Kya, ti-am vazut mandretea de fata
Simonette, hai ma ca mie dor de tine, pup fata instrainata
Clau, superba Rebe, deliciosa1!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
tuchita spune:
Vad ca nu si-a mai terminat nimeni de culcat odoarele!
Ilinca vrea sa doarma cu usa deschisa la ea, mie imi vine sa tusesc rau, si mai devreme a comentat ca sunt racita si trebuie sa ma culc!
Asa ca, stiti vorba aia cu "vai de parintii care nu asculta de copii!", trebuie sa ma bag in pat!
Ma doare gatul si-o ureche, sper sa nu fac otita, ca n-am facut in viata mea!
Va doresc o noapte linistita, sa va doarma pruncii, si sa fie ocoliti de colici!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Hai ca mai stau un pic ca o vazui pe cuscra!
Multam de sfaturi!
dar Karvolul chiar face minuni la copchilul racit! Eu mor fara el cand e Ilinca racita!
poze
lyvy spune:
Mai, sunt sigura ca nu e normal, fata mea si-a scos deja o masa , adica cea de la 22.00-22.30, de 3 zile, se culca nemancata, ultima masa fiind la 19.30-20.00, si se mai trezeste la 5.30 -6.00 dimineata, deci sta aproape 10 ore nemancata.Pai si cum mai creste??????
Pozele mele
tuchita spune:
Seb sta in general cam 11 ore nemancat! De la 9 seara la 8 dimineata!
nu te plange, pune mana si dormi!
poze
lyvy spune:
Tuchita, la Karvol, a fost ceva neintelegere la vama, nu avea legatura cu continutul, asa am auzit!!!
Ma duc sa-i fac baita !!!
Pozele mele
tuchita spune:
Mamaruta, sper ca folosesti feonul!
cuscra draga, ma duc sa ma culc, sa-mi mangai ardeleanul fara imaginatie!
poze
lyvy spune:
Tuchita, somn usor!!!
Si eu merg la un film, ceva, NOAPTE BUNA FETELOR!!!
Pozele mele
adriuta spune:
quote:
Originally posted by natynic
Ehei, Simonette, bine ar fi sa-ti citeasca postarea niscai fete de aici si sa bage bine morala la cap-stiu ele care sunt! . In fine, bine ca n-a patit mititelul nimic.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!