e vorba de BGC (adulti) si CANTASTIM, in iasi nu le-am gasit poate stie cineva prin bucuresti unde le-as putea gasi, multumesc
Eu am gasit ultima oara Cantastim la institutul Cantacuzino, dar foarte greu...Daca ai noroc gasesti si la farmaciile din Bucuresti, desi auzisem ca s-a sistat productia. Personal am folosit de doua ori, este foarte bun pt imunitate, am aproape 2 ani de cand nu am mai racit.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Carmen cel mai bine suni la institut direct, verifica pe www.cantacuzino.ro. mai dificila ar fi transportarea dar ei te pot ghida mai mult.
Roxana
eu sunt deja sunt la a 2-a cura de cantastim.l-am gasit in farmaciile donna,prin comanda la Instit.Cantacuzino.Si sunt multumita de rezultate
Am auzit ca la Cantacuzino deja trebuie sa ai noroc sa nimeresti cand se produce un lot de Cantastim.
Iar la farmaciile Dona pretul este de aproape 3 ori mai mare numai prin adaosul pus de farmacie
Eu am trimis mail la ei pt un anume vaccin si am fost suprinsa placut sa vad ca mi-au raspuns promt. Iti sugerez sa incerci si asa.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)