Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by elenucaquote:
Originally posted by mi_bebelina
Fetele care aveti nevoie de menajera......in ce zona stati si cam ce vreti de facut? Eu cunosc la fostul meu loc de munca o femeie de serviciu care mai facea si menaj nu neaparat periodic, ci chiar si ocazii. E drept, nu am mai vb cu ea de aproape un an .......dar as suna-o sa o intreb daca va poate ajuta.......totul e sa imi spuneti mai multe ca o sa ma intrebe.
iubita, ti-am dat pe pm
Elenuca 36 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!
Inca nu ma primit nimic......mai astept.
MissParker spune:
Fetelor, am gasit un link bun si vi-l recomand si voua:
www.mayoclinic.com/health/signs-of-labor/PR00083" target="_blank">Semne de travaliu (cu explicatii video despre cezariana si epidurala etc.)
L-am pus si pe prima pagina la linkuri utile, poate va mai uitati pe acolo din cand in cand...
Daviducul meu sughite in draci, ma duc acum sa ma pun pe canapea, cu picioarele pe masa, sa ma mai uit la serialele mele (acum e la rand "Medium").
lcazangiu, pe unde mai esti?
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Lilly79 spune:
Andree27 e fain patutul. Sa-l foloseasca Eric sanatos .
Eu am terminat 95% curatenia prin bucatarie(oricand se mai gaseste cate ceva ); mai am si niste haine la spalat si-acum ma duc sa spal geamuri.
Daca auziti diseara ca la Cluj a ajuns la maternitate o gravida nebuna cu carpa si Pronto in maini sa stiti ca io is aia Parca ma mananca undeva sa fac curatenie desi mor de somn. Oare se apropie marea intalnire?
Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Eu am terminat 95% curatenia prin bucatarie(oricand se mai gaseste cate ceva ); mai am si niste haine la spalat si-acum ma duc sa spal geamuri.
Daca auziti diseara ca la Cluj a ajuns la maternitate o gravida nebuna cu carpa si Pronto in maini sa stiti ca io is aia Parca ma mananca undeva sa fac curatenie desi mor de somn. Oare se apropie marea intalnire?
Lilly 38+
Merci de laude!!!
Si eu de azi dimineata tot fac curatenie,dar am fentat si am tras si un pui de somn ,iar acuma am reluat activitatea!!Si pe mine m-a apucat si spalatul geamurilor!!!Spor sa ai!!!!
Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 3saptamani!!!
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Lilly 38+
Lilly, esti mai tare ca mine!!! Felicitari, da mai poti nu gluma!!!
37+ Sara-Maria
cleo78 spune:
i-am facut compot de mere. Ca...mor dupa un fruct.
simonacip sa pupi pe sorela ta cand vb cu ea, si din partea noastra. Poate nu se simte bine de la cezariana& anestezie...
Si sa imi cer scuze...am realizat asta noapte ca de fapt, nu bb de chinabulina e cel mai mare bebe de aici, si ca si tu ai avut flacau la fel de 'greu'.
socrate, da si mie link-ul cu ce port bebe ai. Sau macar de pe unde l-ai luat...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra
mihaser spune:
Simo multumesc! Sis ce mai face?
Felicia multam ptr link! Am citit si povestea ta...parca esti mama mea...si pe ea mama ei nu a iubit-o...a suferit cumplit si ea ca nu a mangaiat-o niciodata. De Mara mai stii ceva? E mamica de-a noastra de la ghiocei si imi e foarte draga...Stiam povestea ei cu prostu de logodnic!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
simonacip spune:
Gata, am reusit sa vb cu sis, de fapt, bineinteles dupa apelurile mele m-a sunat ea cind a reusit...E cam adormita probabil si de la calmantele alea, nu stiu...Tot timpul mi se pare ca are glasul pierdut asa. Miine ii da drumul (babyname, poate totusi va vedeti ca eu stiu ca externarile se fac la ora 13.00, pana atunci poate ajungi in salon cu ea......tie iti tinem pumnii inca o data)
acum inteleg ce-i cu Sis...asa am fost si eu la prima nastere, un pic mai sensibila..Mi-a spus ca a apucat-o plansul cind i-au bagat termometrul in fundulet lui bb sa scoata meconiu ala si apoi l-a spalat (stiti voi cele care ati mai trcut prin asta cu ce usurinta spala femeile alea copilasii...o usurinta care aduce a brutalitate uneori)...ooof, aceeasi probl am avut-o si eu cu David la maternitate si la fel m-a apucat plinsul, plus ca n-aveam strop de lapte si asta ma demoraliza cumplit...
Gata, de miine, acasuca la ea va fi bine, sunt convinsa...
Cleo . Eu am mincat si mere si de 2 zile cite o portocala, bb n-are nimic
Elenuca, abia astept sa ne plimbam,prin parculet
Fetelor si eu as vrea sa-l mai scot in marsupiu, acum cat inca e mititel, pe David de ex nu l-am purtat in marsupiu pt ca era gras la 3 luni avea 8 kg si cu hainele groase pe el(el nascut in noiembrie) nu prea mergea...Acum insa vreau sa-l mai duc in marsupiu..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
mihaser, multumesc pt. cuvintele bune, ma incalzesc in suflet. Imi pare rau ca si mama ta a avut aceeasi soarta, dar vezi, macar invatam din asemenea experiente ca noi sa fim altfel cu copiii nostri. Pup-o pe mama ta din partea mea!
De Mara chiar ca nu mai stiu nimic, nici pe la voi nu a mai postat?