Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Cleo nu ma injura,stiu ca ai mai scris,dar nu stiu in ce capitol,la fiecare cat ai dat ca sa stiu si eu!!Ca vreau sa pregatesc plicurile!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la mine dragelor!

Uite ca eu am urmat si sfatul soacrei si am bagat o mama de shmotru pe jos, in baie unde dragii de instalatori mi-au lasat dezastru. Acum i-a apucat schimbatul coloanelor de la caldura. Off..

In rest suntem bine, in afara de probleme tampite de birocratie, a treb sa merg de 3 ori la pol. Elias pt prenatalul ala, sper ca macar azi sa rezolv. Doamne, ce sistem de rahat si cui i-o trebui sa se inscrie la medicii de familie de la Elias, ca mine sa pateasca!

Sunt curioasa cum s-or simti fetele care au nascut ieri, Simona cum se simte Laurica, ai vazut bebeul??Zi-ne tot, tot.
Parca azi era programata Babymane sau nu mai stiu eu?? Daca e asa sa dea Domnul sa fie totul minunat!

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

pt fetele din Bucuresti, am si eu o rugaminte mare. Mi s-a imbolnavit menajera si sunt disperata... nu mai am nici forma fizica necesara sa ma apuc sa deretec, sa sterg praful sa spal geamurile, faianta etc... Asa de ochii soacrei am facut cu tati, dar as vrea sa fac o curatenie generala . Daca aveti vreo menajera de incredere pls dati-mi pe pm. puuup

Elenuca 36 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am revenit !!!
tot 2 in 1, am fost rasfatata in salon, am stat 1h si 30 min m-a defrisat biata femeie peste tot in toate pozitiile ca m-am vaietat ca nu vreau sa ma dea cu lama la maternitate acolo jos si saraca cred ca-mi facu fiecare fir in parte sa nu-mi mai creasca o luna gata! trec la pantaloni scurti ca am dat mararul jos

stand asa si discutand cu femeia, imi adusei aminte ca nu am fost sa-mi iau rezultatele uroculturii de la clinica de mai bine de 2 saptamani se uitara alea crucis la mine cand le-am zis ca am uitat sa vin dupa rez ia sa citesc din urma sa vad ce s-a mai barfit

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 2 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melly23

buna dimineata!!!fetelor sunt disperata, speriata etc.!!!imi e rusinica picut dar tre sa intreb asa ca mi-am facut curajca si asa nu dorm de la 4!!!deci asearape la vreo 10 facusi o baitacalduta!!!asta una la mana, si apoi luasi una bucata sot si facusi si problema e ca dupa vreo 2 ore m-am trezit cu o pata maronie deschis pe zilnicul meu!!!deci de asta sunt disperata si de atunci toate oasele din bazin pusca!!!nu ma doare nik!!!doar paraie tot acolo jos!!!si de cate ori se misca bb de atatea ori paraie!!!deci fetelor

37s+ 4z Amelia Gabriela

melly draga mea, dupa ce trece zodia taurului, adica dupa 22 incolo, o sa-ti urmez patania si o sa fac lafel...s-o scot pe bebelina mai devreme...cat despre tine, pregateste-te sa-ti intampini comoara

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Alina,draga cum mai esti?Ce face Sara?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Elenuca, acum am venit de afara..Am stat vreo 30 de minute, bb a dormit tot drumul...uitasem de cind am stat acasa cu david cit de bine e sa stai in parc la soare, fara nici o grija...Era plin parcul de bblusi plimbareti...si o stare de vacanta si de libertate....Mmmm, mi-am amintit de nasol e la serviciu...
Felicitari ptr control si ca totul e bine. Doamne Ajuta sa fie bb cumintel sa stea acolo cit trebuie, pana la ceza...

Lorich, Leeloo din pacate nu l-am vazut pe bb, n-am avut cum, mi-au promis niste poze, dar nu le-au pus...Plus ca nu mai inteleg nimic, sis nu-mi raspunde la telefon, m-a sunat ea de 2 ori doar cind a putut vorbi, ma cam da peste cap , simt ca i-a fost greu, ca-i este greu, dar nu inteleg de ce nu vb la tel...si eu eam cu bb dar vorbeam...ma rog...e sotul cu ea, ieri au fost socrii, azi e soacra...o ajuta mult si totusi...de ce nu vorbeste la telDeci nu prea sunt nici eu in tema, spunea ca e destul de dureros, ii mai fac calmante, nu se ridicase insa din pat azi dimineata la 6.30.Il cam tine pe bb la san, sa-i vina lapticul.

Babyname, despre preturi ti-am spus, am intrebat-o si mi-a spus ca alea erau pe care ti le-am spus in cap trecut. La mana a doua nu stie cit a dat sotul, dar eu zic ca 150 ron e suficient.ai grija maiine sa vii cu vesti cit de repede..

Dana H, da cam astea sunt preturile. Eu sincer m-am gindit ca pt un botez e cam mult 3 feluri, asa ca o sa avem doar aperitiv si fripturile, cafele si tort...Pana la urma se face duminica si doar o dupaamiaza avem la dispozitie, nu e timp pt mai multe feluri...cred eu...

Cleo, buricul lui david i-a cazut in prima saptamina, fix in a saptea zi, dar fusese altfel prins, cu un clestisor, nu cu ata ca la Matei acum. Cred ca aspectul asta conteaza foarte mult.I-am dat cu alcool de 70 grd, o compresa sterila pusa de jur imprejurul buricului. dr mi-a recomandat de 2 ori pe zi dimineata si seara. Apoi dupa ce cade, se spala bine locul cu alcool si se pune baneocin. DUpa ce cade se poate sa mai ramina o substanta maronie, cleioasa, se sterge cu grija.

Monik, la Municipal nu-ti fac nici toaleta nici clisma, mai bine rezolvi de acasa problemele astea

Mihaser, succes mult luni, imi place ca esti vesela si optimista, si nu te temi de ceza...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Cleo nu ma injura,stiu ca ai mai scris,dar nu stiu in ce capitol,la fiecare cat ai dat ca sa stiu si eu!!Ca vreau sa pregatesc plicurile!

Poze

iti recomand sa te interesezi la spitalul unde nasti, si de dr cu care nashti. Depinde de la dr la dr, spital la spitall.
Deci io am dat asha:
200euro dr
150 roni neonatolog
150 roni x 2 moashe (sau 100 ??? ..ce mai conteaza..)
50 roni la pus cercei
si am avut 200 roni marunti, 10 si 5 lei, si dadeam la schimbarea turei la asistente la bebe-i, la toaleta, la inceput mi-a fo rau si au venit sa ma toaleteze in pat, si am facut si pishu la plosca aia.. . Cam asga am dat.
A, am platit si rezerva unde am stat, 100 roni x 2 nopti.

simonacip,m buricul tot cu clema e prins. Si cam asha fac si io. Dar ma gandeam ca facandu-i baie, s-a mai udat (dupa baie il tamponez ushor, sa fie uscat, si fol. baneocin pudra, si apoi ce maic ombim io pe acolo). Hai ca ma duc sa schimb fifitsa potoroasa. Si sa ii mai dau o tzatza premiu.

E atatd e frumos afara...abia astept sa ieshim.

A, fetele, de cat timp ieshiti cu bb in port-bebe? ma gandesc ca e mai usor sa ies 30min in jurul blocului cu el pe piept, decat taraind si carutsul. Pe de alta parte, primel ieshiri o sa le fac cu tati, si cu bb in bratse. Apoi vedem daca inauguram si carutsul.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Neatza,

M-am trezit si eu ,cu toate ca mai dormeam,dar a trebuit sa ii calc lui tati camasa ,ca trebuie sa mearga la servici!!!

Am facut aseara cateva poze la patut,sper sa va placa,sunt puse in poze la hainitele lui Eric pe la pagina 3-4!!!!

Lilly ce ma bucur ca esti bine si ca ti-a trecut raceala!Acuma poate sa vine bebelina !!!!

Ma duc sa infulec ceva si revin mai incolo ca inca sunt adormita!!!

Poze

patut ca ala am vrut si eu sa-mi iau dar nu aveam suficient loc oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
de unde ai oitele alea????? sunt absolut superbe!!!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Fetelor, nu mai pot...Greu e sa te misti cand ai o tona si ditamai burta...Ma doare spatele si putin si burta de la efort cred. Mi-e cam teama dar nici sa stau cand sunt atatea de facut nu pot. Sotul vrea sa luam o firma sa ne faca curatenie, eu nici sa n-aud! Pana la urma am aceeptat ideea ca dupa ce termin sa ia o femeie care sa faca muncile mai grele (geamuri, fracat pe jos, sters mobila). Dar de aranjat debarale, dulapuri si toate lucrurile prin casa care zac acum in cutii eu trebuie sa ma ocup. Plus ca toate hainele si nu numai trebuie spalate (asta face masina) si apoi calcate (asta fac eu ca nu mi-ar placea sa puna alcineva mana pe hainele mele sau ale lui bb). As putea sa iau pe cineva sa le calce pe-ale sotului . Sunt nesimtita!

Acum mai trebuie sa gasesc o femeie; am o prietena care zicea imi recomanda una pe care a avut-o ea, ca ar fi ok...Acum sa vad daca e disponibila... Daca nu, sotul va fi . El incearca sa se scoata de-aia vrea sa luam pe cineva

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput