Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
YLARI spune:
quote:
Originally posted by MissParker
[Cum trecem peste o despartire dureroasaFelicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
gabitzam spune:
'neatza fetele!
Scuze ca v-am lasat fara capitol aseara, dar de cand a inceput Andrei gradinita trebuie sa mergem devreme la culcare. Eu zic ca stau cu el pina adoarme dar ma ia si pe mine somnul. Noroc ca la ora aia mai sunt seriale pe AXN sau Hallmark.
Spre dimineata m-am trezit ca mi se pusese rau de tot un ghem in capul pieptului cu corespondenta in spate, era ca o gehara, nu puteam respira, ma apasa bebe prinauntru de ma rupea, parca era suit pe plamanii mei. Am stat in fund, dar n-am putut da drumul la net ca dormea Costi si il trezeam.
Stiu ca azi merge emycor iar la spital, poate nu se mai intoarce decat cu bebe. Hai Emy si toate fetele aproape de termen!
In lista am pus niste "???" la fetele carora le-a trecut termenul si de care nu mai stim nimic, daca au nascut, daca sunt bine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
melly23 - stai linistita, durerile si pocniturile alea le am si eu de saptamani bune si uite nik . Cred ca s-a zgandarit colul un pic si a sangerat. Mie de ex doctorita imi zicea dupa control ca e posibil de la manevrat dejetul pe acolo sa sangerez. Tu macar ai avut parte de nebunii , nu ca mine de dejet . Relax, dar daca vezi ceva sau simti ceva mai mult , doctorul si intreaba ce si cum.
flore07 - daca zici ca a ta e intelegatoare , e posibil sa nu ai probleme. Poate mamicile cu experienta au ceva sfaturi pt tine
Lilly79 - se zice ca atunci cand te apuca facutul curateniei si pregatitul cuibului e si barza prin zona. Eu insa nu mai cred nici un mit . Ca si tine am si nimic dom' le , dar nimic ...
Cred ca in loc sa scot agitatele pt mine mai bine ma fac eu agitata si dau din pompoane ori din
Gata , acu ies sa imi fac rodajul , bag 1000 de km si ori va dau mesaj de la spital ca nasc ori ne vedem maine dimineata .
Sa aveti parte de o zi frumoasa.
Ma duc dupa barzaaaaaaaa
Adriana 40+ , Andra noastra!
AMR : 3 zile , atat de putin si totusi ..atat de MULTTTT !!!
Mami si tati te asteapta pui drag!
iulia83 spune:
neatza fetele!
vad ca monik si MsBB au avut activitate azi noapte!
nu am timp sa va citesc acum ca la 11 am programare la epilat ... cred ca e ultima pe perioada cat sunt 2 in 1. sa fiu boboaca la controale si alte alea...asa ca, tineti-mi pumnii sa nu nasc pe masa femeii ca am auzit ca durerile proocate de smulgerea parului de...hmmm...de peste tot provoaca contractii
am va pe toate!!!
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 2 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Andree27 spune:
Neatza,
M-am trezit si eu ,cu toate ca mai dormeam,dar a trebuit sa ii calc lui tati camasa ,ca trebuie sa mearga la servici!!!
Am facut aseara cateva poze la patut,sper sa va placa,sunt puse in poze la hainitele lui Eric pe la pagina 3-4!!!!
Lilly ce ma bucur ca esti bine si ca ti-a trecut raceala!Acuma poate sa vine bebelina !!!!
Ma duc sa infulec ceva si revin mai incolo ca inca sunt adormita!!!
Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 3saptamani!!!
melly23 spune:
merci tare mult fetelor pentru sfaturi si raspunsuri si incurajari!!!m-am m-ai linistit, desi acu mi-ar placea enorm sa fie vorba de bb care vrea sa iasa in lume!!!cine stie poate am norocul asta!!!dar fie voia Domnului nu a mea!!!el stie cand tre sa apara minunea nu eu!!!asa ca inca o data multumesc!!!
P.S. Cred ca a fost ultima mea zi de !!!
37s+ 4z Amelia Gabriela
monik16 spune:
Asa fetelor!!! Activitate! M-am cam speriat in ultima vreme ca nu mai curg paginile ca inainte... Gabitzam chiar ma intrebam pe unde esti .
Acum am dormit putin si hop 3-4 pagini. Am dormit de pe la 7 la 10 de am spart... normal, ca ma trezisem de la 3.30... Acum o sa ma duc la curatenie, sa o iau de la capat, usurel, asa, babeste .
Bineinteles ca las calc deschis si mai trag cu ochiul la ce scrieti.
Va doresc o zi frumoasa!
Si bag si niste majorete pt. emy si cine mai "poate" sau vrea
37+ Sara-Maria
monik16 spune:
Am si eu o intrebare: e cineva care a nascut prin cezariana si ar vrea sa imi impartasasca din experienta ei telefonic? Adica eu sa o sun si sa-mi raspunda la niste intrebari legate de cum se desfasoara operatia...Sau daca cineva poate povesti pe forum e super ok. As vrea sa stiu la ce sa ma astept exact. Ma intereseaza aia in care nu te adoarme de tot...
Merci!
37+ Sara-Maria
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Dana M.
mersi draga de potoroasa
ylari - uite-asa, ce numa io sa sufar?
simonacip - ce idee buna ! pai altfel cum as fi dat io jos deja 11 kile din cele vreo 18 luate? dar nu merge separat pe zile, va trebui sa mananc tot mizeriile astea dar in fiecare zi...hmmm mi-ai dat de gandit....cand iesiti pe-afara? ca ne-ntalnim in Moghioros, asteptam si noi unda verde
Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)
DAna, pai si tu stai in Drumul Taberei??? wow!!!!!!! Super. EU fac azi inaugurarea plimbarilor care vor urma, dar cred ca doar 20-30 de minute, in we cred ca voi sta mai mult. EU n-am inca unda verde de la dr, ar tb sa mai stau o sapt, dar NU MAI POT. Cred ca ies acum dupa ce papa bb, astept sa se scoale..TU unde stai exact?
Eu pe strada Pascani, langa gradinita...
Si eu am 8 kg de dat jos...ma apuc de miine, foarte serios, si cred ca in 2 merge mai usor, ca ne ambitionam, asa ca la primele plimbari ne vom antrena cu cura de slabire...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Dana M. spune:
quote:
Originally posted by flore07
neata buna
Am si eu o curiozitete la mamicile cu 2 copii
DANA M cum se comporta fetita ta cea mare Raluca de cand i-ai adus acasa surioara nu este geloasa?
Eu am o vecina care a avut mari probleme cu comportamentul baiatului iei cel mare cand i-a adus acasa surioara a fost foarte gelos si rau a trebuit sa-i puna si lui un patut cu iei in camera si cu bebele mi s-a parut cam exagerat dar.........
Eu totusi ma bazez pe fetita mea ca este foarte cuminte si ascultatoare ,in fiacare zi cand pleaca la gradinita imi zice ;;MAMI AZI SA TE DUCI SA NASTI si ea este la fel de nerabdatoare ca si mine .Dar toate la timpul lor......
mamica de fetita DENISA ANA MARIA printesa mea
astept fetita PATRICIA MAIA viitoarea printesa
AMR 9 ZILE
pupici la toate si BB sanatosi si mancaciosi
pai ce sa zic, raluca s-a comportat foarte bine pana acum, a fost suparata vreo doo zile ca n-a, lasat-o sa puna mana pe fatza sau manutzele lui bebe, i-am explicat, ar fi vrut s-o ia in brate, sa se joace cu ea, alte suparari, tati doarme in continuare in sufragerie (ca adoarme doar cu teveul ) si Raluca a plans ca si ea doarme acolo, pe cealalta canapea, asta e, am zis c-o lasam cat e tati in concediu.
Alta e problema, si pe-aia am avut-o eu, nu ea: am avut un fel de mini-soc cand am revazut-o pe Raluca la intoarcerea de la spital. Ea a stat cu soacra-mea 4 zile, acum nu stiu, ori soacra-mea i-a dat sa manance de cate ori zicea ea ca-i e foame (si zice des, credeti-ma !), fara program de masa si zece mii de feluri si dulciuri, ori io m-am reobisnuit cu miniaturi in astea 4 zile si mi se pare Raluca parca-i umflata cu pompa (burtica, gusha, falcute, maini, degete), ori io chiar am luat-o razna !!!!!!
Si mai am ceva legat de grija si atentia pe care tre sa i-o acord in mod egal cu sora ei bebe, mi-e teama sa n-o neglijez sau sa interpreteze in vreun fel comportamentul meu.....greu, greu.....spre sa ne revenim bine de tot pana la toamna, ca-ncepem si scoala
Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)