Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Gata dushul...Dar vad ca tot singura sunt....

Le-as intreba pe mamici: Voi reusiti sa dormiti ziua cand mai doarme bb? Eu asa mi-am propus. Ca daca ma ttrezeste prea des noaptea sa dorm si eu ziua 1-2 ore cand doarme ea, chiar daca asta inseamna neglijarea treburilor gospodaresti...
Am o prietena al carei copil a fost si este un terorist (zic eu ) Doarmea 15 min si se trezea urland, il punea la san si o lua de la capat zi si noapte...era disperata!!!Formula nu accepta, biberon nu, ceai nu... Eu cred ca si ea a gresit ca nu i-a impus un program mai strict de la inceput, dar zice ca n-a putut...
Nu stiu ce sa zic, din exterior e usor sa tragi concluzii dar fiind in pielea ei poate si eu as fi facut la fel de disperare...

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neatza fetelor...Kristinik, sa-ti traiasca puiuta si tu sa te refaci rpd...oricum, asa nastere usoara...Bravo!

Alina, e o dulcica Sara..

Cleo, cu apa/ceaiul ai dreptate cit suge la san n-are nevoie...Davia n-a baut apa/ceai pana pe la 6 luni...n-a avut nevoie..In ce priveste inecatul nu stiu ce sa mai zic, azi dimi nu s-a mai inecat asa.Tetinele sunt cele mai mici, am si nuk, si Avent..
Si intr-adevar de la san se ineaca la inceput cind e mai mult lapticul...Vad ca nici tu n-ai probl cu alaptarea, aveti laptic suficient....

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele noi am avut un calic de bebe in persoana lui Cristian...se supraalimenta de fiecare data...si stomacelul lui fiind prea mic ne umplea de vome...El ar fi vrut numai la san si pediatrul mi-a spus clar ca trebuie sa-i fac program de supt...la 3 ore si numai cate 20 de min o masa. Fara ceai nu as fi reusit nici sa-i calmez colicii si nici sa-l potolesc...Eu stau la 3 si cand ii era foame lu` Cri auzea vecina de la etajul 1 urletele!
Era un galagios! Si in maternitate imediat facea scandal! Stia baiatu` ce vrea!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si de la noi mamici si burtici!

Babyname si Kristinika felicitari mamicilor si sa va traiasca printesele!!!

Despre contractii B-H, am si eu, parca imi strange cineva burta cu cea mai mare forta intr-un corset.

Gabita sarumana am scapat si eu de afurisita de reclama; oricum nici pampers nu mai cumpar, ca la mine asta e efectul la reclama agresiva!

Va pup pe toate si ma duc sa pap! O zi buna tuturor!

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Neata si de la noi mamici si burtici!

Babyname si Kristinika felicitari mamicilor si sa va traiasca printesele!!!

Despre contractii B-H, am si eu, parca imi strange cineva burta cu cea mai mare forta intr-un corset.

Gabita sarumana am scapat si eu de afurisita de reclama; oricum nici pampers nu mai cumpar, ca la mine asta e efectul la reclama agresiva!

Va pup pe toate si ma duc sa pap! O zi buna tuturor!

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Vad ca nu mai apare reclama la pampers...Oare i-au sensibilizat nemultumirile si amenintarile noastre?

Edit: N-am terminat bine de postat si a aparut...Bleah

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo!!!

Babyname si Kristinik...sa va traiasca printesele si sa fie sanatoase si mancacioase!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata feltelor! noi tot 2 in 1!nik ciudat!!!cu toate ca a fost incidentul ala acu 3 zile!!!ce sa-i faci!!!desi imi placea sa apara minunea mea!!!life!!!
Felicitari noilor mamici sa va traiasca bebei si sa creasca mari si voinici!!!

37s+ 7z Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

kristinik si bebelina Diana Maria
Felicitari, toate cele bune, sa va fie viata plina de soare si fericire!!!

kristinik, te invidiez pt. nasterea usoara si rapida, bravo! Iar copiii nascuti duminica sunt extrem de norocosi

Fetelor, neata si bine v-am regasit! Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns ref. la contractii Azi mi-e mai bine, de fapt intotdeauna dimineata mi-e mai bine. M-ar fi interesat de exemplu sa stiu ce fel de contractii au avut fetele care tot luau no-spa-ul ala, dupa ce indicatii le luati? Mie doctorul mi-a spus sa ma menajez si mai mult, dar nu a pomenit nimic de medicamente, iar moasa chiar a accentuat ca sa nu luam nimic intr-un asemenea caz. Of, Doamne, cate bordeie atatea obiceie, nu?

mihaser, am vazut ca pomeneai de ceai anticolici. Acu’, eu imi aduc aminte ce scria Sheannamp pe un topic mai vechi legat de ceaiuri in general si de ce nu e bine sa le dam la bebeii prea mici: fiindca ii umfla in stomac si nu au absolut nici un fel de valoare nutritiva, asta e clar. Despre ceaiurile anticolici insa nu stiu exact daca e la fel... O s-o intreb si eu pe moasa... Cat despre operatie, vezi ca a fost anul asta un topic la „Femina intim“ pe tema operatiei cu laser a ochilor, am postat acolo si am descris in detaliu cum a fost operatia. Nu-ti pot spune decat ca nu am regretat nici o secunda, ma simt de atunci de parca m-as fi nascut a doua oara (aveam dioptrii -5).

Cleo, saru’mana, tu m-ai linistit de tot! Cred ca totusi mai mult ma speriase doctorul cu expresia „contractii premature“, fiindca asta imediat iti da o stare de panica, de ceva care nu e in regula... Cum naiba sa stii daca sunt contractii premature sau doar contractii prin care uterul exerseaza pt. la nastere?? In fine, o sa ma menajez la maximum si apoi om vedea. Oricum, bine ca am colul de 3,5cm si inchis, asta ma linisteste ca bebe nu poate veni totusi prea devreme.

monik16, multumesc pt. incurajari. Si eu citisem de dormitul ziua pe undeva, ni se recomanda si noua in ultimele saptamani de sarcina sa incepem sa ne obisnuim sa dormim cateva ore dupa-amiaza, sa ne intram in ritm pt. cand va veni bebe si va trebui sa furam si ziua putin somn in timp ce doarme bebele. Eu din pacate inca nu am inceput, nu prea pot sa dorm ziua...

Lorich, hai ca m-ai linistit si tu... Si vad ca acum si bebitul s-a mai calmat, ca aseara credeam ca vrea sa-mi intinda pielea la burta ca pe aluat si vrea sa iasa neaparat prin buric... Groaznic a fost... si mi s-a intins si buricul la maximum (inca nu a iesit in afara), semn clar ca bebe a avut sau are un puseu de crestere zilele astea... Pai daca joi avea 2.600g si el trebuie sa mai puna vreun kilogram, unde sa-si faca loc, Doamne? Ca vad ca spre organe, inauntru, nu se duce nici mort, el ma impunge tot spre in afara, am un burtoi acum de parca am inghitit o minge din aia medicinala...

Hai, care mai nasteti azi?

Daria Ioana, da-ne si noua un semn de viata!

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Felicia, fain carutz, fain patutz Sa le purtati sanatosi!
Si eu intru cu Mozilla, mi-am instalat un ad-on care kilareste toate reclamele flash, stau relaxata. Eu sunt fan Mozilla de multi ani.

Ylari, mai ai de tras cu lohiile. Chiar daca mai scad ca si cantitate, culoare, dureaza cateva saptamani dupa nastere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

gabitza si eu sunt fan mozilla..te rog, zi-mi cum se numeste add-ul ala sa-l pun si eu ca sa nu mai caut prin paginile lor..pls

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 1 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

scuze, am gasit mai jos linkul merge acum..sarumana!!!

fetelor, pe sotul meu l-a muscat o albina sau ceva ieri de deget si il are mai umflat ca picioarele mele...ce sa-i pun?? i-am pus ben-gay are cineva idee ce se pune pe intepatura sa se traga umflatura? help plssss!!!

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 1 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput