Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Babyname, felicitari pentru puiuta, sa-ti traiasca,m sa fie papacioasa si cumintica, iar tie refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor

Nu am mai intrat de muuult dar v-am citit cu regularitate. vreau sa va anunt ca bebelina mea s-a nascut!!!!
Duminica 11.05.2008 la 8:25 a intrat in viata noastra Diana Maria ce mai scumpa fetita. Am avut 3,500 kg si 52 cm. Travaliul a fost destul de scurt. Pe la 4:30 duminica dimineata m-am trezit cu o contractie. A mai urmat una cam in 10-15 minute si tot asa pana cand au devenit 3 la interval de 10 minute. Atunci l-am trezit pe sotul si am plecat la spital fiindca asa stabilisem cu dr: cand sunt 3 in 10 minute sa plec. Era ~ 6 si ceva. Am avut noroc ca era chiar dr meu de garda pana la 9. La ~6:30 eram deja internata si in travaliu, cu dilatatie 7-8 . Eu ma gandeam ca am vreo 2-3, dar nici chiar asa. Mi-a rupt membranele si au inceput sa fie si contractiile muult mai puternice. In ultima jumatate de ora am primit si o perfuzie cu oxitocina. Si apoi pe masa a durat vreo 15 minute cu tot cu epi, iar la 8:25 am nascut-o pe printesa. E o scumpa!!! Pupa mama fata.
Are niste ochisori mari mari. Miercuri am ajuns acasa. Si uite maine avem o saptamana.
Epiziotomia nu prea imi place. Ma cam jeneaza. Trebuie sa merg sa imi scoata firele pe luni. Nu mi-a pus resorbabile. Cica dr asta al meu nu pune . Chestia asta nu o stiam. Chiar nu m-am gandit sa intreb asta.
Lapticul a venit si el, insa papam si completare fiindca suntem mancacioasa, si lapticul lui mami nu e foarte satios.Daca papam doar de la ttiti ne trezim intr-o ora si iar vrem. Asa ca am pus pompita in actiune si papam si de una si de alta ca sa crestem mari si frumoase.

As pune si poze dar nu stiu cum. Poate ma ajuta cineva...?

Va pupam amandoua pe toate si felicitari mamicilor care au nascut deja , pupici la bebei si tinem pumnii pentru viitoarele mamici care asteapta vizita berzei.

Cristina de Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Babyname felicitari! Sa va traiasca printesina! Bun venit pe lume Alexia Nicole!

Alysh Cristian a baut tone de ceai anticolici de la Hipp...mie chiar pediatrul mi-a recomandat intre mese sa-i dau ceai! E bine ca i-ai facut program, insa nu inteleg de ce unii medici interzic ceiuletul...Noua ne-a mers de minune!
Tu ce fel de vergeturi ai? Din alea mai vinetii sau sunt deja albe?

Miss mie imi e frica sa ma operez...poate imi dai tu mai multe detalii si cine stie pe viitor...poate sa ma operez in Germania ca aici nu prea am curaj!
Trucul l-am retinut...insa mie nu imi foloseste ca eu fac cezariana!

Fetele azi am constatat ca am laptic...am strans un pic si a iesit...Cred ca Galactogilul isi face efectul! Acum ma dau cu Garmastan la greu sa fie terenul pregatit!

pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

wow Krisitnik felicitari! Ce nastere de invidiat si ce printesa mumoasa! Sa va traiasca! Bun venit pe lume micutei voastre Diana Maria!
Chiar ma gandeam la tine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Babyname, Kristinik , sa va traiasca printesele!
Felicitari si refacere rapida va doresc!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Kristinik, felicitari pentru printesa, sa se faca mare si frumoasa, iar tie refacere rapida. Las' ca trece si epiziotomia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Babyname si Kristinik sa va traiasca comorile!!!!

Alina e superba Sara!!Stiam eu de ce imi aleg asa o nora!!!Sa-ti traiasca!!

Miss Parker super este si caruciorul si patutul sa le folositi cu placere!!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

felicitari kristinik+babyname!! sa va traiasca puiutii si sa va creasca mari mari.
Si acum sa raspund alandala: MisssParker, intepaturile in col nu sunt neaparat de la contractii eficiente. Io amavut din sapt 34, de cand am zis : no job anymore. Si am nascut...stiti voi cand- la pensie.
Cele de nastere au fo dureroase, cam a la ciclul de la pubertate: cu dureri si de shale, si crampe ca de la diaree. Si contractia uterului(burticii) mi se parea constanta, durerea era in valuri periodice. Intepaturile in col (cam ca in vagin le simti) sunt de la presiunea lui bb - creshte creshte.... Ash vrea sa cred ca se subtia colul, dar dupa cum stie toata lumea, la mine o fo col lung si rigid pana cu o sapt inainte de marele final.
A, chiar, cand eram in travaliu nu tin minte nicio intepatura.
Stii cand se calmau la mine intepaturile? cand stateam in pat la orizonatala - in 15 min se calmau. Cand ma agitam..no chance. Acum imi aduc aminte, de cate ori ma intepa, io nu ma linishteam - zicand - hai potoroasa, acu e shansa ta. Si dejava ... . Dar, am accentual, la mine, pt ca fiecare corp e altfel. E posibil sa fie de la contractiile de pregatire a nasterii, alea B-H, alea neeficiente.

Alysh, daca suplimentul e doar de 20-30ml, si mai il varsa, zic ca ia suficient de la san. Tu ai cantar? sa vezi cat ia intr-o sapt? Ca io nu am, dar cum luni mergenm la ortoped, atunci il cantaresc si vad daca nu a luat muyltumitor in greutate, cumparam un cantar!!!

si..nu mai stiu cine si ce intreba, simona se plangea de innecat. Pai e mai lacom baiatul...sau curge sanul mai puternic? La mine s-a innecat de vreo 2 ori, si mie imi sta inima, tati e asha de calm...
Daca e numai la biberon, cauta un bibe cu curgere mai lenta. Sa curga laptik mai incetul si sa munceasca acolo bb .

Teoria ceaiului: sunt 2 curente: 1 pro, si 1 contra. Io amz is ca atat timp cand am san, mai bine ii dau o guritsa de laptik, daca mi se pare ca are guritsa uscata sau ceva de genul asta. Nu e cazul sa il trec pe ceai decat daca e f. cald si zice dr ca se deshidrateaza, sau daca aer colici (DOamne Fereshte la toata lumea !!!!!), nu stiu daca e prea hranitor ceaiul, nu are nicio valoare calorica din partea mea, si ma gandesc ca o guritsa de laptik - 5ml acolo nu i strica, pt ce sa o trec de acu la cura de slabire?

kristinik si io tot cu atsa normala am fo cusuta. Dr a zis ca o prefera, ca asha mai controleaza statusul, ca se cicatrizeaza mai bine. Si aici adaug ca la unele pers. nu se absoarbe f.repede/ bine /sau deloc atsa absorbabila. Depinde de pers.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Neatza, fetelor!

Se pare ca mi-am facut un obicei din a ma trezi la ora asta...Ma duc la baie si imi sare somnul...Si m-am culcat la 1 ca am stat sa fac mancare .

Kristinik felicitari, sa-ti traiasca bb!!!Multa sanatate si tot ce va doriti.

MissP, eu nu am experimentat inca dureri de-alea, dar cred ca daca vei sta cumintica in pat nu vei avea probleme. Avem mai multe exemple printre fetele noastre.

mi_bebelina, dormi? M-ai lasat singurica?

Maine merg si eu la medic, tare curioasa mai sunt cum e colul meu... Daca imi face cezariana peste o sapt. sunt mamica . Iar sunt nehotarata...Cand aud de fete care au nascut natural usor, parca as incerca si eu...

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Vad ca iar sunt singura pe-aici...
Ma duc sa fac un dus...sper sa nu trezesc vecinii.

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput