Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Cleo, uite acesta este add-on-ul cu pricina, la mine merge perfect. Nu-mi mai apar flash-urile, apare doar un triunghiulet cum ca ar fi ceva acolo, daca vreau musai apas pe chestia aia si vad.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

done! sarutmana!

intre timp am vazut si carut + patut de bebe de missparker. Superbe. Ce sa mai... locatarul va avea unde sa se lafaie.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna, fetelor!

Eu azi am umblat creanga la cumparaturi prin Praktiker si bricostore...Apoi am venit acasa, am citit forumul, am vazut ca sunteti bine si m-am culcat. Acum m-am trezit si trebuie sa fac ceva de mancare (nu prea am chef) plus sa continui cu aranjatul prin casa... Al meu sot inca mai doarme . L-a obosit rau plimbarea la cumparaturi .
M-am bucurat mult ca bb de Doloress e mai bine, ca urmeaza sa mearga acasa .
MissP arata super si patutul si carutul!!! Sa le folositi sanatosi!!!

Ieri mi-am cumparat si eu o geanta medie pt. bagajul de maternitate, dar inca nu am pus nimic in ea. Poate daca nu sunt pregatita nici nu se intampla... Suna stupid, dar adevarul e ca nici nu am avut timp.

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

mesaj Babyname:

Am nascut la 12.50, 3000gr, 48 cm, nota 10, Alexia Nicole

Babyname, sa-ti fie sanatoasa fata si sa te bucuri de ea....

Acum am ajuns acasa din perindari, de aceea postez tarzior sms-ul. Azi am iesit in 2 reprize cite 2 ore, e clar care-i programul meu de acum....

Am si eu o problema care ma termina. Matei se ineaca mai ales la biberon, dar foarte de, si de 2-3 ori la o masa, ma termina, azi a fost de groaza, mi-e frica sa-l mai hranesc cu biberonul, am un stres permanent. Cu david n-am avut probl. asta.....Off, ce sa fac?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by iulia83

neatza... modificat semnatura...am hotarat in sfarsit(dupa luuuungi dezbateri si taieturi de nume de pe carnetel) aseara cu tati ce nume ii vom pune printesei noastre... Ariana Elena aveam de mult numele asta in gand

fetelor, nu mi-ati raspuns si mie a folosit cineva pompa de san chicco sub forma de seringa? e buna? ca am primit una aseara si vreau sa stiu daca e buna sau ma duc sa imi iau alta...plssssss

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 1 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

eu m-am cumparat, n-am putut s-o folosesc prea mult, mi se parea cea mai barbara metoda de mulgere cu ea + ca ma durea tare; a fost sotul si mi-a luat alta tot de la chicco cu pompita de cauciuc si nu se compara , e infinit mai buna

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

hello fetele,

azi am fost la curte cu bebe, i-a placut f mult, acum ne-am intors acasa si a inceput spectacolul asta de seara care uneori ma dezarmeaza. imi dau seama ca ar fi putut fi un bebe plangacios toata ziua sau noaptea si atunci ma intreb ce-as fi facut. el plange doar seara o ora jumate inainte de baitza, dar nu pricep DE CE! E adevarat ca sta mai mult treaz seara si probabil are chef sa mai inghita niste lapte, iar eu e adevarat nu-i dau acum ca as da tot programul peste cap. As fi vrut sa-i dau in pauzele astea ceai ca ma gandesc ca-i e sete, insa dr mi-a interzis cu desavarsire.

azi i-am dat tot asa san + supliment si de fiecare data din supliment n-a luat decat 20-30 ml, dar l-am tinut si mai mult la san. ultimul supliment l-a varsat, deci nu mai inteleg deloc daca intr-adevar are nevoie sau nu de acest supliment. si asta ma dezarmeaza.

Acum am vazut mesajul de la Simona:

Babyname, felicitari! SA ai un bebe sanatos care sa-ti aduca numai bucurii!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Babyname, felicitari mamico!!! Sa-ti traiasca printesa!!! Multa sanatate si tot ce va doriti!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Babyname, sa-ti traiasca printesa

Sa aveti parte numai de fericire si bucurii nenumarate impreuna
si sa vedem si noi cat mai repede pozute cu bebelina de nota 10!!

Fetelor, nu mi-ati putut spune nimic de contractii? Care mai aveti asa? Se simt pur si simplu ca niste intepaturi dureroase in col/uter, pe undeva prin maruntaie... Sau sunt exercitiile de contractare ale uterului in perspectiva nasterii? Ca nu stiu ce sa mai cred.

In plus, cred ca bebe David are acum un puseu de crestere enorm, ca ma rupe rau de tot, am senzatia ca imi intinde pielea pe dinauntru cu facaletul si ca vrea sa iasa prin buric!!! Ma duc sa ma intind iar...

mihaser, eu nu mai sunt cu lentile, eu de 4 ani am scapat de toate multumita Lasik-ului, cred (si sper) ca si taietura de la operatie s-a vindecat intre timp, insa am sa dau totusi un telefon zilele astea la clinica unde m-am operat, sa intreb ce si cum si daca am nevoie de vreun control. Sper insa ca ai retinut trucul povestit de moasa apropo de contractiile de expulzie: intotdeauna cu ochii inchisi si impingem in jos.

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh...si eu sunt cam debusolata cu alaptatul asta.M-as resemna, sa stii dc bb nu s-ar ineca atita la bibe...ma gindeam ca dc i-as da exclusiv san, n-ar mai fi probleme..nu stiu ce are. Tu cu ce-i completezi? Si ce bibe folosesti?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Fetelor, nu mi-ati putut spune nimic de contractii? Care mai aveti asa? Se simt pur si simplu ca niste intepaturi dureroase in col/uter, pe undeva prin maruntaie... Sau sunt exercitiile de contractare ale uterului in perspectiva nasterii? Ca nu stiu ce sa mai cred.

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

eu nu stiu sa iti raspund, am avut numai contractii nedureroase in timpul sarcinii. cele de la nastere nu stiu sa ti la descriu, ca uneori aveam impresia ca ma rup in doua...

babyname, felicitari ptr printzesa!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Miss, intepaturi in col am avut si mai am uneori si acum......cica sunt normale....apasa bebe. Am avut si senzatia ca acum iese prin buric...au urmat mancarimi....iar in final, cu toate cremele si uleiul de masline mi s-a umplut burta de vergeturi......la inceput doar in partea de jos ca nici nu le sesizam daca nu ma studiam in oglinda.....acum sunt si deasupra buricului..........daca nu nasc mai repede se vor prelungi pana pe gat In rest nu stiu ce sa-ti zic....poate ce simti tu acum si ce am simtit si eu(sa stii ca tot de la 33-34 de saptamani) sunt contractiile dureroase....habar n-am.....am avut si momente cand am plans de durere sau mai bine de teama de a nu naste prematur. Contractiile dureroase totusi ma gandesc ca sunt cea mai avansata forma de durere....din ce-am citit si eu

Mergi la inceput