Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Asha ca va incurajez, pe cele inca 2 in 1, cand va veni marele moment, totul se va schimba. Apreciati fiecare clipa, e cel mai frumos tranzit al vietii. Incercati sa faceti ceva deosebit in fiecare seara, o ultima plimbare in 2, o ultima masa in 2, un ultim parc batut in 2. Dupa aia oricum le veti uita, ca vor fi alte prioritati.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Cata dreptate ai, mi-au dat lacrimile citind... asa e, fetelor...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:

Asha ca va incurajez, pe cele inca 2 in 1, cand va veni marele moment, totul se va schimba. Apreciati fiecare clipa, e cel mai frumos tranzit al vietii. Incercati sa faceti ceva deosebit in fiecare seara, o ultima plimbare in 2, o ultima masa in 2, un ultim parc batut in 2. Dupa aia oricum le veti uita, ca vor fi alte prioritati.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

YLARI

Subscriu!!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iulia, tocmai ca nu a existat o rasa ariana, era doar paranoia lui Hitler (aia blonzi cu ochi albastri, "neinfectati" de sangele evreiesc - in creierul lui bolnav), iti dai seama ca nu ai ce nemti sa jignesti cu asta... Eu ma gandisem doar la coincidenta de pronuntare, dar uite ca am aflat si eu ca in romana numele are o semnificatie tare frumoasa, acum o sa o retin doar pe asta

Fetelor, am stat pana acum doar pe canapea cu picioarele pe masa, ma dor fesele... Tot mai am ceva contractii, dar rare si ascutite, ma sageteaza cate o durere asa...

Beleaua e ca tocmai ieri ne-au sunat ca ne-a venit caruciorul si deci trebuie sa-l luam, ca trebuie sa ma uit si de cercefel si paturica pt. salteaua de carucior si parca totusi vrem sa ne luam si patut nou, ca cel primit duminica trecuta ni se pare prea primitiv si cam instabil (a dormit cam 7 luni un baietel grozav in el, dar...).

Ma duc sa ma imbrac si am sa-mi pun burtiera (o cumparasem inainte sa citesc ca nu e buna la sarcina fiindca se lasa muschii si mai tare). Macar sa am ceva care sa sustina burta, ca simt ca am pietroaie de cinci tone inauntru...

alina_anto, si bafta in continuare!! Ma ia ameteala cand citesc chestii din astea cu "supliment de 80 ml", "a supt 120 ml", cred ca toate vom innebuni cu masuratorile astea... Dar de, asa e la inceput...

la toate gravidutele si la toate mamicile si la toti puisorii scumpi si iubiti ai odiseii noastre!

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:

YLARI

a, nu uitati ca io am implinit 41 sapt de sarcina. Cam de prin sapt 37 am 'sarbautorit' ultima seara in 2. Si peste noapte ma trezeam, ma pipaiam...aa tot transpirata sunt, nu e nicio apa. . Asha e cu potoroasele!

Acu a adormit. Draga de ea. Daca mai chitsaia - o scoteam 15 min. A adormit..la timp. Se fofileaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am pus cateva poze cu Sara si cu mine in ultima noapte ''2 in 1'' + poze din dimineata de 9 mai-cand ne pregateam sa mergem la spital. ce burta mare aveam!! Mi-e putin dor...dar ma uit la Sara si imi trece..E mai bine cand o vad si pot s-o ating.

Pozele sunt puse pe linkul de mai jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Am pus cateva poze cu Sara si cu mine in ultima noapte ''2 in 1'' + poze din dimineata de 9 mai-cand ne pregateam sa mergem la spital. ce burta mare aveam!! Mi-e putin dor...dar ma uit la Sara si imi trece..E mai bine cand o vad si pot s-o ating.

Pozele sunt puse pe linkul de mai jos

gluma gluma, dar...cand o pui pe burtica ta, nu te intrebi: unde a incaput bebe? Io din prima am avut un shoc...cand l-a scos...si era si cracanici si baleta cu miinile si picioarele...si acum imi aduc aminte imaginea, burta disparand, rasare dr-ul cu o chestie agitata tinand-o de sub brats. Cam asha facea

Auziti? unde e MsBB?

pt cine are planuri azi. Si pt cine nu are!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Doamne e chiar odioasa reclama asta!
Nu pot sa postez nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor!
Mai intai sa felicit noile mamici care au mai nascut de saptamana trecuta pana acuma Ralu, Laura, Chinabulina , bebici cuminti si mancaciosi si recuperare rapida!
Mai intru si eu din cand in cand, sa nu ma dati disparuta, va citesc mereu cand ma mulg, asta e ocupatia mea, insa de scris nu prea ajung, caci sunt la spital toata ziua, deja s-au saturat aia de mine, ne trimit acasa! Ieri am aflat ca duminica sau luni s-ar putea sa ne externeze, duminica se intalnesc doctorii sa ia o hotarare. Mititelul meu a ajuns la 2420 g, a luat constat in greutate in fiecare zi intre 30 si 60 de grame pe zi! Apoi cu respiratia sta super, cu inimioara a mai avut ceva probleme, face brahicardie, cand i se opreste inima pentru o clipa, uita sa respire corect. E ceva normal la prematuri. Deci l-au mai monitorizat insa nu a mai facut brahicardie de vreo saptamana. A inceput sa si suga din sticluta, la san il pun la fiecare masa, cand sunt acolo insa nu prea suge, deschide gura mare si se apuca de supt in legea lui dar inca nu are putere sa extraga si se enerveaza. Asa ca trecem la sticluta. Oricum ei au zis ca asta e important, sa suga din sticluta, sa nu mai aiba nevoie de tubusor in nas.
Deci sunt superocupata, tot nu am reusit sa spal si sa clac hainutele lui bebe, daca sunt la spital toata ziua, sper sa le fac azi si maine.
Sunt tare fericita ca totul a decurs bine si nu pot sa cred ca acusi acusi o sa ne plimbam prin casuta amandoi. Are abia 35 de saptamani, dar se comporta deja tare bine pentru varsta lui si doctorii au fost tare mirati ce bine a evoluat, manca-l-ar mama pe el de luptator mic!

In rest, multa bafta fetelor care trebuie sa nasca, nu mai retin exact cine!

Voiam si eu sa va zic, celor care nasteti natural ca tare e important sa fiti odihnite si mancate, cum zicea si Cleo, sa aveti putere sa impingeti. Eu eram terminata, nedormita de 3 zile si cu probleme de respiratie, tare aiurea a mai fost, desi aveam epidurala si nu mai simteam dureri, simteam totusi presiune (contractia) insa nu puteam impinge ca eram ca o leguma. Miss Parker foarte bune sfaturile moasei, sunt sigura ca o sa iti aduci aminte, oricum asistentele din jur iti reamintesc. Deci e important sa inspiri puternic, apoi sa iti tii respiratia numarand pana la 10 si sa impingi in acelasi timp in bazin. Eu din pacate nu puteam pana la 10, imi iesea aerul mai repede si uite asa bebe intra inapoi! Deci e super important sa fiti odihnite.

In legatura cu alaptatul, eu mananc de toate, in afara de fasole, varza , mazare. Manac si lapte, si fructe si legume, mai ales ca au tot aparut ciresle, fructele mele preferate. Mie mi se tot parea ca are colici, se face tot rosu la fata si se strange asa, dar nu plange deloc. Asistentele mi-au zis insa ca nu sunt colici, la colici plange incontinuu. Asa ca le cred, ca ele au mai multa experienta. Problema mea e ca nu prea am laptic destul, ii mai da si formula, scot cam 35 de mililtri la un muls, rar de tot 50 si el mananca acuma 45 la o masa. Si mereu am impresia ca formula nu prea ii prieste, atunci scanceste si se zvarcoleste mai tare, mai si regurgiteaza. Am incercat de toate, beau multe lichide, iau si extract de fenicul, ma odihnesc zic eu cat de cat, nimic. Cred ca pana la urma ai sau nu ai lapte, nu conteaza ce ai face.

In legatura cu buricul, sa vedeti fetelor aici la spital cum il baga la baita cu tot cu buric si ii dadea cu sapun si apa, nu aveau o treaba. I-a cazut buricul, insa nu l-au dat cu nimic absoult, si vad ca s-a vindecat tare bine.
Sunt deci ingrijiti bine insa nu sta nimeni sa ii corcoleasca, baita se face rapid ca nu pot face temperatura de baita, de aceea ei tot incurajeaza parintii sa vina sa ii alinte, sa ii maseze, ca normal ei nu au timp. Bine ca ne da voie. Hainutele normal ca nu sunt calcate si nici clatite de doua ori, sa vedeti cand ii pun o hainuta curata cum stranuta saracul de la detergent insa nu nu avem ce face, au spus ca mai bine sa il las cu hainutele de la spital ca daca ii aduc eu de acasa s-ar putea pierde, nu stau ei sa aleaga care e a ta si care e a lor. Deci vreau sa va zic ca ei sunt destul de puternici, mai ales ai vostri, nascuti la termen, astia sunt prematuri si tot nu se poarta cu ei cu manusi. Deci daca sunteti mamici prima data si va este frica, sa stiti ca nu aveti de ce, totul o sa fie bine! Mie mereu mi-a fost frica de bebei si sa ii iau in brate, sa nu se sparga, insa acuma am vazut ca nu sunt de portelan. :-)

Gata, v-am pupat ca am o gramada de treaba!

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doloress, pupici si tie (mami curajoasa) si lui bebe luptator, bravo ptr recuperare!!!!

iar e liniste pe aici fetelor... va demoralizeaza reclama asta???

bebeluna mea sta din ce in ce mai mult treaza in cursul zilei. ai vostri? azi, pana acum a sta legat cam 3 vore treaza. e prea mult/putin, ce ziceti?

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vazut poze cu Scortisoara, pupe mama pe ea de frumoasa
Nu-mi dau seama daca seamana cu tine sau cu tati.
Chiar Alina, de la ce i-a venit porecla cu Scortisoara?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput