Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Si pe mine ma sperie Simo cu reactia lui Sis Laura de dupa cezariana.....poate e ea mai sensibila. Acuma daca stam sa ne gandim si Laura o plangea pe sis dupa ce l-a nascut pe Matei......e clar ca e o relatie mai altfel intre gemeni.....ia sa vezi ce o sa ne incurajeze ea cand s-o intorce pe-aici. Le pe amandoua soricile.

si eu sper ca o sa isi revina reepede! Sa prindem si noi curaj...

Eu as mai incerca sa dorm putin...

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele!

Babyname iti tinem pumnii azi sa se termine totul cu bine si scoatem echipa de la naftalina!

Eu m-am trezit dintr-un vis ciudat...ca batea cineva la usa si tot vroia sa vina peste noi in casa...Zic e asta-i semn ca se mareste efectivul si io mor de frica!
Spre deosebire de voi...mie de nastere nu mi-e frica, ci de ce urmeaza dupa...La Cristi in prima noapte acasa a facut enterocolita si toata noaptea l-am tinut la san...se deshidrata bietul de el...atunci am crezut ca mor...Nici medic de familie ptr el nu aveam...fiind primul copil...Ne-am dus dimineata la primul cabinet deschis si l-am inscris.

Sper insa ca de data asta sa avem mai putine peripetii...ca avem si noi acolo oleaca de experienta de parinteala.

Va pup si va tin pumnii celor care va apropiati de finish...fara numar...fara numar...vorba lui Cleo!

AMR 1 zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by puputi

Buna dimineata.

Rusinica la noi borti pt. ca scriem atat de putin, mamicile obosite si ocupate scriu mai mult ca noi.

Pt azi

Fetele pls. help. Azi m-am trezit cu un botic gen Angelina, nici apa nu pot bea pt. ca nu imi pot coordona miscarile si mai curge si pe langa. Am si o basicuta pe cerul gurii care ma cam deranjeaza. Nu am nici cea mai mica idee ce inseamna asta.

Miss il imprumutam pe tati mai ales ca m-ai rugat asa frumos dar trebuie sa te pregatesti cu nervii. Trei- cinci miscari un oftat, un pufait pe nas si niste priviri criminale din partea lui. Eu m-am obisnuit cu el si il ignor, dar nu stiu cum este caracterul tau si ...
Aaaa si are si trei maini stangi si trebuie sa dai indicatii la fiecare miscare.

Fetelor, eu nu mai am soacra dar am una bucata cumnata de imi vine sa o omor. Inainte sa fiu borti ma vizita la fiecare 2 saptamani, de opt luni nu am mai vazut-o decat de 3 ori, cred ca ii este frica ca o rog sa ma ajute cu ceva. Ultima bomba, mi-a trimis niste lucruri de bebe, noi cu etichete pe ele dar ingalbenite, mirosind a mucegai, statut si ROZ, adica de fetite. Ea nu are copii, iar in familia noastra nu este decat o nepoata care are 15 ani. Poate de atunci le pastreaza??

Cam atat, ma duc sa imi termin smotrul.

Va pupic si pe mai tarziu

Si maine va fi o zi
+33 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

daca ar stii sotul tau cum il lauzi...
Iar cumnata ta... e buna de soacra .

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Monik16, Mi_bebelina, aveti dreptate cred ca noi cam exacerbam trairile, vreau sa va spun ca la prima mea nastere sis a fost cu mine si a durut-o burta tot timpul cit am nascut eu...Poate intr-adevar avem "talentul" asta de a simti sau de a ni se parea mai mult decit trebuie si este in realitate in ce-o priveste pe cealalta...
Am vb cu ea de dimineata,deja era mai bine...Scuze, n-am vrut sa va sperii, voiam doar sa vb cu voi in ingrijorarea mea exacerbata.....

Ce sa facem daca singura modalitate care-i superok nu poate fi aplicata peste tot(nasterea normala cu epidurala)...eu nu inteleg inca de ce...

Bag si eu pentru cele care vor naste azi (Babyname)...si cine mai vrea

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

puputi, e 'buna' cumnata asta. Noroc ca vine rar . Sa vina asha si mai incolo.
Pe de alta parte...neavand copii, cine stie ce e in mintea/sufletul ei. Uite inca o barfa din prejurimile mele: 2 prietene bune, 1 rmane insarcinata, cealalta, desi isi doreshte .. n u poate. Si se raceshte prietenia - pt ca cea ce nu poate ii e f. greu sa vina sa ii vada zambetul tamp si discutiile 100% despre mishcari, hemoroizi si controale ginecologice. Nu din rautate, ci pt ca o doare- ca ea de ani de zile lupta pt asta.

Cat despre sensibilizarea dupa nashtere...cred ca durerea de la nashterea naturala & efortul & urletele & lacrimile descarca o parte din tensiunea si din latura emotionala. La cezariana... suferi in tacere, luptand cu recuperarea. Deja nu mai are rost sa plangi + te plangi, ca ai in bratse puiul mic si mult dorit.
Hai sa mai dau un exemplu: aseara m-a luat o durere de fund... de plangeam in baie. Nu stiu de la ce. Asta e. Si plangeam si de durere si de ciuda ca in loc sa stau cu bebica, sa ii fac baie, pe ea auzind-o cum scanceshte in bratsele lui tati, si ma gandeam ca nu sunt o mama buna. Am baut un algocalmin, am luat un ketonal supozitor si mi-am mai revenit. Dar inca am remushcari - bb e pe primul plan, io tre sa fiu fresh si acolo, alaturi. Asha ca ii uram sa fie tare, puternica, ca toate trec, si cele care vin o vor face sa uite aceste zile de recuperare.

P.S. si de anestezie sunt pers. care au efecte secundare!!!

fara numar... era azi o cezariana?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

daca imi mai apare o data reclama asta de la Pampers, ii zic lui tati sa cumpere de la HAPPY - Bella !!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Cleo ce frumos a fost mesajul de la 5 dimineata!!!

Eu am intrat doar sa va salut si va urez weechend cat mai placut si mai ales multa bafta fetelro care urmeaza sa nasca pt ca azi e ziua lui tati si nu o sa intru si in plus trebuie sa mergem si la o nunta!!!Va pup pe toate si cele bune!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza... modificat semnatura...am hotarat in sfarsit(dupa luuuungi dezbateri si taieturi de nume de pe carnetel) aseara cu tati ce nume ii vom pune printesei noastre... Ariana Elena aveam de mult numele asta in gand

fetelor, nu mi-ati raspuns si mie a folosit cineva pompa de san chicco sub forma de seringa? e buna? ca am primit una aseara si vreau sa stiu daca e buna sau ma duc sa imi iau alta...plssssss

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 1 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata, fetelor!

Sunt ceva mai linistita azi. M-am odihnit bine, fetitza mea nu a mai plans deloc peste noapte. Acum astept sa se trezeasca si sa o pun la san.
Cleo, Simo si multumesc de sfaturi. Asa este, e greu cu alaptatul, dar este un sentiment unic in viata unei mamici: acela de a-si vedea copilul fericit la piept. Asa ca o sa ne chinuim si o sa reusim! TREBUIE!!!
Pup toate fetele care m-au incurajat
Andreea Sa mananci bine, sa ai grija de tine si sa nasti un baiat sanatos si frumos pentru ca fetitza mea este deja foarte pretentioasa...
Stau acum si ma uit la ea cum rade in somn...e minunata! Si cum spunea si Cleo, orice partz, chitzaiala sau zambet ma face sa plang de fericire ca sunt mamica unei printese!

A inceput sa se agite, dar o mai las putin si apoi ii dau sa pape.

In pauza urmatoare pun poze cu ea. Promit!
Azi iesim afara!!!!! Ne-a spus dr. ca e ok. Ieri am chemat si preotul si mi-a facut molifta si i-a citit si ei. Abia asteptam sa dam cu nasul de aer in parc!!

Gata vrea sa pape....Pa pa

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

neatza... modificat semnatura...am hotarat in sfarsit(dupa luuuungi dezbateri si taieturi de nume de pe carnetel) aseara cu tati ce nume ii vom pune printesei noastre... Ariana Elena aveam de mult numele asta in gand

fetelor, nu mi-ati raspuns si mie a folosit cineva pompa de san chicco sub forma de seringa? e buna? ca am primit una aseara si vreau sa stiu daca e buna sau ma duc sa imi iau alta...plssssss

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 1 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

E foarte frumos numele ales!!!Ariana vroiam eu sa ii pun fiicei mele de mica,ca tare mult mi-a placut numele acesta,ca si adresa de mess tot cu aryana imi e si mie asa de mult mi-a placut!Felicitari!!!!
Eu nu te pot ajuta cu pompa respectiva ca eu nu am asa ceva!Si eu am primit din aceea de la Avent!Parerea mea este sa o folosesti,vezi cum iti este si daca nu iti convine atunci sa iti iei alta,ca parerile difera!Acuma cum crezi si tu!!!!

Alina abia astept sa-ti vad printesa!!!!Cred ca ai o bijuterie!!Foarte bine ca e pretentioasa,asa si trebuie!!!!Transmite-i un de la noi!!!!

Am zis ca nu mai intru,dar am fentat!!;))

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput