Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor! Citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Simona, m-ai cam speriat cu Laura, asa rau sa fi fost dupa cezariana?
Sper sa isi revina cat mai curand, sa se recupereze repede si apoi sa ne impartasasca experienta ei...

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Neatza fetelor! Citesc din urma si revin

'Neatza!!!

Ce faci? Majoretele mele muncesc de zor iar tu stai si citesti???
Cum a fost plimbarea de ieri?

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Ieri a fost scurta plimbarea ca s-a stricat tv-ul si l-am trimis repede pe tati sa il repare ca nu ne descurcam doar cu unul......mai ales ca aseara a inceput festivalul George Grigoriu.......ce sa-i faci.....am si eu o pasiune pentru muzica romaneasca veche...Asa ca ne-am plimbat un pic in jurul blocului de la 19.30 pana la 20.15 cand trebuia sa fiu acasa pe TVR 2........si am stat aseara sa ascult si recitalul Mirabelei.......si m-am culcat pe la 12.30.......acum stateam de o ora si ma tot foiam prin pat, pana cand n-am mai rezistat.

Mergi la inceput

Oricum ii dau cu ceaiul de zmeur inainte...deja m-am resemnat ca n-o sa am epidurala......decat in bagaj ......asta e....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Ieri a fost scurta plimbarea ca s-a stricat tv-ul si l-am trimis repede pe tati sa il repare ca nu ne descurcam doar cu unul......mai ales ca aseara a inceput festivalul George Grigoriu.......ce sa-i faci.....am si eu o pasiune pentru muzica romaneasca veche...Asa ca ne-am plimbat un pic in jurul blocului de la 19.30 pana la 20.15 cand trebuia sa fiu acasa pe TVR 2........si am stat aseara sa ascult si recitalul Mirabelei.......si m-am culcat pe la 12.30.......acum stateam de o ora si ma tot foiam prin pat, pana cand n-am mai rezistat.

Vad ca avem program de somn asemanator...

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Si pe mine ma sperie Simo cu reactia lui Sis Laura de dupa cezariana.....poate e ea mai sensibila. Acuma daca stam sa ne gandim si Laura o plangea pe sis dupa ce l-a nascut pe Matei......e clar ca e o relatie mai altfel intre gemeni.....ia sa vezi ce o sa ne incurajeze ea cand s-o intorce pe-aici. Le pe amandoua soricile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Vad ca avem program de somn asemanator...

37+ Sara-Maria

Mda, sper acum sa mai apuc o repriza de somn.....sa vedem......cand stiu ca e cineva in casa nu prea pot sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata.

Rusinica la noi borti pt. ca scriem atat de putin, mamicile obosite si ocupate scriu mai mult ca noi.

Pt azi

Fetele pls. help. Azi m-am trezit cu un botic gen Angelina, nici apa nu pot bea pt. ca nu imi pot coordona miscarile si mai curge si pe langa. Am si o basicuta pe cerul gurii care ma cam deranjeaza. Nu am nici cea mai mica idee ce inseamna asta.

Miss il imprumutam pe tati mai ales ca m-ai rugat asa frumos dar trebuie sa te pregatesti cu nervii. Trei- cinci miscari un oftat, un pufait pe nas si niste priviri criminale din partea lui. Eu m-am obisnuit cu el si il ignor, dar nu stiu cum este caracterul tau si ...
Aaaa si are si trei maini stangi si trebuie sa dai indicatii la fiecare miscare.

Fetelor, eu nu mai am soacra dar am una bucata cumnata de imi vine sa o omor. Inainte sa fiu borti ma vizita la fiecare 2 saptamani, de opt luni nu am mai vazut-o decat de 3 ori, cred ca ii este frica ca o rog sa ma ajute cu ceva. Ultima bomba, mi-a trimis niste lucruri de bebe, noi cu etichete pe ele dar ingalbenite, mirosind a mucegai, statut si ROZ, adica de fetite. Ea nu are copii, iar in familia noastra nu este decat o nepoata care are 15 ani. Poate de atunci le pastreaza??

Cam atat, ma duc sa imi termin smotrul.

Va pupic si pe mai tarziu

Si maine va fi o zi
+33 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput

Totusi am sa incerc.......ma duc sa ma bag in pat poate ma ami ia somnul.....ca altfel ma ia starea de rau pe care, surpriza, n-am mai avut-o de 3 zile.......sper sa nu fi tinut doar asa, ca in povesti.

Mergi la inceput