Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, nici cu stimulatul de kk nu e prea bine, ca atunci chiar va fi tranzitul lenes. Bebelusii alaptati fac ceva mai putin kk, pentru ca lapticul de mama se digera mai complet. Imi amintesc ca-mi zicea pediatra ca poate sa nici nu faca in fiecare zi, daca tunci cand face este normal ca si consistnta si nu se chinuie sa iasa atunci nu se cheama ca e constipat. Si eu ma speriam la inceput, pe urma m-am obisnuit ca facea la 1-2 zile.
Nu-mi amintesc cum facea in primele saptamani cand l-am adus acasa...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Gabitza, eu pe Sara nu o alptez. Adica deocamdata ne chinuim cu stimularea lactatiei...Azi i-am dat o masa exclusiv de la san si dimineata vreo 40 ml lapte muls...deci foarte putin, asa ca ea mananca mai mult lapte formula, care am inteles ca e mai concentrat decat laptele de mama si astfel constipa..
O sa vad zilele urmatoare cum se comporta si poate reuseste mititica sa se regleze..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
cleo78 spune:
alina, iti repet ce mi-au zis si mie in spital: pune-o la fiecare masa la san. Dupa ce trage tot ce poate..daca nu e satula da-i o completare. Asha va declansha lactatia.
Cat despre caca, din ce ne-au zis, daca face la 3 zile - constipatie. De la laptele de san - va face mai putin, deoarece este deja digerat, el vine din sangele mamei, sange care a hranit-o 9 luni pe pitica. Va fi mai bine mai incolo, ca va da si din piciorute si asta va ajuta tranzitul mai lenes.
uuSOR NU e, asha e orice inceput. Eu multumesc lui Dumnezeu ca tati are 15 zile concediu, 1 cadou de la stat si 2 ca are cursul de puericultura. Si asha a alergat - cu actele...cumparaturi etc. Desi dorm 4-5 ore in reprize, el are cearcane mai mari ca mine. care ne vede... ar crede ca el alapteaza . De aia il iubesc.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra
mi_bebelina spune:
Cleo, cred ca si bebelina mea are aceleasi planuri cu noi.....acusica fac 39 saptamani si nimic, nici o durere nimic. Si aveam colul scurtat de la 25 saptamani, acum cica e si deschis......degeaba daca nu simt nimic care sa imi indice ca vrea sa ne cunoasca.......iar tati se roaga de ea sa vina in week-end-ul asta.......i-a promis pana si ca o schimba de pampersul cacacit......si nimic......cica e secretul lor.....dar eu tot i-am auzit.
Sau sa semene cu Mateiul Simonei?Nu stiu, zau......dar parca nici eu nu mai am rabdare....maine amenajam si noi coltul printesei....in camera noastra......sper sa-l conving pe tati care se cre4e Superman si zice ca va avea el timp sa le faca pe astea cat stau eu in spital......s-o creada el.....
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by YLARIquote:
Originally posted by melly23
buna seara si de la noi!!!vad ca pe aici numai mamicute mai povestesc!!!o strigare si pentru gravidute!!! pe unde umblati ca noi cele cu burtica ar trebui sa avem mai mult timp sa scriem decat mamicile!!!
37s+ 4z Amelia Gabriela
Asa e, asa e!!!! iulia, iar ai fugit sa vezi vreun film????
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
nu! mi-a venit sotul acasa. am mers putin in vizita la niste prieteni. facuram baita si stam otara amandoi. acu se uita pe prima la o emisiune si am intrat rapid sa urez nastere usoara celor care au maine programare..babyname tinem pumnii si trimitem niste agitate catre tine sa prinzi curaj. asteptam vesti bune de la tine
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 2 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
iulia83 spune:
mama ce ma enerveaza reclama aia!!!
alina curaj draga mea, o sa vezi ca o sa fie bine. o sa te obisnuiesti. multi si grija!!!
ah! era sa uit! am primit de la viitoarea mosica a bebelinei o pompa de san chicco, dar sub forma de seringa. a folosit cineva asa ceva? e buna??? ea a zis ca a folosit asa ceva si i-a fost buna, dar apoi a facut furia laptelui (din motive de stress) si a aruncat-o. mi-a luat si mie lafel.
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 2 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
simonacip spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Buna seara, fetelor? Ce faceti??? Noi suntem tare tare bucuroase ptr ca tati a venit la noi!!!!
Va puuup!!!
Toata ziua am stat cu okii pe voi sa stiti!!!
Simona, vreau sa spun ca si eu daca ma intrebai saptamana trecuta nici nu vroiam sa mai aud de un al 2 lea bebe, dar deja saptamana asta ma simt grozav si vad cu ochii de dinainte chestia asta. E nasol cu cezariana, eu stiam la ce sa ma astept ptr ca mai fusesem operata si stiam ca o sa imi revin greu. Totusi fata de operatie, cezariana a fost floare la ureke. Pai la operatie nici sticla de apa nu o ridicam dupa 3 zile. Acum ridicam fata de 4 kile. Poate bebe te motiveaza mai tare, nu stiu... Lasa ca isi revine si sorella, sunt sigura. Doar are nevoie de mult ajutor si oameni dragi in jurul ei si sunt sigura ca are parte de asa ceva. Sa o pupi din partea noastra, ii urez recuperare cat mai rapida!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
multumim ylari pt ce spui, dc nu va avea Sis timp de citit, am sa-i pov eu ce ai spus...saracutza de tine, tu mereu te-ai ferit de asta , spuneai mereu ca ti-e teama de ceza!!!Ei lasa ca si eu mi-am promis ca de-ar mai fi n-as mai naste in veci far epi...Bucurosi de venirea lui tati langa voi si pt ca te simti bine...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Alina, off ma vad pe mine la David...tot asa, cu Sis langa mine, dar speriata, sufocata, deprimata, cu okii la fiecare reactie a lui...Si Sis imi spunea:" da-l fata la mine, mie nu mi-e frica de el" Si chiar se descurca si il potolea...Cleo are dreptate, insista cu sinul la fiecare masa, va veni si lapticul
Hai, tinem pumnii
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Diana79 spune:
Felicitari noilor mamici:ralu_t,chinabulina, reallaura,dflavia, tuturor.
Refacere usoara si bebei sanatoshi.
Noi suntem bine crestem de luni pana joi am luat in greutate 200 gr ceea ce doctora ne-a spus ca-i f bine. Papam numai de la san dar mami inca are dureri pt ca nu a stiu sa alapteze corect.
incet incet sper sa treaca. Doarme f bine noaptea pitica mea se trezeste doar odata suge cam 20 de min adoarme iar si pana dimineata e ok. Apoi mai suge pe la 5 dupa care pana la 9 doarme.
Ziua in schim suge mai mereu, doctora ne-a spus ca-i normal asa ca recupereaza si pt noaptea.
sunt fericita ca am lapte destul sa se sature. V-a spus ca pe prima printesa nu am putut sa o alaptez ca nu a vrut.
In rest toate bune. Nicole o iubeste f mult pe surioara ei, toata ziua ar pupa-o.
Intru mai rar pt ca nu am timp ziua mai deloc abia apus sa mananc ceva.
Numai bine va doresc iar celor care urmeaza sa nasca, nasteri usoare.
cleo78 spune:
mesajul de la 5 dimineatsa:
Ne cerem scuze la burticile inca existente, dar deja viatsa ne e plina de ragaieli, caca, partsuri si mese ratate pe jumatate. Si ne sperie fiecare zgomot scos de 'urlatorile mici'.
Am glumit... potoroasa mea nu prea urla, doar caraiie/paraie/maraiie/ chitsaie. Dar ne-a umplut viatsa. Nu imi aduc aminte de viatsa de acum 9 zile, si nu concep cum am putut trai inainte fara ea. Ma uit la ea si imi dau seama ca e cel mai frumos lucru din viatsa mea.
Asha ca va incurajez, pe cele inca 2 in 1, cand va veni marele moment, totul se va schimba. Apreciati fiecare clipa, e cel mai frumos tranzit al vietii. Incercati sa faceti ceva deosebit in fiecare seara, o ultima plimbare in 2, o ultima masa in 2, un ultim parc batut in 2. Dupa aia oricum le veti uita, ca vor fi alte prioritati.
Nu mai stiu a cui va fi urmatoarea aniversare, nu mai stiu cine urmeaza sa nasca, nu mai stiu cand ajung la calc. Dar bag agitatele in functiune... sa fie acolo!!
SI.... fara numaaar...fara nummarr
Haide barzo, si la unele fete. Nu te-am cocoshat prea tare, nu?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra
monik16 spune:
Cleo, foarte frumos ai scris...Sunt convinsa ca pentru noi toate bebelusii vor aduce implinirea.
Bag si eu niste pt. babybane !!!
Si pt. mi_bebelina, ca poate-poate se hotaraste :
Eu m-am trezit la 5 fara un sfert...ma antrenez pt. cand vine bb .
37+ Sara-Maria