Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ELLIS,si eu vreau sa-i dau pepene galben si chiar ma intrebam daca are voie...Tu ce zici???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

...si...ce-ai de gand cu tortul ala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza si de la noi! Multam de Iuli-ana! Foarte buna! Iar a simtit bebestia ca e weekend si s-a gandit sa ma trezeasca devreme...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Ieri a cazut de pe canapea.. O pusesem proptita intre perne ca sa-i dau lapticul si pana m-am dus in bucatarie si m-am intors a reusit performanta...da' chiar sub ochii mei! S-a ridicat in fundulet ( poate sa faca asta din pozitie sprijinita) si s-a aplecat intr-o parte, parca special ca sa cada...
Are un cucui mare si vanat... o tot dau cu Lioton Gel, dar tot s-a facut...

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Ieri a cazut de pe canapea.. O pusesem proptita intre perne ca sa-i dau lapticul si pana m-am dus in bucatarie si m-am intors a reusit performanta...da' chiar sub ochii mei! S-a ridicat in fundulet ( poate sa faca asta din pozitie sprijinita) si s-a aplecat intr-o parte, parca special ca sa cada...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Buna dimineata!
Aralia imi pare rau pt cucui! sa treaca. Vroiam sa iti spun ca daca varsa repetat in jet si e foarte agitata, sau din contra mult mai somnoroasa decat e de obicei sa mergi neaparat cu ea la neurologie la Spitalul Bagdazar. Asa mi-au spus cei de la Spitalul Grigore Alexandrescu cand am fost si noi dupa cazatura. ( a mea a cazut direct pe spate ) si sa se faca bine

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

ELLIS,si eu vreau sa-i dau pepene galben si chiar ma intrebam daca are voie...Tu ce zici???

are voie, am intrebat eu dr ieri; il fac cu branza si cereale, desi sunt sigura ca nu il vrea; dc nu, bagam iaurt;
...cu tortul...il pap, pe tot; aniversam in avans 6 luni pt pitica si o LEANA, pe mami(Elena)

va dau si voua tort, cand pune tati poza, e jofre

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Multumesc de Iuli-Ana !
Si eu ma gandeam sa ii dau pepene galben, dar am o revista numita Alimentatia copilului intre 0-6 ani si acolo scrie de pepene case da de la 8 luni. Dar dc zici ca ai vb cu dr, si ti-a zis ca e okcred ca o sa incerc si eu.

Noi la pranz avem alta problema. Dupa legume ( aprox 120 -150 g) ea tot mai vrea lapte ( cam 60 - 70 ml) Ieri nu i-am mai dat ca am zis ca e suficient cate legume mananca si vreo 2 ore a fost foarte maraita. Eu m-am gandit ca ii e somn si de aia. Am iesit afara si tot nu a adormit, ea care de obicei cand ii e somn cum iesim pe usa adoarme. Si apoi dupa vreo 2 ore in care ea nu a vrut sa doarma si ba radea, ba plangea i-am dat sa manance si a ras 180 de ml.

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

bb_yasmindaca iei anticonceptionalele deja de peste 3 luni, esti protejata daca faci sa vina mai repede ciclul. Problema e hormonala in ambele cazuri. In prima cu amanarea este ca hormoni se deruta ca nu ai ciclul dar ca apoi cand termin folia iti v-a venii si iei se vor linistii. Se poate sa ai perioada de ingrasare. In al doilea caz cand faci sa-ti vina mai repede, la fel hormonii tai sunt suparati ca nu erau pregatiti. Te vei simptii, poate, o luna mai ciudat.

Eu am amanat ciclu. Nu m-am simptit rau. Dar totusi nu e bine nici cum. Eu am fost la mare si pe ciclu, dar eu folosesc tampoane interne si acelea din 2 in 2 ore trebuie schimbate, si asa as si facut. Nu am avut probleme cu apa, am intrat linistita, doar ca nu puteam sa stau foarte mult in apa, adica doar 10, 15 minute pe tura. La soare eu nu am voie sa stau in mod obisnuit, am probleme cu tensiunea.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna

quote:
Originally posted by Aralia

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Buna dimineata!
Aralia imi pare rau pt cucui! sa treaca. Vroiam sa iti spun ca daca varsa repetat in jet si e foarte agitata, sau din contra mult mai somnoroasa decat e de obicei sa mergi neaparat cu ea la neurologie la Spitalul Bagdazar. Asa mi-au spus cei de la Spitalul Grigore Alexandrescu cand am fost si noi dupa cazatura. ( a mea a cazut direct pe spate ) si sa se faca bine

Asa creste

Multumesc de sfaturi, dar dupa cazatura am vorbit cu pediatra si ne-a spus cam aceleasi lucruri, in plus sa verificam fontanela si daca e bombata sau depresata sa mergem la spital. Oricat de banala ar fi o cazatura de-asta, tot trebuie vorbit cu un doctor! Nu se stie niciodata ce se poate intampla...nu se intampla la 1000 de bebei, se intampla la al meu..
Oricum, la noi n-a fost asa de rau, a cazut cu fruntea si osul frontal e mai dur decat occipitalul (cum a cazut Antonia).
si multumesc de grija!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Eu as spune ca ar trebui sa avem mai multa grija cu fructele decat cu legumele. Adica eu am citit ca fructele sunt mult mai alergice, in general, decat legumele. Nu e asa mare problema ca manaca la 6 luni o leguma care ar trebui introdusa doar la 8 luni, dar in cazul fructelor e altceva. Trebuie urmariti copii foarte atent pt pot face diverite forme de alergi. Fructele de padure sunt foarte "interesante" in aceasta poveste, ca si cele exotice. In afara de ananas care se da sub forma de compot, alte fructe exotice cu mare atentie. Pepenele galben cat si cel verde, ca si lebenita, strugurii, ciresele, capsunile, bananele, kiwi sunt foarte acidulate. Stomacelul copiilor nu e inca format pentru un asa mare aport de acid. Ori li se face foame repede si plang de foame, ori ii doare burtica. Nu e ceva general. Sunt copii care tolereaza de mici diverse fructe, altii nu pot. Eu as incerca o zi sa ii dau, dar as fii foarte atenta la comportamentul lui.

Eu nu incerc sa-i dau decat cele care scriu ca e permis, nu ma agit. De ce? Pentru ca decat sa ma speriu si sa vad ca se chinuie saracul daca apar ceva manifestari la ele, mai bine stau linistita. Cand ii vine vremea v-a manca si din acelea.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput