cedez kaliakra 4* superior, a.i.
Am achitat integral un sejur de 7 nopti la hotel kaliakra, 4* superior, all inclussive in perioada 9-16 aug 2008. Pret cu asigurari pt 2 adulti si 2 copii (2.5 ani si 10 luni) 3500 lei.
Din motive obiective nu mai putem pleca, avem asigurare storno, insa daca este cineva decis de pe forum pot ceda rezervarea.
Camera are 40mp, baia 10 m, este totul super, regret din suflet ca trebuie sa renuntam, insa ne este imposibil sa ne asiguram riscul plecarii din Cluj la 1000 km cu 2 copii asa mici.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Raspunsuri
Lara spune:
Abia dupa ce ai achitat sejurul ai reflectat daca puteti sau nu sa faceti fata cu copii?!
Si ce te-a speriat asa de rau?
Daca ai sti cati turisti vad zilnic cu carucioare duble, cu bebe si copilas de 1 an doi..
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Adriana mica spune:
Ripley, imi poti da mai multe detalii? Noi inca nu am luat decizia finala, s-ar putea sa fiu interesata. Nu promit nimic, trebuie sa vorbesc cu sotul.
Este vorba despre AI sau UAI?
In camere stii cumva ce facilitati pt copii sunt? Ma refer la patut pt copii sau o canapea...
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Morgano spune:
quote:
Originally posted by Lara
Abia dupa ce ai achitat sejurul ai reflectat daca puteti sau nu sa faceti fata cu copii?!
Si ce te-a speriat asa de rau?
Daca ai sti cati turisti vad zilnic cu carucioare duble, cu bebe si copilas de 1 an doi..
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
De Pasti am plecat la munte la noi la cabana (70km) de Cluj cu fetele, avem conditii fte bune, insa in noaptea de Inviere am venit cu ambele la urgenta pt. ca cea mica se sufoca de mucioasa ce era si nu mai putea sa respire, iar cea mare a facut amigdalita pultacee cu febra peste 40.... au bolit ambele toata saptamana cu antibiotice... nu simt nevoia sa mai trec prin ce am trecut. Am stat la munte o zi in loc de 10.
Am avut ghinion, clar erau in incubatie ambele cand am pleat de acasa, cum sa-mi fi dat seama? Aveam toate medicamentele cu noi, insa in astfel de situatii ne-au ajutat doar ca sa facem ora aia si ceva pana acasa.
Atunci mi-am dat seama ca nu e cazul sa ne grabim cu mers atat de departe, inca. Avem tot timpul din lume. In plus, sunt 1000km cu masina, ceea ce inseamna 2 zile dus si 2 intors, ca am merge cu pauze.
Adriana, e AI. Camera are pat matrimonial, plus o canapea extensibila. De asemenea exista pat de bb suplimentar daca doriti. Prietenii nostri au fost anul trecut cu copiii si au fost fte multumiti de conditii, de aceea ne-a si tentat asa mult. Au scaune de masa, evident, peste tot pe unde se mananca, salon cu mancare eco pt copii, eu m-am interesat mult pana sa ajung sa ma decid sa iau biletele. Daca nu pateam ce am scris mai sus, sigur mergeam.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
camelia_daniela spune:
Ripley, eu as vrea biletul dar cum facem cu rezervarile pana la urma? Ar trebui sa plec cu el asa pe numele vostru sau se poate schimba? Hai ca poate vorbim pe mess cand ai timp!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Adriana mica spune:
Da, noi inca mai asteptam un raspuns pt o reducere de la serviciul sotului (prin sindicat) asa incat nu iti pot da un raspuns final. Mai bine finalizeaza "tranzactia" cu Camelia; sfatul meu ar fi sa schimbati la agentie numele pe vouchere, sa fiti sigure ca nu apar probleme la cazare.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...