daca stau in sectorul 2 pot sa dau copilul la gradintia in sectorul 3? stie cineva? ar fi mai aproape de bunica.
La gradinitele particulare nu cred ca este vreo o problema (sau cel putin asa ar fi normal).
Eu ma refeream la gradinitele de stat unde am inteles ca e nevoie de o gramada de acte si unde inscrierea se face pe baza unor criterii inclusiv domiciliul. Si cum e problema cu numarul de locuri n-as vrea sa am vreo surpriza.
Cred ca nu este un criteriu eliminatoriu, dar prioritate au cei care stau in zona gradinitei cu pricina. Daca mai raman locuri...
Ce inseamna in zona? La mine pe o parte a soselei e sectorul 5 si pe cealalta sectorul 4. Stau in 5 dar la 10 minute pe jos de gradi, care e in 4.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Mergi la gradi si vezi daca strada pe care stau bunicii e arondata la gradinita respectiva. Dai declaratie ca copilul sta la bunici in timpul saptamanii si rezolvi refuzul pe motiv de adresa.
Din cate stiu, gradinita ii primeste cu prioritate pe cei din zona arondata (atat ca domiciliu cat si ca localizare a serviciului parintilor).
Evident mai poti incerca si cu spaga
.
La particulare nu are importanta unde locuiesti.