Colectia de toamna-iarna 2005(196)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Madutza, Ana doarme beton dc adoarme, la ea pb e ca are tot timpul senzatia de kk si se cere pe olita in delir.
Azi-noapte in schimb a dormit foarte bine, de-abia s-a trezit la 10.
Ei daca ii sare somnul din cauze diverse cere carti, muzica, lumina aia sau aialalta, odata adormita nu se trezeste peste noapte.
Cu tusea, eu as incerca ceva homeopat clar. Nu am patit, asa ca nu ma bag la sfaturi.

Inuta draga, Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe bunica ta iubita.

Bicule, Anei foarte rar ii mai ies bubitze (asa la 5-6 luni si tin max. 1 zi), fara vreo cauza aparenta, fara alimentatie dubioasa, de aia e atopica dermatita asta pt ca nu-i poti gasi cauzele. Acuma chiar are o eruptie mancacioasa pe umeri si decolteu, dar n-o dau cu nimic, eventual putin cortizon, dar asa intins intre degetele mele si apoi mangaiata zona efectiv, infim cantitativ.
Oricum, ideea este ca dermatita atopica este asociata cu imunitatea mai scazuta, asa ca eu la Sma acolo as lucra, ceva homeopate de imunizare. Medicul vostru ce zice?

Lavi, vazut partial pozele, superb... ce sa mai zic.

Coralia, eu zic ca toata presiunea asta atmosferica, vremea care a innebunit, furtunile etc. sunt o buna cauza de agitatie la copii care sunt si meteosensibili. Fara sa fie neaparat cald in casa, si noi si fetele transpiram, parca nu avem aer, parca e neaerisit desi sunt geamurile deschise la greu.

Meems, io nu ma plang de zona, ar fi si culmea, ma plang de nesimtirea celor care aproba artificii cu durata de 10-15 minute seara la 10, 11 (cand se aduce tortul la nunti) si care deranjeaza atata lume din toate zonele invecinate. Fiind si pe malul Somesului, apa aia face sa reverbereze si mai tare zgomotele, si eu ma speriu cand incep, desi deja de 3 ani ar fi trebuit sa ma obisnuiesc.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ina, condoleante. D-zeu s-o odihneasca in pace.
meems, pai am avut sarbatoriti in fam, pe 19 cumnata a implinit frumoasa varsta de 20 ani, pe 21 si soacra si cumnata (iarasi:)) au sarbatorit onomastica. Asa ca am petrecut tot week-end-ul.
Madutza, incearca Stodal, e homeopat. Eu l-am gasit si in varianta granule, i-am dat si siropel dar il lua in sila, granulele le ia ca pe bomboane (de fapt asta si stie ca sunt, bomboane . Se dau 5 granule la interval de 1h. Eu ii dau mai rar, la vreo 2-3 h. Am scapat o data de tuse, acum iar tuseste si ii dau, sper sa scapam si de data asta. Sanatate!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Am ajuns sa dau crezare zicalei "Copiii mici, griji mici, copiii mari-griji mari". Elise se plange de ceva timp de dureri de picioare. Tocmai am vb cu o prietena si zicea ca e de la crestere, si fata ei se plangea de dureri. M-am mai linistit un pic, dar as vrea sa aflu mai multe. Poate mamicile cu 2 copii confirma sau infirma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, va multumesc mult de tot.

Chiar nu era cazul acum, dar nu ma pot abtine de la niste comentarii; pe langa frustrarea pe care o am ca nu pot fi alaturi de bunica mea s-o conduc pe ultimul drum, sint suparata rau de tot. Am comandat ieri niste coroane de pe un site romanesc - am vrut ceva separat din partea mea ca nepoata, apoi a familiei mele Rachel si George, a unchiului meu si a prietenilor de aici care au cunoscut-o pe bunica mea cind a fost aici in vizita, nu mai spun ca am platit o suma fabuloasa, nu asta conteaza , dar s-a trimis cu totul altceva, la sfert de pret.
Coroana pe care am vrut-o din partea mea ar fi trebuit sa fie in forma de inimioara dintr-o 100 de trandafiri rosii, ei au trimis o coroana din cca 40 flori colorate ( coroana asta era pe site la sfert de pret fata de cea initiala).
Mi-e scarba efectiv, ca pot lua avantaje in asemenea situatii.
Ca intotdeauna, serviciile romanesti iti lasa un gust amar; sint foarte scumpe iar calitatea este indoielnica.

Scuze ca refulez, dar sint tare dezamagita.

va pup.

Mergi la inceput

M-am mai linistit. Am cautat pe net si am gasit despre dureri de picioare. Se pare ca poate fi si de la crestere. Pareri pro si contra.
Daca va intereseaza: 3 4
Mai pusesem 2 link-uri dar e reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina , condoleantze i-mi pare rau ca sa intamplat asta tocmai acum cand tu nu poti veni in tara ar trebui sa vb cu cei de la florarie, nu e normal sa faca asa ceva!

Delia , la noi stiu ca e lege ca seara dupa ora 10 nu mai au voie sa dea cu artificii care fac zgomot, la voi nu e tot asa?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Ina869
Fetelor, acum, ca au trecut zilele aniversare si onomastice pot sa va spun; dupa ce am avut accidentul am aflat ca bunica mea este in coma si ieri s-a stins din viata.

Ina...condoleante...si ai grija de tine. Te inteleg cel mai bine....stiu prin ce treci...mai ales ca esti departe. E greu dar...o consolare ar fi sa te gandesti ca de unde este vegheaza asupra noastra si sigur e alaturi de noi si va fi in inimile noastre mereu. Cat despre comanda de la florarie...ar tb sa mearga de aici cineva la OPC daca nu ti le schimba imediat. Daca vrei...facem noi o sesizare ceva....Eu nu as lasa lucrurile asa...pt ca d'aia le merge...Noi romanii inca nu suntem invatati sa reclamam autoritatilor...si nici sa facem scandal pt drepturile noastre. Suntem prea bine educati pt jegurile de comercianti...si din teama de a nu face circ...plecam pagubiti si cu un gust amar.

Lavi...bine ai revenit...si ma bucur ca a fost super in minivacanta. Merg si eu sa vad pozele imediat ce am un pic de timp.

Madutza...eu cand a tusit Stefan si nu i-a trecut cu nik...i-am dat Plantatusin si cam intr-o saptamana i-a trecut.
Sanatate multa!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

N-am prea fost pe-acasa si de-aceea nici nu am citit mai nimic.Mai mult la mama, unde conexiunea vodafone trebuie doar platita ca in rest pot s-o toc si s-o dau la ratze.NU merge internetul.Incarca o pagina in 20 de minute.De trimis mail ori de raspuns aici,nici vorba.
Am ajuns la cardio cu 150 puls.S-a speriat doctorita dar cica n-am nimic la inima.E tahicardie sinusala.Mi-a dat propanolol.Au sosit analizele de la tiroida.E o chestia f ciudata. Cica urla hormonii tiroidieni in mine,sint in exces,dar tiroida "doarme".N-are activitate,deci nu-s produsi de ea.Cica sint "contaminata" cu ei.Din alimente ori medicamente.I-am ingerat.Nu stiu de unde dracu.Acu iau oarece tratament si pt eliminaea lor si ma simt mai bine.
La mama am inceput actiunea de montare a unei centrale pe lemne.A inceput si sesiunea si am trecut de un examen.Am fost intre timp in Ungaria la o gradina zoo cu T si bunicii.Am fost pe spate.Nu stiu cum e cea de la capitala,dar aia m-a amutit.De la broaste la girafe,elefanti,lame,camile,rinoceri,maimute -50 de specii,flamingo,antilope,bizoni,suricate.pinguini,foci,ursi polari,reni si alte 500 de feluri pe care nu le mai insir.Am venit de-a dreptul dezamagita de faptul ca vietuiesc pe aste meleaguri.Si mai citesc si de bunica Inei care pe ultimul drum n-a fost insotita de florile pe care nepoata ei i le-a trimis cu sufletul plingind.Si asta tot pt ca sintem romani.Ina scumpa,rau tare imi pare ca s-a dus la ceruri bunica ta si mai rau imi pare ca tu ai ramas neimpacata la gindul ca nu i-ai fost aproape de mult.
Nu va suparati pe mine,dar am citit doar ultima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ina condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Eu am o zi de kko, a inceput de ieri, nu are rost sa intru in detalii, nu de alta dar sunt legate de munca mea si de sefii mei, fruntea tarii, o mana de ......Oricum sunt in ton cu voi fetele suparate pe tara, oameni si altele ce vietuiesc si respira in perimetrul geografic al Romaniei.
Anda pe unde umbli domnisoara? Cum esti cu nasul?
De asemena sunt extrem de frustrata caci am inteles ca nu voi putea niciodata sa imi satisfac placerile culinare in voie, ca sunt condamnata la un " regim de viata sanatos", iar faza cu voi trai mai mult nu ma ajuta deloc sa trec peste aceasta frustrare. Toate aceste sentimente sunt rezultatul curei precum si al faptului ca am realizat ca daca vreau sa fiu multumita de corpul meu trebuie sa am mereu grija la ce mananc, adica nu tu o prajitura, nu tu cartofi prajiti, nu tu o sunculita la 2 noaptea etc. Si asta ma infurie la culme si ma face geloasa pe cei care manaca tot ce doresc si nu se ingrasa, una dintre aceste "rara avis" este sotul meu care aseara manca frigarui de berbecut cu cartofi noi si eu beam un ceai, si ala oribil, ca e diuretic....E clar nu exista dreptate pe lumea asta.
Leea sanatate. Slava Domnului ca macar ati gasit cauza si acum o poti trata.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Of Inutza draga mea, io ziceam sa ne aduci vesti bune iar tu vii cu ele cat mai proaste! Condoleante pt bunica ta, sunt alaturi de tine si te inteleg....ma gandesc ca si eu eram departe de bunicul meu drag cand s-a stins el fiind in plina putere si deloc bolnav, asa ca socul a fost pe masura!

Lavi bine ai revenit, inca nu am vazut pozele!

Nu am stare de nimic in perioada asta, sunt prinsa cu interviurile si, desi potential este pe piata olandeza, sincer imi lipseste entuziasmul....Poate ma mai imbolditi voi, sau ziceti-mi cum e la voi cu serviciul si cu cei mici? Ca io ma gandesc cum o sa fac cu un job pana la ora 17h, deci pe la 18h o iau pe miss de la cresa ajungem acasa, baitza, mancat si somn....pai nu mai imi raman nici 2 ore de stat cu ea....Oare chiar merita mai ales ca am de ales si as putea sa continui sa stau bine mersi acasa? In fine parca ma furnica prin stomac si imi vine sa plang cand ma gandesc ca o sa ma despart de miss...se pare ca de sapt. viitoare o sa incep sa lucrez... Adica mai am timp sa ma gandesc pana maine cand trebuie sa semnez contractul....
Voi ce ati face daca ati avea de ales? La munca sau nu?

Mergi la inceput