Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
soanso spune:
leea,ma bucur cqa esti mai bine ,bafta la examene.
pt cine are rabdare sa citeasca ceva frumos...
Un profesor de filozofie statea in fata clasei avand pe catedra cateva lucruri.Cand ora a inceput ,fara sa spuna un cuvant,a luat un borcan mare gol,pe care l-a umplut cu mingi de tenis.
ia intrebat pe studenti daca borcanul este plin si acetia au raspuns ca era.Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat in borcan ,scuturandu-l usor.Pietricelele au umplut golul dintre mingile de tenis.I-a intrebat din nou pe studenti daca borcanul era plin iar acestia au fost de acord ca era.Profesorul a luat dupa aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat in borcan.Firec nisipul a umplut de tot borcanul.I-a intrebat din nou pe studenti cum sta treaba iar acestea au raspuns in cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedra doua cesti cu cafea pe care le-a turnat in borcan umplandu-l de aceasta data definitiv.Studentii au ras.
Dupa ce hohotele de ras s-au domolit profesorul a spus"
Acum as dori sa intelegeti ca acest borcan reprezinta viata voastra.Mingiile de tenis reprezinta lucrurile importante pentru voi: familie,copii,sanatate,prieteni si pasiunile voastre.Daca totul ar fi pierdut in afara de acestea,viata voastra ar fi tot plina.
Pietricelelesunt celelalte lucruri care conteaza pentru voi:serviciul,casa,masina,iar nisipul e restul lucrurilor marunte.
Daca veti incepe cu nisipul ,nu veti mai avea unde sa puneti mingiile de tenis si pietricelele.
La fel si in viata ,daca iti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici,nu vei avea niciodata timp pentru lucrurile importante pentru tine.Acorda atentie lucrurilor importante pentru fericirea ta .Joaca-te cu copii,iesi cu sotul/a in oras la o cina,joaca tenis,vei avea suficient timp alta data sa faci curat sau sa repari cine stie ce disp.
Ai in primul rand grija de mingiile de tenis ele conteaza cu adevarat.Stabileste-ti prioritatile ,restul e doar nisip.
un student a intrebat ce reprezinta cele doua cesti de cafea:
prof: ele vor doar sa arate ca ,oricat de plina ar fi viata e loc intotdeauna pt doua cani de cafea impreuna cu un prieten!
Mihaelutat,eu zic sa bei o cafea cu un prieten.
si sortul meu e la fel poate manca orice-oricand ,dulciuri la greu ,eu in schimb ma ingras si de la apa, la serv mananc covrigi,iaurt el isi face cate doua sandwich-uri cu bunatati.
hai ca m-am lungit ...va pup
SOSO (20 dec 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Alina , eu am ales, stau cu fata! nu ne e foarte bine financiar ca eu stau acasa dar nici rau nu o ducem, dar pentru Bia e cel mai bine ca eu stau acasa cu ea si ma ocup de ea. nu vreau sa-mi vad copilul doar cateva ore pe zi si alea printre picaturi ca mai am si treaba de facut acasa.
si sper sa iei cea mai buna decizie pentru voi.
Noki , ce ai facut la exeman? cate mai ai?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Mihaelutat spune:
Soanaso chiar ca mi-am turnat o cana de cafea alaturi de voi. Desi e fara zahar mi se pare suficient de dulce datorita companiei.
Alinus eu am ales sa ma intorc la munca pe la 6 luni ale copilului. Eu atunci am evaluat situatia noastra in general si a mea in particular. Nu prea ne permiteam sa stau acasa din cauza de credite si alte datorii iar eu nu mai puteam sa stau acasa din cauza rutinei si a dorului de munca si de duca. Acum mi-a mai ramas doar cheful de duca ca ala de munca vad ca se duce pe apa sambetei impins de atmosfera si oamenii cu care am ajuns sa lucrez. Eu asa am fost obisnuita sa ma duc la munca si sa am banii mei, desi si ai sotului sunt tot ai mei, dar nu strica o rezerva. Acum depinde cum simti tu. Daca simti ca te nemultumeste programul mai cauta, poate ai noroc si gasesti ceva mai flexibil sau cu program scurt. Important e sa fi cu sufletul impacat.
Mihaela
catutza spune:
Mitzo , cand pui poze sa te vedem si noi? ma tot uit de cateva zile dar...nimic!
Iar tu (ca si Noki) aratati super bine dupa parerea mea chiar va chinuiti degeaba cu regimuri, dar voi stiti mai bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coralia76/coralia76.jpg)
coralia76 spune:
Alinus eu am inceput serviciul cand Andreea avea 6 luni, dar asta pentru ca o am pe mama mea langa mine si are grija de ea..altfel nu stiu ce as fi facut,nu cred ca incepeam asa repede.Acum deja m-am obisnuit cu ritmul asta..servici..acasa..servici si poate de aia imi este asa greu sa ma hotarasc cu bb2...iar sa stau acasa...iar alaptat la 3 ore....Dar pe de alta parte cand vad postarile fetelor cu 2 bebei si nazdravaniile care le fac impreuna...parca parca ma tenteaza si pe mine
.
Acum ma apuc iar de treburi pe aici...
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
dordia2000 spune:
Fetele...eu azi iau o pauza...ca sunt suparata rau pt ca am aflat de moartea unei prietene (mai mult ca o sora), de fapt prietena cea mai buna a surorii mele. Dumnezeu sa o ierte...si cel mai tare ma doare ca nu pot plange...asa cum imi vine. Nici moartea bunicii mele nu am putut sa ma exteriorizez din cauza de alaptat. Dar....totusi am inima grea...si incerc sa nu ma mai gandesc.
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Ina condoleante, sunt alaturi de tine!
Bine ca totusi bunica ta a aflat ca mai astepti un copil si s-a bucurat pentru tine.
Nu uita sa ai grija de bb din burtica, de Rachie si de George! Si de tine, daca mai apuci
Am schimbat link-ul la poze, am trimis un nou mail pe mamici.
Ripley bubitele mici, rozalii din jurul decolteului 99% ca sunt de la caldura. Si fetitele mele au facut/fac vara. Incearca sa o culci pe Ana cu ceva decoltat la gat, eventual maieu cu bretele samd pt ca transpira noaptea mult in zona gat - decolteu, ei au si gatutul mai scurt asa ca nu circula aerul prea bine
Cu nuntile, apoi voi aveti noroc ca in Cluj traditia e sa se aduca tortul pe la 10-11, ce te faci in alte parti unde pe la 8 seara de-abia se strang invitatii?
soanso drum in Italia:
-daca aveti nevoie de masina acolo e mai confortabil sa mergeti cu masina voastra. Puteti sa si inchiriati dar parca te simti mai bine in a ta, nu? Si iesi mai ieftin.
-daca va puteti descurca fara masina e mai confortabil cu avionul, depinde si cat e de cuminte Sorana.
coralia hai, mai ca o sa fie f bine cu Andreea la mare!
Madutza de regula dupa o raceala mai zdravana, tusea se poate lungi pe o perioada mai lunga si pana la urma trece de la sine.
lavi02 spune:
leea ce bine ca nu pare nimic grav! Dar de unde pot totusi veni hormonii aia tiroidieni? Bine ca ti-ai facut analizele de tiroida!
Ina de cacao totala faza cu florile!
Nu am cuvinte. Ca daca as avea ar fi prea urate.
Dordia ce trist! Condoleante!
Alinush eu am ales varianta de servici cu program scurt, la 15 sunt acasa.
Eu nu m-as simti bine sa stau acasa pe termen f lung, asa ca depinde foarte tare de tine si personalitatea ta.
lavi02 spune:
Ina i-am povestit lui Virgil patania ta cu florile. Zice sa reclami la ANPC, iti da el articolele de lege daca vrei (exista legea comertului online); el asa a rezolvat cu unii cu o usa si a primit banii inapoi.
E pacat de banii aia sa ajunga la niste hoti, mai bine faci o pomana pentru bunica ta unor nevoiasi, nu unor hoti.
catutza spune:
am pus cateva poze noi AICI
am tuns si fata zilele astea, acum avem un baietzel