Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 17
Ina869 spune:
Lavi, bine ai revenit! mi-era dor de tine.
Fetelor, acum, ca au trecut zilele aniversare si onomastice pot sa va spun; dupa ce am avut accidentul am aflat ca bunica mea este in coma si ieri s-a stins din viata.
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
meems spune:
Ina, condoleante! Imi pare tare rau, stiu ce mult a insemnat bunica pentru tine La fel ca si in cazul Dordiei... cineva drag trece in nefiinta in timp ce un bebe asteapta sa se nasca.
meems spune:
Lavi, bine ati revenit acasa! Bag si eu un ochi imediat la pozele tale.
Madutza, dulce foc Andreas!
CristinaN... ce-i cu destrabalarea aia de prin pozele tale? Distractie pe cinste.
Ripley, eu sincer te invidiez pentru locul unde stati voi, mie taaaare mult mi-ar place o casuta prin Grigorescu
Bic spune:
Ina, condoleante.
Ripley, si eu ciupesc pentru tzoale si pantofi. Daca ai stii ca am acum ochii pe vreo 3 perechi de pantfi online.
Ripley si Anda, chiar daca ati vorbit de multe ori despre asta, mai spuneti-mi va rog mult si mie inca o data cum se manifesta aceasta dermatita atopica. Dupa cum stitit, probabil, eu ma lupt cu bubitele Smarandei de multa vreme. Sustin totusi ca e o alergie alimentara, dar sint curioasa cum se manifesta aceasta dermatita.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Neatza!
Ina draga, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Amu o sa ma ocup de vizionat poze ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
joy04 spune:
INA condoleante
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Siminaf spune:
Ina, ma doare sufletul de durerea din sufletul tau! Condoleante! Si sa dea Domnul bine pentru bebe mic si voi!
soanso spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
soanso, ti-a trecut starea de plans? Cat are canapeaua aia? eu am vazut pe net, 110 cm. Elise are deja 94-96 cm, daca mai pun si o pernuta mi-i ca nu o incapea in ea. As vrea sa-i scot patutul ca deja s-a rupt.
chiar, nici ionikka nu a mai intrat de mult. Mai stiti ceva de ea?
neata,
Cristina mersi de intrebare,sunt bine...a venit din Italia prietena mea Diana si nu am mai avut timp de forum,azi merg la scoala porma merg cu ia prin oras ,la un restauranr...
canapeluta e ok sunt foarte fericita si dorm mult mai bine noaptea fara Sorana langa mine...incape bine in ia (am sa masor lungimea) ,eu am cumparat-o din Cora cu 130 ron .singurul inconvenient e ca desfacuta este foarte ingusta cam 15 cm de la podea.
despre Ionikka nu am vb demult cu ia am sa-i dau un telefon azi!
Lavi,vreau si eu pe PM link cu pozele tale!nu stiu cum sa intru in contul comun(adresa,parola)??
Leea,pe unde esti,?ai inceput examenele?analizele sunt bune??
[b]Ina,condolenate ,meems a zis "cineva drag trece in nefiinta in tinp ce un bebe asteapta sa se nasca" ,asa a fost si la mine, tata a decedat in iulie 2005 inainte sa se nasca Sorana.
te imbratisez si sa ai grija de tine si de pufosel.
SOSO (20 dec 2005)
coralia76 spune:
Neatza,
Ina Condoleante!Dumnezeu sa o odihneasca.
Lavi02 bine ai revenit din minivacanta!As vrea sa ajung si eu prin Barcelona intr-o zi..dar cu Andreea dupa noi nu cred ca m-as incumeta..am emotii si pentru mare apoi sa merg cu ea prin alte parti...Poate mai incolo dupa ce mai creste.
Eu am avut o nopate agitata rau..s-a zvarcolit Andreea ca un peste pe uscat pana pe la 2 noaptea si apoi printr-o minune a adormit,mi-am dat seama ca de fapt ii era cald si de aia era asa agitata...initial am crezut ca are febra dar bine ca nu a fost asa...Eu m-am trezit la 6:30 cam zombie asa ca abia astept sa treaca ziua de azi la scarbici...
pupici!
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
Madutza10 spune:
Ina ,imi pare sincer rau ,condoleante!Dumezeu s-o odihneasca in pace!
Fetelor Andreas tuseste de 3 saptamani ,dupa cum v-am spus a fost rau de tot dar a trecut ce-a fost mai rau ,acum insa a ramas cu tuse ,care nu-i chiar rara ,ma dispera ,nu stiu ce sa`-i mai dau ...,a mai tusit vreun copilas atit de mult?
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )