Colectia de toamna-iarna 2005(196)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
Hello!
La multi ani tuturor ce se sarbatoresc azi!!
Madau ,al meu are mania dezbracatului ,sosetele sint la ordinea zilei ,nu le suporta deloc si din cand in cand mai apare si gol pusca ,vrea sa se schimbe de haine cu pretextul ca s-a udat ,isi varsa apa pe el intentionat .Cu pampersul noi am scapat dar pina sa scapam nu-l mai suporta nici noaptea ,tragea de el in somn ..
Coralia si noi am tras urat cu viroza ,am luat tot neamu' ,s-a plimbat de la unu la altu ,bine ca am scapat dar sincer la noi a tinut cam mult ,insanatosire grabnica!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioana_77 spune:
La Multi Ani Elenelor si Constantinilor mici si mari! Sa fie sanatosi cu totii!
Corap, ce m-am amuzat cu reteta 2 de ghiveci. Pesemne tre sa ma las de alaptat sa o fac
Roxi, super subiect cu decalotarea ai deschis aici. deocamdata io il las in pace, f rar am umblat acolo, in sensul sa trag pielicica. Sper sa fie ok, george zice sa nu-l zgandarim si cum e treaba barbateasca, ma conformez
Io visez cu ochii deschisi la ceva aerobic. facui volei 7 ani si mi-a intrat sportul in sange. fara miscare is moarta. Imi lipsesc f mult plimbarile kilometrice cu carutul, da' cu doi nu pot decat sa ma invart in jurul casei de-aia nici acul la cantar nu mai vrea sa mearga spre stanga.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
tot aprilie 2008
Madutza10 spune:
Am pus poze noi pentru cine vrea sa vada :
http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/primavara%202008/
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
ina, clar ca cineva acolo, sus, a avut grija de voi.
mandy, fa-ti niste analize. In special la glanda, TSH, T3, T4. Se poate sa te fi ingrasat si de la strez.
soanso, ti-a trecut starea de plans? Cat are canapeaua aia? eu am vazut pe net, 110 cm. Elise are deja 94-96 cm, daca mai pun si o pernuta mi-i ca nu o incapea in ea. As vrea sa-i scot patutul ca deja s-a rupt.
ilenutza, te asteptam mai des cu vesti (bune).
dordia, deja ati implinit o luna? Ce fuge timpul asta... La cat mai multe luni cu flacai cuminti!
pitic, intra mai des sa ne povestesti cum e cu 2 nazdravani!Ceva poze?
chiar, nici ionikka nu a mai intrat de mult. Mai stiti ceva de ea?
addyaaaaaaaaaaaa, mi-era dor de postarile tale. mereu zambesc cand citesc mess tale.
noki, felicitari pt exam de fr.
anda, La multi ani!
madutza, sanatatelui Andreas!
roxi, sa-ti treaca supararea. Majoritatea suntem mamici de fetite si de aia nu am raspuns. Baga si tu un bold sau dim caracterelor mai mare, multe dintre noi suntem deja cu serviciu si citim mai pe fuga.
Deci Lexi e mofturoasa doar acasa... Geloasa mica...
aoleo, madau, ti-a trecut socul? era si Miruna cu tine in masina? Vacanta la Paris
coralia, sanatate si voua!
roxi, eu i-am dat ciuperci, thanks god ca nu a patit nimica, dar urla ca vrea si...
Gasit dezbracata dimineata: NU. Se descalta des de papuci de casa+sosete.
Am cumparat pt Elise BUNELE MANIERE, foarte frumos ilustrata, ed. Flamingo. Cam abunda in "TREBUIE" si "NU E VOIE", dar in rest e ok.
Plutesc in aer nostalgii de bb2. Fug sa nu ma molipsesc
Cristina & Elise-Stefania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
CristinaN, m-ai terminat cu "bunele maniere".
Pustiul meu face niste faze cand ti-e lumea mai draga de ne vine sa intram in pamant . Nici nu mai indraznim sa mergem in vizita la prieteni fara copii, care nu ar intelege asa de usor ca nu poti stapani un uragan care varsa suc, scuipa alune, rastoarna tot in cale, umple camera de firmituri intr-un minut, isi baga nasul prin sertare si alte cele
.
retetele, multumiri Corapinei si lui Madau. De-abia astept sa ma pot apuca de cea de ghiveci yummi, faza cu inghititura de vin e cea mai tare
. Pana una alta, eu am executat pentru azi un tiramissu (o sarbatorim pe soacra-mea) si nu m-am zgarcit deloc la cafea si lichior
, cum faceam si in timpul sarcinii, de altfel.
Vazut pozele voastre, Madutza, dragut tare Andreas, si tu arati super! Cu mancatul cum o mai duceti, ai reusit sa-l mai diversifici cate putin?
dordia2000 spune:
Fetelor...buna seara!!! Tuturor sarbatoritilor...si sanatate multa va doresc.
Noi am fost azi la dr. cu bb mic....la bilantul de 1 luna si avem 4.150 kg si 54 cm. In rest sunte ok, exclusiv san...Da Doamne sa fie cat mai mult. De dormit doarme noaptea de la baita pana dimineatza la 7.00 deci...un copil model. Nu credeam ca poate exista copil mai cumintel decat Stefan...dar cred ca am mai zis-o.
NegaraC...
Am notat retetele...si cred ca in we ma risc la o lasagna.
Madutza...ce dulce si ce cavaler e Orlando. Sa va traiasca ca tare frumusel mai e!
Va poop!
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoreasca onomastica de Sf Constnatin si Elena!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Hello,
La multi ani celor care se sarbatoresc azi!
N-am citit din urma, ma apuc imediat. Ne-am intors azi noapte de la Barcelona asa ca sunt chiauna.
Minivacanta super , ne-am rupt total de rutina zilnica, ne-am plimbat pana ne-am rupt picioarele
, am degustat la greu bunatati spaniolesti
drept pt care m-am intors cu 1.5 kg in plus
in 5 zile (bine ca n-am stat mai mult
).
Inca nu m-am apucat de descarcat si sortat poze dar promit.
Barcelona e misto, dar mai mult mi-au placut orasele din sud, sunt mai autentic spaniole; Barcelona e mai mare si mai cosmopolita, mai bogata, atrage fel de fel de imigranti, plin de negri, mulatri, asiatici, metisi, indieni, pakistanezi & co, unii presteaza "munca cinstita" prin restaurante samd, altii par cam pierde-vara ca sa nu presupun mai rau.
Eu n-am fost in alte orase de acelasi gen (de ex Paris care am inteles ca e si mai si) asa ca m-a impresionat neplacut chestia asta.
Noi ne-am facut veacul mai mult prin Barri Gotic & Ribera, am batut stradutele in toate directiile, foarte dragut, pitoresc, atmosfera misto.
In prima zi ne-a placut tare mult Muzeul istoriei orasului (nu suna prea promitator dar e super!) - dintr-un palat medieval cobori cu liftul la subsol si te plimbi printre ruinile orasului roman Barcin cu institutiile lui: tesatorie, vinarie, apeducte, temple, bai publice, case private, totul f fain explicat si pe o suprafata f mare. Apoi urci putin si ajungi la nivelul urmator de sapaturi - biserica vizigota, apoi in Evul mediu - palat episcopal, samd. Alt loc fain in prima zi - cloisterul catedralei, o sa-l vedeti in poze :)
Am hoinarit prin oras la lucrarile lui Gaudi, raspandite care incotro, am urcat pe colina Montjuic, am fost la muzeele Picaso (mai fain e cel din Malaga) si Miro, am fost pana pe plaja Barceloneta - cam saracut cartierul.
Am stat chiar pe Rambla, strada turistica prncipala. Rambla era frumoasa dimineata pe la 9 cand o parcurgeam iesind din hotel; erau frumosi platanii albi proaspat infrunziti pe fundalul cladirilor vechi in atmosfera racoroasa de dimineata. Pe dupa masa - seara - noaptea, terasele isi intndeau mesele, se umplea de turisti si de diversi vanzatori de prostioare, cersetori sub diverse pretexte - lume, lume, de abia mai puteai sa treci pazindu-ti geanta.
Sa las povestile si sa ma apuc de descarcat poze.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Citesc din urma si raspund cat apuc:
Multumesc pt urarile de drum bun .
Dordia succes la luatul masinii!
Catutza vrem sa ne luam Renault Scenic - varianta Grand Scenic, zice Virgil ca se face sofer de microbuz. Este de fapt un fel de break.
Corap nu mai mergeti in Elvetia cu pruncimea?
Unde ai rezervat pana la urma la Barcelona?
Vacante placute!
Tania tare draguti copiii tai, si seama intre ei... prima oara voiam sa zic ce bine seamana Anna cu tati dar apoi cand te-am revazut si pe tine... ce mai, sunt 2 combinatii reusite, sa va traiasca!
Maria daca aveti botezul nu vrem sa va deranjam, ne vedem data viitoare.
Siminaf multumim pt info profi despre echinaceea!
tania ursuletii aia cu echinaceea intra la categoria "supliment alimentar" de care parerea mea e ca e de preferat sa te feresti. Daca scriu supliment alimentar, nu-i obliga nimeni sa afiseze doze, compozitie, efecte adverse, sa faca studii etc (precum la medicamente). Exact ce ziceai si tu. Spune-i lui Che ca s-au terminat si la magazin nu se mai gasesc.
Miri nu poti sa-i transmiti lui David rujeola/rubeola decat daca iei tu boala. Daca tu esti imuna (ai facut bolile), virusii daca intra in organismul tau sunt nimiciti imediat de anticorpii formati si nu ajung sa se multiplice cat sa devii contagioasa. Asa mi-a explicat ginecologul cand a facut Silvia varicela iar eu eram graviduta cu Nati.
Unde mergeti la greci?
meems ce ma bucur ca s-a mai rezolvat cu somnul Riannei!
catutza ce frumoase sunt pozele astea cu mai multe generatii! Domnisoara mare si frumusica s-a facut Bianca!
Bic spune:
Roxi, eu de obicei ma incurc la lasagna tocmai pentru ca sint o mie de feluri de o gati. Ieri am adaptat www.tedmontgomery.com/recipes/lasagna.html" target="_blank">reteta asta , amestecind mai multe feluri de brinza cu verdeturi - cilantro, patrunjel, putin cimbru si cu 2 oua, ceea ce a fact ca pentru prima oara sa fie legata lasagna mea, si am folosit alte legume decit scrie nenea ala: morcov ras, dovlecei taiati cubulete, conopida.
Smaranda maninca de multe ori, alta data nu. Dar eu m-am hotarit sa nu-i mai servesc mofturile. Ii pun pe masa si ii spun "this is dinner." Daca nu vrea, nasooool, se va culca nemincata. Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC