Mamici norocoase de sept-oct 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

asa o fi cum ziceti voi cu diazepamul. Ai mei parinti nu pot dormi daca nu iau diazepam. Eu ma feresc sa iau pastile cat sunt insarcinata.N-am ce face cand ma apuca durerea de cap de la nevralgia de 3gemen, dar si-atunci iau o jumatate de doza, desi doctorii cu care am vorbit mi-au spus ca ar fi ok sa iau pastilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Ai mai Moni
te inteleg perfect fiindca saptamana trecuta nici eu nu l-am simtit pe bb si eram tare panicata plus ca si sotul meu a avut un accident cu masina, cam multe asemanari. Cred ca starea mea i-am indus-o si lui bb si de asta nu misca. Cum m-am linistit cum a inceput sa faca tumbe.

cat despre nasi nu iti face grji, pune problema altfel, este copilul meu si il botez cum vreau iar daca"va face placere sa il botezati nu veti avea pretentii la nume".
Daca era sa ma boteze cum doreau nasii acum ma chema Emilia Stefania, insa parintii mei au spus nu din start si au cautat alti nasi.
Un botez trebuie sa fie o bucurie nu o obligatie.

Nu te mai supara ca ii faci rau lui bb.
mult

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Clau, sunt trista ca Andrei nu vrea deloc sa miste si cand va aud pe voi ca face tumbe si triplutulup ma apuca plansu. Stiu ca o sa-mi ziceti ca fiecare sarcina e altfel, dar as vrea sa-l simt si eu ca sa stiu ca e acolo si e bine.
PLus ca a avut si sootul un accident azi, a intrat un taximetrist in el din plin. Nu a patit nimic, dar eu de cand am avut accidentul mor cand aud din astea. Eu pe autostrada Bucuresti Pitesti nu pot circula, plang de fiecare data si imi aduc aminte si visez noaptea. In rest, sunt Schumacher. Asta e. La serviciu se lucreaza la blocul in care suntem si aud picamere si bormasini de 1 an de zile si sunt satula. Si azi, chiar daca e vineri asta a fost un coktail care m-a dat gata.
M-am mai enervat si cu nasul aseara care s-a ridicat cu pretentii dupa ce nu ne-am mai vazut de la Craciun si nu a dat un tel sa zica felicitari pt bebe. A zis ca ce? E baiat o sa-l cheme Dragos si el il boteaza, ca nu sta la discutii. Eram pe fuga si nu am apucat sa-i zic prea multe dar am reusit sa ma enervez bineinteles.

Hai ca m-am descarcat ca tot ati vrut voi. Mi se par prostii sincer, atunci cand va vad pe voi ca aveti probleme cu sarcina, chiar nu-mi vine sa ma plang ca la mine sunt poate doar paranoia si nu am o problema reala. De asta am preferat sa nu scriu pana nu imi trecea starea.

Va pupic si va multumesc ca v-ati gandit la mine

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Monica, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat, dar bine ca sotul tau este sanatos. Cat despre nasit, zice bine Clau.
Stai linistita cu miscatul, depinde de fiecare intradevar. daca la ecografie se arata bine, atunci asta conteaza. gandeste-te ca peste o luna-doua o sa-l simti de nu mai poti :-)

Piersicutza, distractie placuta!

21+

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Piersicuta esti scumpica, si sotul meu e foarte temator cand vine vorba de bebei ii este rica sa si puna mana pe ei sa nu le faca ceva .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monique, te pup si eu! Bine ca e bine sotul tau!

In ceea ce priveste miscarile lui bub, nici eu nu prea il simt, astazi mai putin ca niciodata, aproape deloc. La mine placenta e pe peretele anterior, si asta estompeaza mult senzatiile date de miscarile lui bebe. L-am rugat, l-am mangaiat, l-am "amestecat" si el nimic! Dar lasa, ca ne facem noi mai mari!

Pupici pe burtici!

20+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata plimbarea, gata copila la somn si am pus sa-i fac si o supa de pui cu morcovi pt burtica:)
kllemi, 2 piese, e mai sexi noi o sa mergem la inceputul lui iul la mare, abia astept.
clau, ma bucur ca esti pe drumul cel bun
monica , te asteptam mai des. suntem aici si la bine si la mai putin bine.
ilia, piersicutza, distractie faina!
vb de vitamine, mie dr mi-a dat la prima sarcina si asa o sa faca si acum, in ultimul trim de sarcina si primul trim de proaspata mamica.
declar 0 vergeturi si vreo 3 kg in plus.
deja a venit vara, cica o sa avem peste 30 de grade in weekend.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Buna fetelor
Am fost la control si se pare ca va fi baietel ,suntem foarte bine doar ca pe 21 miercurea viitoere imi va face serclaj din cauza ca am colul mai scurt cu cativa cm.
Cateodata am ameteli de cateva secunde si nu stiu de ce ? voi nu aveti?oare de la ce sunt?
+16

Mergi la inceput

Apropo de mancare, voi ce mai gatiti si/sau mancati deja facut? eu nu mai stiu ce sa gatesc si nici nu am pofte de nimic in mod special decat daca aud pe la voi de una, alta?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Apropo de mancare, voi ce mai gatiti si/sau mancati deja facut? eu nu mai stiu ce sa gatesc si nici nu am pofte de nimic in mod special decat daca aud pe la voi de una, alta?

22+

Ardei si dovlecei umpluti cu carne de vitel. Cate doi din fiecare pentru mine si Alexei ca inca sunt scumpi.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sunteti niste dragute toate, fara exceptie.Va multumesc pentru sustinere

Eu cand il simt pe bebe il simt deasupra buricului si in partea dreapta. Uite ca nu mai stiu cum e placenta da parca anterioara e si la mine. Ma uit acasa pe fisa de la Iosup, chiar sunt curioasa.
Pana l aurma m-am uitat si am programare la Pop pe 28 iunie cand o sa am 28 de saptamani si 6 zile. M-am hotarat sa ma duc si la el ca daca tot am programare si tot sunt stresata, mai bine vad ce zice si el.

Plec spre casa acum, nu stiu daca mai intru diseara ca sunt satula de calculator. Daca nu intru, va doresc weekend placut si sa profitati de vremea buna.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput