**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by bettyR
Graviduta, vezi ca am gasit urmatoarea chestie: "Vaccinarea trebuie amīnat#259; cīnd copilul este bolnav, cīnd este alergic #351;i i se administreaz#259; un tratament antialergic cu gamaglobuline." , parca tu ii dadeai ceva antihistaminic dar nu stiu daca e cu gamaglobuline, intreaba dr.
Acum nu-i mai dau nimic. Nici nu stiu daca ce i-am dat era antihistaminic, parca nu. Nici nu stiu ce dr sa intreb de vaccin si pe cuvantul cui sa ma bazez, ca nici eu nu sunt in domeniu si cate capete, mai multe pareri.
Alyna, din subiectele ce au fost postate si pe-aici, am citit ca VARILIX-ul e pt varicela.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angiuta spune:
bettyR noi am facut Priorix-Tetra si aici nu e obligatoriu. Se repeta dupa o luna. Nici eu nu prea vroiam sa i-l fac dar la insistentele sotului am acceptat.
Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
An@ spune:
pt ca noi nu avem mesaj de ACUM 1 AN,
am scris POVESTEA NOASTRALa multi ani, Ana mea draga, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si Dumnezeu sa te ocroteasca in fiecare clipa a vietii tale!
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
La multi ani, Matei Ciprian de FlorentinaRoman!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos!
mami de Ana (22 mai 2007)
Madi spune:
La multi ani Ana!!
La multi ani Matei-Ciprian!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.
IULIABRAILA spune:
eu am facut urmatoarele vaccinari:
varilix - la 11 luni, pentru varicela, cumparat, 1 doza. daca se face sub un an, se face 1 doza, daca se face peste an se fac 2 doze, odata
infarix-ibv-hib, la 12 luni, vaccin de an, similar cu cel de la 4 luni, obligatoriu in romania, cumparat
si voi face priorix- la 13 luni, care in lunile mai si iunie se distribuie prin retelele ministerului sanatatii, adik ror.
daca faceti cercetari veti vedea ca exact cel pt pojar este periculos, nu cel 3 in 1.
varilixul a conferit imunitate, chiar la 1 luna de la executare, pt ca am fost cu florin in mediu cu varicela, cu copii si adulti bolnavi si nu a facut boala.
sint facute de aceeasi firma, de care sint f multumita, care le comercializeaza sub aceste denumiri.
miniuta spune:
buna si de la noi.
multumim mult pentru urarile de ziua lui david, si spunem si noi LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilelor astora.
noi am serbatorit ieri in cerc restrans, au venit si bunicii din romania si am fost doar noi, familia. duminica mai tragem o tura cu nasii, si basta. am impresia ca david nu a inteles prea mare lucru, desi s-a bucurat de atentia acordata (de care are insa parte toata ziulica) si de intins mainile in tortulet.
am vazut ca iar sunt multi capsunei si capsunele bolnave. sanatate multa! david a fost si el cu febra mare saptamana trecuta, am fost la dr si dupa o analiza s-a pus diagnosticul de infectie urinara. ia inca antibiotic, vineri aflam rezultatul noilor analize si daca mai continuam sau nu. macar de sambata nu mai are febra, slava cerului.
in rest nimic, ne mananca toata energia, e foarte vioi si activ. si e bine asa.
cam atat. sanatate si zile usoare (si nopti bune, ca la noi asta e inca o problema).
mamica lui david(21.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Multumim mult de tot pentru urari!!!
Gata, am intrat si noi in randul baieteilor, nu mai sunte bebei.
Nu am apucat sa vad cum stau ceilalti pitici, dar noi stam bine de tot, cred ca din cei mai mici de pe plantatie am ajuns cei mai lungi! (apropo, mi s-au umezit ochii cand am vazut prima mea postare aici)
Deci avem 9.700kg ( de 2 luni aceeasi greutate si citind niste mesaje aici m-a strafulgerat ideea ca s-ar putea sa ne bantuie niste viermelusi) si.....tineti-va bine...78 cm. OOauuu! Ce lungan am! Eu nu am putut sa il mai masor acasa ca nu sta nici sa-l pici cu ceara (nici in somn, macar).
Avem doar 5 dintisori, 2 jos si 3 sus, 3 smoace de puf, mergem binisor dar numai tinuti de mana. Aratam cateva animale din carticica si vorbim pe limba noastra dar numai cand nu avem audienta.
Ne plac rau de tot copii, iar pentru anumiti copii avem chiar o pasiune, am experimentat chiar si dragostea la prima vedere suntem foarte sociabili, dar au aparut si primele mofturi si fite.
Si noi am avut probleme cu mancarea, mai exact cu lipsa poftei de mancare. Dar cred ca greseam ca cedam destul de repede la fitele lui la mancare si ii dadeam prea repede biberonul cu lapte, de cateva zile m-am hotarat sa nu ii mai dau lapte intre mese ci doar apa si pastrez laptele pentru dimineata si seara. Si vad a a functionat, cel putin de o saptamana mancam 3 mese pe zi, dimi niste fructe zdrobite fie cu branzica fie cu cereale, la pranz legume cu diverse proteine (peste, pui sau ou) iar seara cereale, iar intre aceste mese biscuitei de la sanovita cu orez sau grau, sau fructe crude (felii mari bagate intr-o chestie care arata ca o suzeta cu buzunar de tifon, prin care se pot morfoli si suge, dar nu se poate ineca cu bucatele).
Ma intreba Graviduta de unde am luat accesoriile, pai ochelarii si colacelul i-am luat din "Go Sport" din Paris, slipi si halate de baie am vazut mai multe feluri in diverse magazine din Mall Baneasa si chiar la un magazin TCM.
Multa sanatate puiutilor pe care ii incearca diverse raceli, virusi, etc.
Drum bun si distractie placuta in concedii.
LA MULTI ANI!!!!
TUTUROR SARBATORITILOR
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!