Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
nu am apucat sa ma intalnesc cu vera ca m-am bgat cu ioana in pat si am dormit pana la 19....si pana a mancat ioana s-a facut 20 si la 21 am iesit la plimbare
paula , mama mea are o vorba cand aude ca patesc ceva de genul....dar niciodata la nivelul tau nu am patit....da si tu cu aghiazma prin casa si spune o rugaciune.
sa stii ca nu stiu daca da rezultate dar o fac si parca ma simt mai bine
fetelor, eu ma vad o norocoasa din punct de vedere al jobului. sper ca una din cele doua calificari sa ma ajute cand ma hotarasc sa ma intorc la munca.
wnimra, ai dreptate cu increderea...eu nu am decat in mama si ea nu vrea sa vina in buc. dar pana la urma cred ca va ceda...sau sper macar
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Wnimra, multumesc de primire.
Medicament pentru agitatie as putea sa-ti recomand Strattera,dar trebuie sa vorbesti cu medicul daca se recomanda in autism sau nu.
Eu personal nu l-am incercat la fetita.La noi nu era foarte agitata (cel putin nu pana a mers)dar nu dormea deloc bine.Doi ani s-a trezit la 3 dimineata si nu mai dormea,nu mai stiam ce sa-i fac (incercasem o serie de medicamente dar fara rezultat),1 an de zile se trezea la jumatate de ora toata noaptea si tot asa pana la 5 ani pana a inceput scoala.Acum sta la scoala 8 ore ,nu doarme toata ziua dar seara la 8 este in pat si doarme pana la 6:30(uneori ii dau melatonina alteori nu).
Din pacate da,este o foarte mare diferenta intre statul roman si cel engez legat de copiii cu probleme speciala.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

neata fetelor
wnimra, insist...du-l pe alex la un homeopat cand ii trece gatul
fetelor din buc, da-ti un semn daca stiti ceva de un ap cu chirie ( vreau sa ma mut ) pe langa budimex. 300 de euro , mai mult nu dau
paula, sper ca s-a terminat cu ghinionul
heer, adam ce mai face in ultima vreme, ca era la mersul pe langa pat , nu?
va pupam si sa aveti o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sper sa se fi terminat.
Sa votati aici pentru marirea alocatiei.

http://www.4club.ro/alocatie

Azi Alex merge la o ferma langa Bucuresti. Am sunat educatoarea sa vad cum este si mi-a spus oftand ca imi va spune dupa program ce si cum. Sper sa nu fi patit ceva sau.... Imi vine sa o sun pe directoare sa o intreb daca este totul in regula.

Am fost la biserica, nu ma va lasa Dumnezeu acum. Aseara am trecut cu toti prin altar la Sf. Imparati C-tin si Elena.

Va urez sanatate la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am vazut la stiri un reportaj despre un copil cu dizabilitati maltratat intr-o scoala din Europa (nu am retinut tara si localitatea) de catre un cadru didactic. Asa ca, nu sunt caini cu colaci in coada nici prin alte tari. O fi mai bine decat la noi, dar tot oameni sunt si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Paula scuza-ma ca te contrazic.Pana nu vezi cu ochii tai diferenta nu ai cum sa crezi,dar este fff mare.
Sunt sigura ca sunt in orice tara abuzuri in scoli(in unele tari sunt izolate cazurile in altele nu).

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Fetelor,
Peste 1/2 ora plec la tratament cu Vladut. Ne vedem peste 3 saptamani.
Pana atunci va dorim la toate si toti tot binele din lume, liniste si putere , achizitii puilor vostri si sa ne rescriem sanatosi
Celor care-si vor sarbatori ziua de nume sau nastere
LA MULTI ANI !

Va pupic cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

wnimra,copilasul cu autism si f.energic este al meu?
babette,drum bun si sa va intoarceti cu bine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

HELLO!

Paula frumoase poze , poate scapi de toate ghinioanele si o sa te relaxezi in vacanta, inca putin a mai ramas .
Este super ca ai un job chiar daca nu esti super platita , ai timp pt tine si copii, vb ta decat o bona si fara bani si fara timp petrecut cu ai tai mai bine lipsa.
Eu nu ma mai uit la stiri , mai ales cand vad sau aud de copii abuzati de niste animale, se intampla oriunde in lume si pacat ca mai sunt nenorociti pe terra.

adelyna-ms pt medicament, am uitat ca sa iti zic ca era de preferat ceva naturist sau homeopat.Nu prea sunt deacord cu medicamentele care tin copiii amortiti de zici ca sunt de pe alta lume.

mdanicoleta tot nu am ajuns la un homeopat , promis ca ma interesez si caut pe cineva.Acum sunt terminata de viata din cauza gripei porcine pt ca sigur o sa ajunga si la noi , atunci nu il mai duc pe alex nicaieri pana nu trece.Chiar imi este teama de o gripa ce te tine cu temp 40 mai multe zile.Poop Ioana

babette- drum bun si sa va intoarceti sanatosi si cu muuulte achizitii.

Miha .... m-ai prins , da de Mihaita era vb, am mai tot cautat si nu am gasit, dar am prins-o pe adelyna si am zis sa intreb , totusi sta in anglia.Ma tot gandesc la Mihaita si ma oftic asa ca are un potential atat de mare si ii merge mintea dar nu se poate concentra mult ca mereu are "treaba urgenta de facut".
Pooop pe voi

Gata somn ca de maine incepe distractia .
Ciao fetele!

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

paula,ce copii frumosi ai!!!!!!!Abia acum am intrat sa vad si eu nu-mi permitea netul pana acum!
Vai!!!!!!!madalina ce spui tu!gripa porcina,asta ne-ar mai trebui noua,mauit cu grija spre Adam cand aud.Sper sa ne inconjoare pe noi avem destule prob si fara.Veniti la pescuit la noi am fi tare bucurosi!
mdanicoleta,din pacate adam tot la mersu pe langa pat e,a tot fost bolna vior si a dat inapoi din pacate,incerc acum sa-l invat sa se dea jos din pat singur.Itr-o seara mai in joaca mai in serios taicasu il intreba care muschi sunt mai buni ca tot e moale!Slava Domnului limba are muschi ff buni!
Va pupic si sanatate!

Mergi la inceput