Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza, etc) 2
Raspunsuri - Pagina 12
paula2003 spune:
Noi o iubim mult si nu ne ferim sa o scoatem in lume. Fata de ea am multa mila. Incerc sa nu ma gandesc ce fac maine cu ea. Vreau inca sa mai visez ca va fi bine si sper sa fie. Pot spune ca pana in prezent sunt o invingatoare cu ea, am sa vad eu cum ma descurc si dupa inceperea scolii.
Fetita mea asa s-a nascut, "oamenii rai" ce boala au?
Azi razi de cineva, maine poate ii ei locul, la asta te-ai gandit?
andru_mami spune:
buna seara!
aveti dreptate fetelor,nu ar trebui sa ne lasam calcate in picioare de niste oameni fara scaun la cap,dar stii ca nu poti trece asa usor cu vederea peste tot si te mai frigi nitel si te mai superi pe viata un pic ca a fost atat de cruda cu tine.si sotul meu zice la fel;sa nu mai plec capul la toti prostii,sa nu mai ascult ce nu imi place ca nu sunt obligatasi sa ridic capul sus sa nu ma rusinez cu copilul meu ca nu il creste nimeni in afara de noi si doar noi amindoi ne putem plange pe umar unul celuilalt si tot noi putem sa razbatem pt copilul nostru.trebuie doar sa iti aduni toate fortele pe care le ai sa uiti de orice iar mintea sa ne fie doar la ce e mai bun pt andrei.mai nu chiar ne gandeam la posibilitatea unui fratior sau surioara pt andrei,nu i-ar prinde rau,nu-i asa?si in fond nu vom fi sortiti numai la rau,or veni si vremuri mai bune pe la noi.lupta pana in panzele albe!
mdanicoleta spune:
buna fetelor
fata mea are perioade cand regreseaza.......voi ati auzit sau vazut asa ceva. prima data a fost dupa sanatoriu de la oradea. am plecat la 11 luni si ne chinuiam sa stam in fund si ne-am intors cu chinul de a tine putin capul sus. oare de la oboseala?
wnimra, tu zici ca alex arefaze in care stagneaza dar a mea da in spate..
va pupam
andru_mami spune:
sa stiti ca ne-a ajutat enorm scaunelul,ca andrei sta toata ziua in el de cand l-am luat si vreau sa va spun ca acum sta mult mai bine in fund ,mult mai drept ,nu mai se cocoseaza asa,nu mai vine in fata,sunt o fericita,cred ca l-am albit de pupici cand l-am vazut cum sta;si s-a facut un nebunatic,ma uit la el ca pricepe tot numai ca nu poate sa se exprime el asa cum ar trebui.se pare ca mergem spre mai bine.
wnimra spune:
Multumim babette,akella,paula-ne-ati fost de ajutor , mie personal mi-a prins bine, mai am drum lung de parcurs si trebuie sa ma remontez.
E O ARTA SA STI SA FII FERICIT PRINTRE NECAZURI!-babette
am sa tin minte
Chestia este ca nu as schimba ce am cu nimic si pt nimic in lumea asta,plus ca o sa am mare grija ca si cei din jurul meu sa priceapa asta, nu o sa mai pasuiesc pe nimeni in detrimentul meu si al familiei mele.
Mdanicoleta cred ca stii ca toti avem un bioritm.Plecam de la un max si ne simtim super evoluam si ajungem la un min cand nu suntem in stare de nimic.Chiar am trecut prin asa ceva si incet incet ma remontez dar la Alex se observa mult mai bine datorita problemelor pe care le are.Nu pot zice ca da regres dar sunt perioade cand zici ca nu am facut never terapie si este pleostit tot, nu are chef de nimic si il simt cum se chinuie...apoi din senin isi revine si mai trece un prag mic, sunt sigura ca oboseala si stresul isi spun cuvantul.Nu le este usor ca in fiecare zi sa fii chinuit, nu cred ca ei pricep inca pt ce cauza nobila sunt chinuiti si nici nu cred ca sunt atat de obisnuiti cu ''munca'' ca sa nu simta diferenta cand pot sta relaxati in ''concediu'' si tavaliti bune perioade de timp.
Ma crezi cand iti zic ca sunt zile in care ''parca nu isi tine capul''.Inainte plangeam , depresii, cautam cauza si faceam un tambalau mama mama.Acum sunt relaxata si ii acord si lui credit, ce a recuperat recuperat ramane.
Pup pe Ioana
Andru_mami felicitari pt bebele tau, am citit si la ''pr de deglutitie''.Este important ca mananca si nu iti face probleme , il ajuta sa recupereze, ma bucur ca esti optimista si imi face placere sa citesc vesti bune
Sanatate la toata lumea
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
paula2003 spune:
Am primit mai multe solicitari sa dau bicicleta. Am citit toate solicitarile si am decis. A fost o alegere in functie de cum a stiut sa pledeze fiecare....
Aseara am dat bicla, nu-mi pare rau. Este data unei familii despre care nu am stiut nimic, dar o merita. M-a bulversat intalnirea. Am realizat ca eu sunt o norocoasa, ca nu trebuie sa ma plan de nimic si sa fiu fericita de tot ce am. Sunt oameni cu inima mult mai mare decat a mea si care au probleme mult mai mari. Au cruci mult mai grele, foarte grele.
Crucea mea este grea, dar nu ma mai plang. Cel mai mult am fost impresionata ca tot de la oamenii simpli, modesti si cu suflet primesti ceva. M-a miscat mult de tot aceasta fam. Unii au putere sa treaca peste multe, vad ca tot ei sunt mai puternici decat altii care au tot.
Cred ca Dumnezeu ne iubeste pe fiecare dupa puterile noastre. Ne da doar cat putem duce.
Va pupic si minivacanta placuta acolo unde mergeti.
Noi plecam la Bran!
mdanicoleta spune:
buna fetelor
andru_mami, fa poze si pune-le ca mor de curiozitate. eu nu am prin casa dreptul pana la vara dar sunt super curioasa de scaunelul minune.
wnimra, tu o stii pe ioana. poate ca exagerez dar a avut o perioada buna cand a evoluat, nu cum as fi vrut dar de cand cu oradea cand a dat mult inapoi are urcusuri mici si cobarari mari. si ca orice mama obsedata eu cand e mai bine ii fac poze si uit de ele prin telefon si cand dau de ele imi intareste ideea ca a avut regres
heer, adam e bine?
mihaela77O spune:
wnimra,asa se vorbeste...imi place noua ta atitudine...desi de multe ori,cred ca asta am vrut sa-ti transmit si eu...dar nu mi-am gasit cuvintele potrivite...
fetele,dragele mele mamici speciale,ma scuzati ca mai imi bag si eu nasul pe aici,dar ma simt una de a voastra,desi copilasul meu nu are acelasi probleme de sanatate...
paula,asa zic si eu mereu,cand vad altii ca au o cruce mai grea decat a noastra....doamne fereste de mai rau..!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
andru_mami spune:
buna seara!
mai de vreo 2 zile am observat ceva la andrei;daca il tin pe picioarele mele ,el stand in genunchi se chinuie sa se ridice,sa vezi ce se impinge in picioare,si daca il tin de sub brat incearca sa se sprijine pe talpi,nu f mult dar acum ii trepideaza picioarele de zici ca e pe baterii,ceea ce pana acum nu facea deloc;am fost chiar surprinsa sa vad ca se impinge in picioare,si sare si rade ca ii place sa il tin asa.cred ca o sa iasa soarele si pe strada noastra,poate mai intineresc si eu putin ca simt ca mi s-au scurs 10 ani din viata de cand ne tot plimbam prin spitale.SPERANTA MOARE ULTIMA!
paula2003 spune:
Buna,
Joi am avut osurpriza la gradinita. Mi-au pierdut fetita la Gradina Botanica. Au trecut pe langa un grup de copii si Alexandra s-a oprit acolo. Joi seara am facut un teanc de ecusoane. De vineri dimineata are la gat un astfel de ecuson. Sper, daca se va pierde, sa dea peste cineva cu suflet si sa ma sune.
Este greu, dureros sa-ti vezi copilul cu asa ceva la gat, dar nu am avut de ales.
Azi am sa pun poze de la munte, sa va uitati. Am facut echitatie cu copiii....Nu prea sunt reusite pozele, mergea prea repede calul si trebuia sa-l prind repede....
Va pupi,