Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 7
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Zuzilici ar trebui sa-ti cuplezi soacra cu socrul lui Gusta.O pereche de cosmar! Scuze!In spirit de gluma am spus-o.
POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)[/purple]
Nu-ti cere scuze, asta-i ce-a mai buna gluma pe care am auzit-o in ultima vreme.
Marlena ce zici? Le facem lipeala?
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Delia, am incurcat io borcanele...dar tot dilema era, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
carina spune:
Carmen: 3 a mancat Carina. Nici mie nu mi-a venit sa cred.
Delia: sunt chiar buni pentru micul dejun si asa cum am spus nici nu dau pe afar de calorii (daca nu ii mananci pe toti)
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Eu tot cu nevralgia, acum trece, acum revine. Am luat ceva sa pot dormi linistita.
Maine cred ca o sa intru pe seara, sau duminica, asa ca va urez un week-end placut. Maine facem parastasul de 40 zile pentru bunica, Dumnezeu s-a o odihneasca, asa ca plec de dimineata. Sper doar sa nu ma sacaie prea rau problema mea dentara. Am reusit sa vorbesc cu stomatologul meu si luni dimineata ma prezint la el. O sa vedem ce-i de facut.
Marilena nici nu stiu ce sa zic. Doar sa nu te pripesti, si daca poti sa te gandesti foarte bine ce faci mai departe. Cred ca cea mai importanta este ingerasul vostru si trebuie sa va ganditi in primul rand la ea. Te pup si fii tare. Noi suntem alaturi de tine orice decizie ai lua.
De mancat azi am mancat fructe: 3 mere, o banana si niste capsuni fara zahar. In plus am mancat o felie mica de pizza de post, un patratel de ciocolata amaruie de post si un pahar de coca-cola. A facut cinste o colega si nu am putut sa o refuz.
Va las acum ca maine ma trezesc devreme si parca ma lasa un pic si durerea.
Pupici tuturor fetelor
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Se pare ca sunt prima asa ca va invit la o cafeasau la un ceai (fiecare ce doreste sa bea)
Nu sunteti matinale azi.
Odata sa fiu si eu inaintea voastra.
Intr-un sfert de ora plec, asa ca am intrat sa vad ce mai faceti. Se pare ca dormiti.
violeta70 spune:
Azi se pare ca este o zi superba: cu mult soare si cald (cum ii place Deliei .
Va doresc un week-end cat mai placut, cu multe activitati.
Pup toate fetele: Carmen (mephala), Tzuni, Delia, Zuzilici, Marilena (gusta), Carmen (eftimieC), TLaura, Anky, An-k, Rolo, Olo, Criscosty, Hopes, Vikinga, Sabina, Mamicadulce, DianaR, si toate celelalte fete pe care fara sa vreau le-am omis
mephala30 spune:
Buna dimineatza.
Violeta, multumim pentru ceai. Drum bun, sper sa nu te necajeasca maselele si week. placut.
Ce putin ai mancat si ieri!
Anda, cum au iesit biscuitii cu lamaie? Te-ai trezit?
Bineinteles, muncesti si azi, :)
Marilena, s-au mai calmat spiritele? Hai, relaxeaza-te alaturi de noi, iti ofer o cafea si un fursec.
Tzuni, si azi te-ai trezit la 6 jumate?
cine a mai facut ochi?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
carina spune:
Neata,
Carmen: acum m-am trezit. Eu zic ca au iesit buni. Carina insa va da verdictul final, dar inca doarme. Acus descarc pozele.
Revin
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Sabina spune:
si eu la cafea cu un strop de lapte:)
Delia, exact aceeasi strategie o am si eu, fara dulciuri si mancat mai putin seara.
La bazin inca n-am fost:(((. trebuie sa ma mobilizez, mai ales ca ieri am hotarat ca plecam la mare abia pe 19 iunie.De fapt de aia nu m-am mai dus, ca nu vroiam sa platesc abonament de-o luna pt 2 sapt (vroiam sa plecam p e 30 mai si cu Busteniu si venirea rusilor mai ramaneau astea doua))
Diana, sa-ti traiasca Vladut si Timeea! sunt niste scumpi si niste frumosi!
Gusta, stai mai linistita. e situatia tensionata. Si io divortez de barbatu-meu de 3 ori pe luna:))))
Calm si discutie la rece.
Zuzi, ce mai faci colega? te inteleg si pe tine, ooooof. Spune-mi, sotul tau cum se implica??
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
hcclara spune:
'Neata!
Anda, ce bine arata colaceii aia si Carinutza printre ei!
Ioana, ce mare a crescut Delia, n-am mai vazut-o demult si am ramas uimita ce s-a inaltat! e frumoasa si seamana cu tine! si referitor la catelus, ma asteptam sa fie un ditamai cainele, pai piticul asta asa nesimit e?
Diana, vazut si puii tai si pe voi sunteti tare frumosi! pai si nu e fain ca esti la Timi? faci naveta in fiecare zi atunci? petrecere frumoasa azi!
Carmen E.,Crys,Deliamultumesc, se simte mai bine, adica a venit acasa pana luni, a facut o pneumonie din cauza ca a plouat-o saptamna trecuta si cum sa se schimbe d-na? a stat cu tricoul ud...iar infectia urinara i se trage de la o cura de slabire tare aiurea ce a tinut-o cu cateva zile inainte si a baut ft putin!
La noi e innorat azi, mi-am comandat o rochie mai inainte, sper sa imi vina bine, asta asa ca sa zic ca am fost si eu sambata la shopping!trebuie sa mergem sa ne luam ceva de mancare!
va pup pe toate si va doresc un we placut!
Marilena, imi pare tare rau ca esti necajita...!