Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 17
Tzuni spune:
Sabina, merg de la 10 la 11 seara. Ca nu e nimeni.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Sabina spune:
esti de coma !
si meri?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
gusta spune:
Tzuni noaptea e facuta sa dormi nu sa faci sport.Ia zi adevarul e vreun decodor frumos pe acolo?
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Sabina
esti de coma !
si meri?
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sta fiica bonei cu ea o ora. Oricum Meri doarme dusa...
Gusta, e plin de barbati musculosi, da nu-s de nasu meu... Si fara ochelari io nu-i prea vad!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
hcclara spune:
ce ma enerveaza reclama asta la pampers! ma scoate din sarite!
Marilena, bravo, ma bucur ca esti mai bine!
Anda, am dat raportul pe pagina cealalta!
Delia, si eu m-am saturat de combinatia aia, asa ca ma gandesc la asta: morcovi rasi, gulie rasa,telina rasa, ceapa rondele, poate si niste varza taiata fideluta, cu un dresing de iaurt, otet, sare, putintel ulei masline!
Toata dimineata m-am chinuit sa imi spal mobila de bucatarie, numai eu stiu ca e curata, e un material asa aiurea ca oricat as spala la ea, tot nu se vede! mi-am luat-o acum 5 ani, redusa de la 4000 la 2000 de euroi, daca as fi stiut ca nu se poate curata nu mi-o luam pt nimica in lume...dupa vreun an cand am fost in magazinul respectiv am zis hai sa intreb poate exista ceva special de curatat, ne-au spus aia ca
firma producatoare a dat faliment! nici nu ma mir! am incercat cu de toate sa o curat, se vede fiecare amprenta pe ea. nu mai stiu ce sa fac! sa-mi iau alta, nu pot, asa ca ramanem cu ea mai vreo 5 ani!
Si ca urmare fiindca tot am facut sport, ba aplecari, ba sarituri de pe scaun si inapoi, m-am desfatat cu 2 mon cehri si o eugenie! (mi-am cumparat eugenie de la magazinul rusesc, am vazut ieri ca au si foi de cremsnit si crema de cremsnit de la dr oetker- m-a tentat sa cumpar, dar m-am abtinut).
Plec sa incalzesc cuptorul sa le fac la copii pizza ca daca am facut curat n-am gatit nimica!
Mik spune:
Salutare, dragele mele.
Nu poci spune ca-s bine-merci, da' o scot eu cumva la capat. Nici timp sa va scriu n-am.
Raport : 50,5kg.
Va pup pe toate.
carina spune:
Hai sa va inveselesc un pic:
INFOCARE = transformare in foca
GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"
IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie
BIZAR=zar dublu
MACEL= mac mic
MICROSCOP= scop marunt
INVIORAT = Prevazut cu vioara
LESINA = pe unde merge "le tren"
MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
RATEU = pateu din carne de ratza
SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.
TRACTOR = actor cu mult trac
TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie
TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna
BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
carina spune:
Delia: abia acum am citit si eu despre Istanbul. Minunat povestit. Dar, am ceva intrebari: cat ati facut cu masina pana acolo? Cum e drumul? V-ati rezervat din tara hotelul?
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
vikinga spune:
Raport: 71.7kg (-1,1KG) Dar sigur vine mamica dulce si ma ia, o si vad cum flutura un 70kg si cevaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Eftimie C. spune:
Sunt super ocupata cu botezul de maine si de acea nu am mai reusit sa intru sa va salut, dar va multumesc din suflet tuturor pentru urari si va fac cinste
M-am trezit purin indispusa, dar asta e!
Fug dupa copil la gradinita si sper sa mai intru diseara sa din urma ce-ati mai facut.