Nou stil de viatza (208)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sabina, merg de la 10 la 11 seara. Ca nu e nimeni.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

esti de coma !

si meri?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni noaptea e facuta sa dormi nu sa faci sport.Ia zi adevarul e vreun decodor frumos pe acolo?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Sabina

esti de coma !

si meri?

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

sta fiica bonei cu ea o ora. Oricum Meri doarme dusa...

Gusta, e plin de barbati musculosi, da nu-s de nasu meu... Si fara ochelari io nu-i prea vad!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

ce ma enerveaza reclama asta la pampers! ma scoate din sarite!
Marilena, bravo, ma bucur ca esti mai bine!
Anda, am dat raportul pe pagina cealalta!
Delia, si eu m-am saturat de combinatia aia, asa ca ma gandesc la asta: morcovi rasi, gulie rasa,telina rasa, ceapa rondele, poate si niste varza taiata fideluta, cu un dresing de iaurt, otet, sare, putintel ulei masline!
Toata dimineata m-am chinuit sa imi spal mobila de bucatarie, numai eu stiu ca e curata, e un material asa aiurea ca oricat as spala la ea, tot nu se vede! mi-am luat-o acum 5 ani, redusa de la 4000 la 2000 de euroi, daca as fi stiut ca nu se poate curata nu mi-o luam pt nimica in lume...dupa vreun an cand am fost in magazinul respectiv am zis hai sa intreb poate exista ceva special de curatat, ne-au spus aia ca
firma producatoare a dat faliment! nici nu ma mir! am incercat cu de toate sa o curat, se vede fiecare amprenta pe ea. nu mai stiu ce sa fac! sa-mi iau alta, nu pot, asa ca ramanem cu ea mai vreo 5 ani!
Si ca urmare fiindca tot am facut sport, ba aplecari, ba sarituri de pe scaun si inapoi, m-am desfatat cu 2 mon cehri si o eugenie! (mi-am cumparat eugenie de la magazinul rusesc, am vazut ieri ca au si foi de cremsnit si crema de cremsnit de la dr oetker- m-a tentat sa cumpar, dar m-am abtinut).
Plec sa incalzesc cuptorul sa le fac la copii pizza ca daca am facut curat n-am gatit nimica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare, dragele mele.

Nu poci spune ca-s bine-merci, da' o scot eu cumva la capat. Nici timp sa va scriu n-am.

Raport : 50,5kg.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Hai sa va inveselesc un pic:
INFOCARE = transformare in foca

GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"

IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie

BIZAR=zar dublu

MACEL= mac mic

MICROSCOP= scop marunt

INVIORAT = Prevazut cu vioara

LESINA = pe unde merge "le tren"

MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri

RATEU = pateu din carne de ratza

SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.

TRACTOR = actor cu mult trac

TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie

TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna

BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: abia acum am citit si eu despre Istanbul. Minunat povestit. Dar, am ceva intrebari: cat ati facut cu masina pana acolo? Cum e drumul? V-ati rezervat din tara hotelul?

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Raport: 71.7kg (-1,1KG) Dar sigur vine mamica dulce si ma ia, o si vad cum flutura un 70kg si cevaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sunt super ocupata cu botezul de maine si de acea nu am mai reusit sa intru sa va salut, dar va multumesc din suflet tuturor pentru urari si va fac cinste
M-am trezit purin indispusa, dar asta e!
Fug dupa copil la gradinita si sper sa mai intru diseara sa din urma ce-ati mai facut.

Mergi la inceput