Clubul mamicilor de fetite ALEXANDRA!
Raspunsuri - Pagina 3
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by balaceanu_l
Sper sa va placa schimbarea in listutza ,normal ca sunt deschisa parerilor voastre si ma bucur ca mi-ai atras putin atentia pt ca era cam "curcubeu" .
Despre retete nu prea stiu Dory,Daca vrei sa mi-o trimiti te rog ti-as ramane recunoscatoare.Ai uitat sa imi scri ce greutate a avut Alexa la nastere.
P.S: Avem acasica o carte de la spital de la nutritionist si nu prea ii plac mancarurile de acolo,nu-i plac retetele irlandeze.quote:
Originally posted by Dory232002
Buna
Fetelor, noi avem o carticica cu diverse retete culinare pt. bb, si multe informatii utile in ea, cine o vre poate sa-mi trimita pm si o trimit pe mail, poate ca unele dintre voi o aveti deja pt. ca a circulat mult pe net acum ceva vreme,
balaceanu_l, cred ca ai postat listuta ca sa o vedem si noi , asa ca imi permit sa-mi dau cu parerea, nu stiu ce pareri au si restul fetelor dar le asteptam sa scrie, deci, la mamici cred ca numele noastre ar trebui scrise tot cu o singura culoare asa cum ai scris si numele fetitelor si baieteilor, asta pt. ca mi se pare mult prea colorata pagina si pe de-asupra ma dor si ochii uitandu-ma la lista iar pe deasupra sunt si culori care nu se vede ce e scris acolo, ex. galben,si sper sa nu te superi, daca voi hotarati ca in final lista sa ramana asa, e ok, eu nu ma supar.
Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
Ma bucur ca nu te-ai suparat de ce am scris mai sus, iti trimit cu drag carticica, numai da-mi un pm cu adresa ta de mail,

Fetelor, voi ce le mai gatiti puilor vostri de camcvare? eu nu mai stiu ce sa-i dau Alexei sa pape, maine am zis ca-i fac niste ardei umpluti si mai am ciorbita de vitel, intre mese ii dau un iaurtel, o felie de sunca slaba de pui, dimineata insa nu mai stiu ce sa-i dau sa pape

Dory232002 spune:
Hai ca ma-m luat cu vorba si am uitat sa scriu greutatea pe care a avut-o Alexa la nastere, asa ca: 3.250 kg.
ancadragoman spune:
Imi place listuta ![]()
Eu nu pot sa te ajut cu mancarea ptr Alexa ca suntem mici si mancam altceva
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Adryana_4u spune:
felicitari fetelor pentru initiativa...numai ca stiti voi, povestea cu dreptul de autor![]()
nu va suparati ca am intrat un pic la voi, nu? vreau sa o invit pe mamica balaceanu_l si in clubul nostru(aici adica ), cel al mamicilor de fetite Bianca, deoarece am observat ca are si ea o Biencuta..deci...te asteptam cu drag si la noi...
inca o data, scuze de deranj...discutie placuta
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
Cred ca am incurcat un pic borcanele, asa-i? Loredana - Bianca esti tu, balaceanu-l, nu? adica...mamica, nu?...offf..m-am bagat ca musca-n lapte...scuze![]()
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Dory232002 spune:
Natza fetelor!
Tot eu vin cu o noua idee pentru listutza
, putem sa scriem si baietzei si fetitzele cu aceeasi culoare dar numai ca in dreptul fiecaruia sa trecem cate o iconitza, de ex: la fetitze
sau
, la baietzei
sau
iar la mamici
sau 
balaceanu_l spune:
Nu e nici o problema,Eu sunt mamica,balaceanu_l.![]()
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Cred ca am incurcat un pic borcanele, asa-i? Loredana - Bianca esti tu, balaceanu-l, nu? adica...mamica, nu?...offf..m-am bagat ca musca-n lapte...scuze
Bianca creste
de toate
Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
olim spune:
salutar tuturor
fetelor, ati putea sa imi trimiteti si mie cartea daca va rog frumos
noi nu prea avem vreme de net, ca a fost tatia casa 3 zile, lucreaz pe camion si emrge cate 2 saptamani, si am profitat de el un pic
si acum saptamana asta e una grea, deoaece trebuie sa ne pregatim de drum, sambata plecam spre cluj![]()
va doresc un wek frumos tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by olim
salutar tuturor
fetelor, ati putea sa imi trimiteti si mie cartea daca va rog frumos
noi nu prea avem vreme de net, ca a fost tatia casa 3 zile, lucreaz pe camion si emrge cate 2 saptamani, si am profitat de el un picsi acum saptamana asta e una grea, deoaece trebuie sa ne pregatim de drum, sambata plecam spre cluj
va doresc un wek frumos tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Da-ne adresa de mail si ti-o trimitem cu placere.