Clubul mamicilor de fetite ALEXANDRA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by balaceanu_l

Sper sa va placa schimbarea in listutza ,normal ca sunt deschisa parerilor voastre si ma bucur ca mi-ai atras putin atentia pt ca era cam "curcubeu" .
Despre retete nu prea stiu Dory,Daca vrei sa mi-o trimiti te rog ti-as ramane recunoscatoare.Ai uitat sa imi scri ce greutate a avut Alexa la nastere.

P.S: Avem acasica o carte de la spital de la nutritionist si nu prea ii plac mancarurile de acolo,nu-i plac retetele irlandeze.
quote:
Originally posted by Dory232002

Buna
Fetelor, noi avem o carticica cu diverse retete culinare pt. bb, si multe informatii utile in ea, cine o vre poate sa-mi trimita pm si o trimit pe mail, poate ca unele dintre voi o aveti deja pt. ca a circulat mult pe net acum ceva vreme,

balaceanu_l, cred ca ai postat listuta ca sa o vedem si noi , asa ca imi permit sa-mi dau cu parerea, nu stiu ce pareri au si restul fetelor dar le asteptam sa scrie, deci, la mamici cred ca numele noastre ar trebui scrise tot cu o singura culoare asa cum ai scris si numele fetitelor si baieteilor, asta pt. ca mi se pare mult prea colorata pagina si pe de-asupra ma dor si ochii uitandu-ma la lista iar pe deasupra sunt si culori care nu se vede ce e scris acolo, ex. galben, si sper sa nu te superi, daca voi hotarati ca in final lista sa ramana asa, e ok, eu nu ma supar.

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Ma bucur ca nu te-ai suparat de ce am scris mai sus, iti trimit cu drag carticica, numai da-mi un pm cu adresa ta de mail,

Fetelor, voi ce le mai gatiti puilor vostri de camcvare? eu nu mai stiu ce sa-i dau Alexei sa pape, maine am zis ca-i fac niste ardei umpluti si mai am ciorbita de vitel, intre mese ii dau un iaurtel, o felie de sunca slaba de pui, dimineata insa nu mai stiu ce sa-i dau sa pape

Mergi la inceput

Hai ca ma-m luat cu vorba si am uitat sa scriu greutatea pe care a avut-o Alexa la nastere, asa ca: 3.250 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Imi place listuta
Eu nu pot sa te ajut cu mancarea ptr Alexa ca suntem mici si mancam altceva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

felicitari fetelor pentru initiativa...numai ca stiti voi, povestea cu dreptul de autor
nu va suparati ca am intrat un pic la voi, nu? vreau sa o invit pe mamica balaceanu_l si in clubul nostru(aici adica ), cel al mamicilor de fetite Bianca, deoarece am observat ca are si ea o Biencuta..deci...te asteptam cu drag si la noi...
inca o data, scuze de deranj...discutie placuta

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Cred ca am incurcat un pic borcanele, asa-i? Loredana - Bianca esti tu, balaceanu-l, nu? adica...mamica, nu?...offf..m-am bagat ca musca-n lapte...scuze

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Natza fetelor!

Tot eu vin cu o noua idee pentru listutza , putem sa scriem si baietzei si fetitzele cu aceeasi culoare dar numai ca in dreptul fiecaruia sa trecem cate o iconitza, de ex: la fetitze sau , la baietzei sau iar la mamici sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Nu e nici o problema,Eu sunt mamica,balaceanu_l.

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Cred ca am incurcat un pic borcanele, asa-i? Loredana - Bianca esti tu, balaceanu-l, nu? adica...mamica, nu?...offf..m-am bagat ca musca-n lapte...scuze

Bianca creste
de toate

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Loredana , ncadragoman, ati primit carticelele pe mail?

Va doresc un we. minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutar tuturor
fetelor, ati putea sa imi trimiteti si mie cartea daca va rog frumos
noi nu prea avem vreme de net, ca a fost tatia casa 3 zile, lucreaz pe camion si emrge cate 2 saptamani, si am profitat de el un pic si acum saptamana asta e una grea, deoaece trebuie sa ne pregatim de drum, sambata plecam spre cluj
va doresc un wek frumos tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

salutar tuturor
fetelor, ati putea sa imi trimiteti si mie cartea daca va rog frumos
noi nu prea avem vreme de net, ca a fost tatia casa 3 zile, lucreaz pe camion si emrge cate 2 saptamani, si am profitat de el un pic si acum saptamana asta e una grea, deoaece trebuie sa ne pregatim de drum, sambata plecam spre cluj
va doresc un wek frumos tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Da-ne adresa de mail si ti-o trimitem cu placere.

Mergi la inceput