Clubul mamicilor de fetite ALEXANDRA!
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Deci putem de acum sa facem o listutza![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
olim spune:
asteptam listuta![]()
fetelor, pe unde sunteti toate, ocupate cu puiutii
noi avem emotii ca pe 31 zburam spre cluj, numai eu si alex, sper sa ne descurcam cu drumul si acolo vom sta 6 saptamani aproape ingurei, tati ramane in spania
ç
va pup pe toate si va dorescsa aveti o zi excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Dory232002 spune:
Olimpia, va doresc sa aveti un zbor lin pana acasa, sa-ti traiasac minune de baietzel, acum ma-m uitat la pozele voastre, sunteti tare frumusei si grasunei 
balaceanu_l spune:
Fetite
Alexandra Ioana 
17 aprilie 39 saptamani, 3600gr, 54 cm, Apgar 8, joi ora 22:50 normal
Alexandra Ioana 
16.10.2007 41 sapt 3 zile,4240g, 56cm,Apgar 9/10 Marti 22:31 cezariana
Alexandra Denisa 
20.10.2005 39 de spatamani,3250g, 49 cm, Apgar 9, joi,1.30 cezariana.
Maria Alexandra 
4 noiembrie 2007 39 de sapt si zile,3600g,50,5 cm ,apgar 10 ,duminica, ora 6.55 natural.
Baieti
ALEXANDRU MARIUS,
29 noiembrie,40 de saptamani fix 4350g,56cm ,Apgar 9/10, joi, ora 00.20 nastere normala cu epidurala.
Mamici
Loredana - 22 ani
Alina - 24 ani
Anca - 27 ani 
Dori - 28 ani 6 luni 
Olimpia - 30 ani 
Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
balaceanu_l spune:
Scuzati ca nu am mai intrat dar am avut putina treaba si timpul s-a scurs foarte repede.A trebuit sa rezolv cu ticketul de calatorie pt Aly la ambasada si am fost si la spital am facut test de alergologie suntem alergice la proteinele din lapte si ne-a prescris doctorul ceva pt asta.
Ali_bia care este numele tau,ca sa stiu ce sa notez pe lista de mamici.
Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Ali_bia spune:
Deja avem o listutza?? wow...
Alina este numele meu
Dar c-am rarut se scrie pe aici...
va 

Anca noi facem bine 
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)_
_
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Dory232002 spune:
Buna
Fetelor, noi avem o carticica cu diverse retete culinare pt. bb, si multe informatii utile in ea, cine o vre poate sa-mi trimita pm si o trimit pe mail, poate ca unele dintre voi o aveti deja pt. ca a circulat mult pe net acum ceva vreme, 
balaceanu_l, cred ca ai postat listuta ca sa o vedem si noi , asa ca imi permit sa-mi dau cu parerea, nu stiu ce pareri au si restul fetelor dar le asteptam sa scrie, deci, la mamici cred ca numele noastre ar trebui scrise tot cu o singura culoare asa cum ai scris si numele fetitelor si baieteilor, asta pt. ca mi se pare mult prea colorata pagina si pe de-asupra ma dor si ochii uitandu-ma la lista iar pe deasupra sunt si culori care nu se vede ce e scris acolo, ex. galben,
si sper sa nu te superi, daca voi hotarati ca in final lista sa ramana asa, e ok, eu nu ma supar.
balaceanu_l spune:
Sper sa va placa schimbarea in listutza ,normal ca sunt deschisa parerilor voastre si ma bucur ca mi-ai atras putin atentia pt ca era cam "curcubeu" .
Despre retete nu prea stiu Dory,Daca vrei sa mi-o trimiti te rog ti-as ramane recunoscatoare.Ai uitat sa imi scri ce greutate a avut Alexa la nastere.

P.S: Avem acasica o carte de la spital de la nutritionist si nu prea ii plac mancarurile de acolo,nu-i plac retetele irlandeze.
quote:
Originally posted by Dory232002
Buna
Fetelor, noi avem o carticica cu diverse retete culinare pt. bb, si multe informatii utile in ea, cine o vre poate sa-mi trimita pm si o trimit pe mail, poate ca unele dintre voi o aveti deja pt. ca a circulat mult pe net acum ceva vreme,
balaceanu_l, cred ca ai postat listuta ca sa o vedem si noi , asa ca imi permit sa-mi dau cu parerea, nu stiu ce pareri au si restul fetelor dar le asteptam sa scrie, deci, la mamici cred ca numele noastre ar trebui scrise tot cu o singura culoare asa cum ai scris si numele fetitelor si baieteilor, asta pt. ca mi se pare mult prea colorata pagina si pe de-asupra ma dor si ochii uitandu-ma la lista iar pe deasupra sunt si culori care nu se vede ce e scris acolo, ex. galben,si sper sa nu te superi, daca voi hotarati ca in final lista sa ramana asa, e ok, eu nu ma supar.
Dory & Alexa
Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007Varsta Alexandrei