Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Vin si eu la o cafea...

Mai tarziu da Winnicu numa la 11 s-a trezit............

Mie-mi convine programul ca eu sunt mai somnoroasa de fel...

Am vaz poze cu 3 fete cucuiete si motzate............mmmm ce mandre erau......si ce mari au crescut......si ce carliontzi are Theuca.....

Da si una bucata de Razvanel......mumos foc...

Revin ca nu am mai lasa Winnie la calculator

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Mai 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Fetele, imi cer scuze ca vin numai cu vesti proaste si rugaminti, dar tocmai am primit un mesaj de la sora prietenei de care v-am povestit in care-mi spune ca bebelusul ei nu mai are activitate (nu stiu exact la ce se refera) si Andra intra in operatie si ma roaga sa va rog la randul meu sa va rugati pentru ea.

multumesc din suflet, sper ca DD sa faca o minune pentru Andra daca pentru bebelusul ei este prea tarziu, sau sper ca nici pentru bebelus nu e tarziu

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Crina, ne rugam pentru prietena ta si pentru bebelusul ei. Sa auzim numai de bine.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sa dea Dzeu sa fie bine si pt Andra si pt bebelus.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

pt Andra si pt bebelus.
Sa le fie Dumnezeu alaturi.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna !

Nu prea am timp ca am mult de lucru dar vroiam sa-i raspund Elianei. Lumanari frumoase si mai ieftine decat in alte parti gasesti la floraria de la Nicolae Grigorescu. De fapt e pe Th Pallady langa Piraeus bank.

KMI- bine ati revenit. Ma bucur mault ca Timeea e mai bine si papa.

DDANA - de carpa de vase chiar nu auzisem. La noi in Moldova batranii si nu numai mai pun cartofi rasi si stropiti cu spirt, sosete cu otet pt febra....

IUNIA- felicitari pt bona si sa o tina tot asa. Vreau si eu.

KITTY- am vazut ca si Giulia sta mai bine cu mancarea si chiar cu greutatea. Felicitari si sa o tina tot asa.

Maria e bine. Duminica am fost la baraj la Vidraru si la Mrea Curtea de Arges. E prima plimbare fara parti urate. a mancat, a dormit pe drum, nu a vomitat....
Am vazut si pozlele cu Timea si cele din Amsterdam. Acum s-a trezit matza si plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetele!
revenim si noi dupa o pauza de plimbat pe la bunici, nunti si alte cele.
am reusit sa vad si sa citesc aproape tot.
am vazut poze superbe:THEA- frumusica si carliontata in parcul Romanesti.
-ANA cu rochita si palarioara, o domnisoara in toata regula.
-DELIA-cred ca s-a distrat de minune la iarba verde, super. vreau si eu asa zi.
-RAZVAN-un baiat mare si frumos, dar ce papati mama din castron de avea gura asa de plina?
-EDY-motatul nostru frumusel, superba petrecere.

noi cred ca vrem sa intram in randul fotomodelelor.
nu mai vrem sa apam mai nimic, vrem doat lapte si iaurt.
daca ii dau mancare sta cu ea in gura si apoi o scuipa.
de ce oare pt ca inainte manca asa de bine?
ati mai patit asa sa suga practic mancarea si apoi sa o scuipe?
voi cu ce ii mai ospatati pe pitici?
http://good-times.webshots.com/album/563509097jzBNyx
POZICI CU NOI

Apropo si noi botezam un baietel pe 14 iunie.
stiti ce anume trebuie sa cumpere nasa?
m-am interesat dar parca vreau si parerea voastra, cred ca sunteti mai in tema si aveti si niste idei super.
pupacim tot stupul.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Stefimic m-am uitat si eu la pozele cu voi si ai un bondarel tare scump.Cat despre mancare eu zic sa nu iti faci griji.E bine ca papa si atat.Noi am trecut prin etape de genul asta si apoi ne-am revenit.Si Adrian mesteca mancarea si apoi o scoate afara .Cred ca e o joaca sau ceva amuzant pentru ei.Cat despre intrebarea cu nasii nu te pot ajuta ca nu am fost inca, dar sa fie intr-un ceas bun si poate iti raspund fetele de pe aici care se pricep.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Crina sa dea DD sa fie bine pentru prietena ta si bb.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

crina pentru prietena ta si bebelul ei, asteptam vesti

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput