Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Supeeeeeeeeeer pozele cu pitici si pitice , care de care mai plimbareti ,mai cocheti si mai cu zulufi(bondarul Razvan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

M-a tarat peste tot, s-a bagat in tarana, in apa, in troaca cainelui, in cratita gainilior... Nu a vrut decat afara. In casa il apuca plansul si se ducea la usa...Si l-am tinut afara cat a vrut! Dezbracat si descult. Ca la usa cortului. Tarana pe sub unghii (cred ca si sub limba...), mozgolit la gura, murdar pe tricou dar fericit! asa arata copilul meu aseara... hihihi, parca ar fi fi-mea Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

poze de la motz

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare si de la noi!
Am vazut deocamdata niste poze cu fete cochete:Thea, Timeea, Ana si Delia.Scumpe foc
Si daca va laudati fiecare pe unde ati fost prin natura,noi nu avem cu ce ne lauda ca io am fost sambata la scoala toata ziua iar ieri la biserica si apoi in parc.

Pana la urma am dat si io capsuni si ananas si nu a avut nimic.

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

buna!

fetelor, imi poate da cineva exercitiile Pilates sau un link de unde le-as putea descarca free?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,
IOANA mersi de apel, c-am rasfoit putin, ca mai mult nu pot.
Noi am venit in tara de o saptamana.Vacanta a fost mortala, superba.Viena, e sobra, Venetia e unica iar coasta de azur, n-am cuvinte, lux total, exotic, mmmmm.Poze..cd oi avea tp.
ALEXIA, e superk.Am facut si noi Priorixul acum o sapt.Totul a fost k.Imita totul, spune multe lucruri.daca ii repeti un cuvant de mai multe ori il zice asa cum poate.e isteata dar neastamparata.Si are o viteza la mers de nu te tii de ea.Are 8 dinti si o masea.In preajma Pastelui, i-au dat ultimii 2 si maseaua.a fost k, asteptam caninii...

Va pup.Si mai intru cd pot
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

INTREBARE:Voi ati facut copiilor Varinilixul?Cel impotriva varicelei?Pana cd se face?Dr nu mi l-a recomandat neaparat dar am auzit eu c-ar fi epidemie de varicela???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

noi am facut vaccinul ptr. varicela, rubeola, rujeola, orion la 1 an si completarea trebuie sa o facem la 2 ani.

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

noutati nu prea avem. Matei nu se numara printre mergareti! Refuza categoric, dar trag sperante sa isi dea drumul luna viitoare. De 2 saptamani merge tinut de o mana si in ruptul capului nu vrea sa ii dea drumul la cealalta! Se pune instantaneu in genunchi sau se prinde de piciorul meu.

Am avut si noi prima vizita de urgenta la spital. A inghitit o chestie si nu a mai avut aer pentru cateva momente. Asa ca am ajuns la urgenta cu el, desi avea chef de joaca. I-au facut analizele si iesise totul bine, dar ne.au pus sa ii facem si Röntgen ... ca sa vada daca nu s.a oprit totusi pe undeva si mai ales poate vedeam ce este ! Nu s-a vazut nimic, noi am fost suparati jumate de zi ca i-au facut röntgen , dar intre timp i-am gasit si bucata de plastic cat o unghie mica in pampers si ne.am mai linistit ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaaa

cafeaaaa cine vrea e fierbinte, vad ca nu a facut nimeni pana acum ...va dau si biscuiti de casa langa ea..

eduard a facut ieri cunostintza cu betonu din fatza blocului si are un cucui cu julitura super frumos pe frunte, este pt a 2 oara cand isi face cucui pe beton , prima oara a fost in parc si a fost o surprija totala pt el , nu se astepta sa doara el credea ca e pe covor acasa.asta e. abia incepem cu cazaturi, julituri si alte cele si ma apuca groaza, ca vine caldura ( deja am iesit la pantalonasi scurti) si va fii tot julit, belit si vanat pe picioare si maini.

dar ce e cu linistea asta fetelor???

criaaaaa ce mai faceti, lumi-nag, mihaelaaa, rebianaaaa???si alte mamici cu pitici si pitice???uuu uuu uuuu

multumuesc de urari pt sotul meu .a iesit o destrabalare sambata ....m-am culcat dupa ora 4...un sot ametit bine cred ca a baut sa uite cati ani face..

ma duc beau cafeaua si revin
sper sa va treziti pana atunci..cele care dormiti...

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput