Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
elpower spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Am vazut cuconitza cu ochi frumosi si Ana dragutza in tricicleta.
Refuz sa vad poze cu Thea fara par, asa ca Ela nu vreau sa le pui. Mie imi place cu buclisoare. Sa pui mine sa i le faci la loc .
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Pana i le-oi pune la loc, ia de te uita aici la chelie.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
magdalena76 spune:
Hai si eu repede ca am treaba la scarbici!
Desi cu intarziere vreau sa urez si eu LA MULTI ANI!! Raluca, Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
LA MULTI ANI! Raul
Si pentru Iunia: serviciu usor!!
gabi78 spune:
Mult succes Iuniei si Ioanei.
de exceptie! Sa fie sanatoasa!
Normal ca nu m-am abtinut si pot sa inteleg, dar tot dulce si simpatica e.
La intalneala nu am discutat cu sotu din dotare daca ma lasa sa nu sa vin. Dar stiu sigur ca raspunsul e nu. Vedem, mai e pina duminica.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
carmenefr spune:
Si noi tinem pumnii mamicilor care azi incep munca-Iunia- si celor care azi merg la un nou job-Ioana
Sa va fie de bine amandoura!
Cat despre pozele cu prichinuta Giulia....
De-abia astept intalneala! Stiu sigur ca Teodora va fi in culmea fericirii cu atatia pitici la joaca.
Ma duc sa mesteresc o ciorba de perisoare de pui, cu muuult bors, ca un o ciorbareasca mica in casa!
radcarmen spune:
Spor la munca Iunia si reintegrare usoara!
Ioana, bafta la noul job si sa dea Domnul sa ai parte de ceea ce iti doresti!
Sanatate la bebeii bolnaviori, inclusiv la al meu! De sambata spre duminica noaptea Vlad are mucii pana la calcai, noaptea is galben-verzui si ziua is transparenti dar is multi rau si asta noapte abia a dormit se tot sufoca de la ei. Siiiiiiiiii, ca sa fie meniul complet, avem si una bucata ochi cu conjunctivita de aseara, conjuctivita facuta cadou de fetita unei bune prietene de familie. Deci ne-am aranjat. Eu am mucii doar pana la barba si in acelasi format ca si Vlad si astept cu interes conjunctivita care ne pandeste si pe noi cei mari de dupa colt. O sa fim "hppy family". No' da o-m scapa si de asta cumva!
Nu va pup sa nu se ia conjunctivita asta naspa. Va salut de la distanta!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
florin-a spune:
Ce forfota...zau de nu as veni si eu de la Constanta ca sa va vad,,,ca la mamicile mele de Cta nu prea misca nimeni in front cu 1 iunie.Dc ar fi Ana mai bunuta dar e rea de somn si in carucior nu sta sa doarma doamne ce as vrea sa vin!!!!
Pupici la bolnaviori si la Mamici.
Azi am fc si noi in sf vaccinul de 1 an..a planssssssss...dar am potolit-o intr-un final.Sper sa nu avem reactii prea urate.Oricum locul se prezinta bine fara sa-i fi pus nimic.
Pupici cu sclipici!
madybulancea spune:
Buna....carmen am primit PM tau,iti multumesc din suflet!!!
o vazui si eu pe Giulia,moaaamaaa ce frumoasa e...kitty esti incuscrita???
o vazui si pe thea cu cheliuta si e tare mumoasa si asa!pup
Razvi are si el muci,vad ca acu ii mai trecu,eu cu dureri de masea,asa k intr-un final am ajuns azi la stomatolog si a inceput facem extractie,facem nu stiu ce,facem si aia...nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa ma coste!!!yo care nu am mai avut probl cu dintii de 5 ani si acum dupa nastere s-au facut praf...asta e acum sufar!!!
maine ma duc la pediatra cu razvi sa vedem dak ii mai face infarixul....vedem!oricum aseara a dormit,am uitat sa va zic nu mai papa lapte noapte,adik nu mai face ca inaintela 2 si apoi la 6 acum papa un bibe pe la 4-5 sau 6 si atat...apoi pe la 9 mai roade un fruct,un biscuite,un ou cu branzica sau niste paine prajita,apoi la 14 si la 18 nu mananca decat cereale cu musli,nu mai vrea iaurt de nici o culoare.asa am o intrebare de care branza ii dati acum dupa un an???k eu m-am saturat de aia calcik,si razvi la fel!!!
gata v-am pupat!
razvi e afara cu mama,careia i s-a facut mila de mine ca ma durea maseaua si l-a scos!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
ioanaradu spune:
seara buna fetele!
iaca am aterizat si eu de la servici. prima impresie ... bunicica. oricum, pana miercuri ne treinuim. am inca 3 colege, dar uneia nu-i dau multe zile ... am citit in astrograma ei si da nasol.
multumesc de sustinere si o astept si pe iunia la raport!
matei ... e bine. adica, foarte bine! incepem sa-l recunoastem: mananca fara comentarii, se joaca singurel. mai nou vrea sa manance el SINGUR. la ciorba insa se oftica rau, ca nu prea are directie sa duca lingura cu zeama la gura si sa fie si plina si incepe sa tipe ... mai exersam.
ia sa mai strig un apel: Amma, Avgoot, Martutza, Val. stiti voi ... ca la din dragoste. acum ne uitam spre poarta sa vedem daca apare careva.
riloasa, ghibuadina ma bucur ca voi ati venit nestrigate.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
carmenefr spune:
hai ca am vazut pe Thea cheliuta...m-am uitat cu un ochi
Teodora dupa ce a mancat mai devreme un castronel cu ciorba si 4 perisoare babane,acum' mananca cot la cot cu mine niste paste cu pesto si parmegiano.Ne-a invatat sotul italieni!
florin-a spune:
Cafea, ness, capuciino. ciocolata calda, care mai doreste care mai pofteste!IEFTIM DAM.IEFTIN
Pt doritorii de sensatii oferim cafea si cu coniac
Vaccin ROR-a facut cineva in manuta ?Tocmai ce citii pe forum ca doare tare la piciorus vreo 2 zile si nu mai poate puiutu sa mearga.
Priorixul(pt cultura me generala)-imi zice si mie cineva ce-i cu el,adica e optional, il cumparam noi (cat costa) mergem sa il faca si pt ce este?
Stiu ca sunt articole dar de la voi aflu concret:))
Sunt cheauna .Ana azi noapte mai mult s-a foit,a dat sa planga de vreo 2 ori si a fost un pic calduta(37.7).E normal la vaccinul de 1 an nu?Cat tin reactiile astea?
Pupici cu sclipici.