Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani Raul, la multi ani Karla!!!

Am vazut si eu poze cu copii superbi...Thea e o scumpa..Ana la fel...Giulia ce domnisorica scumpa s-a facut...Stefania la fel.

Am vazut si pe Razvan cu noul sau look, ca sa zic asa, eu nu sunt nici pro nici contra, dar l-as lasa pe el sa faca alegerea....clar cand va fi cazul.E doar parera mea.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

preferata mea

Iunia, bafta maine la serv. Sa treaca orele ca vantul si ca gandul si sa rezisti cu brio fara "gazoaba" ta .

DEci duminica viitoare in herastrau, da?! de la ce ora incepand? ca am uitat

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

saptamana viitoare in herastrau of corsss!! de la 10-11 ... zic eu.

si io ma duc maine la NOUL servici! Doamne ajuta!

noapte buna stup ... si poate mai apareti si voi p-aci!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

in herastrau 10-11 zic si eu

bafta iunia si reinegrare usoara in munca,
bafta ioana sa fie intr-un ceas bun , sa fie mai bine decat speri

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

bunaaaaa.. hai ma ca pe ultima suta d emetri apuc sa intru si eu putinel!

la multi ani raluca si Raul!
multumesc de suport.. sa mor daca stiu ce simt.. da sigur e ca nu bocesc sau ceva..numa ca sunt in priza rau, s alas totul in ordine, sa las instructiuni clare, ciorbitza e pe foc, acum fac tabelashul cu programul , numerele de tel ale noastre, ale socrilor, salvare, politie, pompieri...azi am shmotruit toata ziulica.. unde mai pui ca de joi sunt cu mucii tarash si behai ca o oaie nebuna..si fi-mea n-are nimic nimic, dea DD sa ramana asha..

sun varza creatza..nu'sh ce sa mai zic..

ah, da, in herastrau io la 11 nu promit ca ajung da ajung sigur cu tot cu Ane si cu Raul.

acusi sa va vaz.. iarina pe la 13-14 are masa de legume.. CUM sau CE le luati la copii de mancare ?! vin cu ciorba in termos?!

fetele va pup, mai am si de calcat..pfff....

pe..curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ioana, bafta si tie maine, sa fie intr-un ceas bun.

buun, deci de dimineata in parc...apai nici io nu cred ca ajung la 11, probabil pe la 11 ma urnesc de pe unde oi fi, da va gasesc io. Sa va luati telefoanele la voi
DE mancare habar nu stiu da' iau io ceva, macar iaurtele, fructe, biscuiti daca nu o pun de un piure de legume.

Da' daca vii cu ciorba la termos adu mai multe portii, fa si tu pomana la copii care nu au asa conditii ca voi

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna fetelor! Am mai intrat si eu sa vad ce faceti. Nu mai pot sa citesc chiar tot, ca nu mai am timp deloc. Cel mic nu ma lasa la calculator deloc, iar cand doarme la pranz nu stiu ce sa fac mai repede pana se trezeste.
Mihaita al meu este foarte bine, alearga toata ziua si este plin de energie. Sa stiti ca a venit o pediatra si i-a decalotat putica. A durut primele 3 seri, dar dupa aceea nu mai doare. Trebuia sa ii fac cand era mai mic.Saptamana asta trebuie sa ii fac vaccinul.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

hai sa va fac cafeaua, sa va las aranjate!

despre mancare ... pai chiar ciorba nu cred sa iau in parc. poate un piure ceva, cu carnita. asta daca vrea sclifici sa manance. oricum, iaurtele, biscuiti, covrigi, pt siguranta. daca nu ... gasim noi o carciuma sa le dam ceva cartofi prajiti, un mic ceva ... daca nici asa ... sa manance sandvis nene, sa se mai bucure si ma-se-le de intalneala!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Karla!!!

La Multi Ani, Raul!!!

Hai Iuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Curaaaaaaaaaaaj
N-am poze, nu sariti... Cand s-o indura careva sa dea si la mine... fotografu sau cine a avut camera dupa el...

Despre intalneala... baaaaaiii... e cald in Bucuresti, ne prajeste soarele Hai, va miscati fundurile mai repede... ca sa va prind 5 minute pe toate... Io la 1:30 maxim m-am carat acasa cu trupa, ca trebe sa-si faca somnu de frumusete...
Iunita ajunge mai repede... da' Roxano te trezesc la 7, sa ajungi pana la 10 Hai 8.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Suntem bine si am vazut ca si copilasii bolnaviori isi revin asa ca felicitari. MARTUTZA ce mai face Victor? E mai bine?

Despre intalnire.... Pai daca venim toate pe la 10-11 e ok dar daca ne intindem pana la 14 cu venitul ne vom vedea pe bucatele. Despre mancare nu stiu ce sa zic.... Maria ar tb sa mananace la ora 12.30,13 deci ar tb sa-i aduc ceva si apoi sa fugim la somnic ca oricum vine caldura aia mare.

Nu am vazut pozele cu Giulia ca nu se incarca.

Mergi la inceput