Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mady ti-am dat ieri PM.

La multi ani, Raluca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Carmen, cu ce ati mers? cu masina proprie sau ceva autocar prin agentie?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am vazut cuconitza cu ochi frumosi si Ana dragutza in tricicleta.
Refuz sa vad poze cu Thea fara par, asa ca Ela nu vreau sa le pui. Mie imi place cu buclisoare. Sa pui mine sa i le faci la loc .

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Raluca! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Karla sa ai parte de tot ce iti doresti, luca sa-ti aduca numai bucurii si impliniri in viata!

La multi ani Raul , puiul meu drag!! Tu ai fost prima mea minune, ma uit la tine cat esti de mare, de iubitor si de vesel si nu-mi vine sa cred ca esti al meu! Imi pare rau ca uneori uit ca esti doar un copil, uit ca am fost o mama closca si nu pot accepta ca nu esti mai matur, mai responsabil(da Roxana) si imi vars nervii pe tine! Te iubesc mult de tot pui drag! Va multumesc ca v-ati gandit la noi, i-am aratat mesajele si era rusinato-magulit

Am vazut poze cu Stefania, Ana si cu Thea-tunsulita, avem niste fetitze una mai frumoasa ca alta, dar au si de unde alege, ca si baietii sunt unul si unul!

Ioana, ma bucur ca Matei e bine, m-am mirat ca-i dai creveti - adica nu m-as fi gandit...
Altfel...vezi ca totul se rezolva!

Magdalena, condoleante! Ce pot sa mai spun? Bucura-te ca ai un copil sanatos si totul o sa fie bine intr-un fel sau altul!

Am niste poze ca n-am mai pus de 2 luni, dar revin cu cele de la ziua lui Raul pe care inca nu le-am descarcat.
http://family.webshots.com/album/563582804PTalcv

Am fugit ca mai am un rand de musafiri!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kittyyyyyyy cat e de frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Raul, pui mai mare de Kitty! Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai minunati si de surioara ta dulce!

Am vazut poze cu printese: Thea cu cercei dar fara zulufi, Ana cea zvapaiata cu privire de smecherita si Giulia cea dulce cu pletele in vant. Aaaaa. era sa uit. Am vazut-o si pe Stefania cea serioasa. Sa va fie sanatoase minunile si sa va aduca numai bucurii!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Diana noi am fost cu masina noastra.
Si la vara, cand vom merge in Franta, tot cu masina.Ca e mai usor de vazut frumusetile de pe drum.Bine, daca nu esti pe autostrada...

Ma duc sa vad si io pozeee, cu sora sarbatoritului Raoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

am vazut-o si pe Giulia dulcica!

Kitty noi suntem mari consumatori de orice vietati marine. cand am mancat noi i-am dat si lui "de proba" si nu se mai oprea. asa ca din cand in cand ii facem creveti, mai schimbam putin meniul.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fete cucuiete,
noi suntem bine, v-am tot citit dar n-am avut tp sa scriu.Sapt asta am stat cu orele afara la copii ca la cata energie are Alexie..deh trebuie sa o consume cumva.
Azi am fost la plaja, a fost extaziata, n-o mai luam de-acolo, avea nisip peste tot...s-a facut ca porcusoru dar era tare fericita.Dim a fost cu ta-su in parc si s-a dat pe tobogan.Dar ce credeti se cocota singura si se dadea la rand cu copiii mai mare.Incredibil..Mi-a stat inima cd mi-au pov.Si nu accepta niciun fel de ajutor de la ta-su, adica, ea singura ca e mare doar..
acum e franta, doarme, a cazut lata...
Atat despre noi.

LA MULTI ANI RALUCA, sa fii sanatoasa si fericita!!!!

Mergi la inceput