Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
maryb spune:
gata fetelor, m-am intors de la dr si nu mai fac amnio. A zis ca este un rezultat ff bun si m-a intrebat daca mai fac amnio si i-am zis ca nu, la asa rezultat nu mai fac amnio. I_am zis ca nu eram eu impacata cu DT ala si de aia am facut TT. Si mi-a zis sa ma duc la alea sa anulez programarea la amnio si alea zambeau la mine, poate credeau ca vreau sa ma programez....in fine cand le-am zis ca vreau sa anulez programarea de maine m-au intrebat...da ? dar de ce ? si le-am spus ca mi-am facut TT in alta parte si ca a iesit super si de aia...mi-au urat sarcina usoara in continuare si mi-au multumit ca le-am anuntat...
va pup si va doresc o seara minunata tuturor. 
maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
MissJJ spune:
Sorelix sorry da la faza cu kg is de acord cu Narcisa.![]()
Narcisa nu ii da nici o amandina ca nu merita ea nu a papat amandina cand am rugat-o deci nici pt ea nu trebuia amandina, uite asa.![]()
Acusi e gata si papa astept carnitza si pastaile is pe ultimii 30 de m.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 saptamani
turturica spune:
seara buna si de la mine fetelor, vad ca pe aici sint miscari mari de trupe, ii tin pumnii irdei sa se termine totul cu bine.
Eu nu mai apuc sa intru prea des, de cind m-am intors din vacanta sint ultra-busy la servici si timpul meu pare din ce in ce mai limitat. Si pentru ca n-am timp deloc de nimic am cerut o zi de concediu saptamina viitoare ca s-ajung si eu la un coafor, epilat si-alte trebi defrisante. Ca daca n-am apucat sa mai ajung la salonul lui sun sint ca mama padurii ...
Nu mai vorbesc de cumparaturi, liste si alte alea ca incep sa ma depresez si mai rau, noi n-am cumparat in continuare nimic. E tare aiurea ca simbata magazinele au orar redus, duminica e inchis totul, iar in rest n-am cind sa ajung la shopping.
mariana, mersi de informatiile legate de thailanda, si noua ne place sa hoinarim cind mergem pe vreundeva, asa ca sigur experienta ta o sa-mi prinda bine. Evident c-o sa mai asteptam sa creasca un pic bebe, dar mi-ar place sa mergem pe acolo.
biri, esti bine? Vad ca n-ai scris nimic azi, sa stii ca ma gindesc la tine si le bebicul tau.
gata, ma duc la papica, poate mai fac si-un pic de pilates ca eu chiar mi-s balenski si dup-aia nani.
noapte buna fetele
26+
narcisa.s spune:
Nu-i dau Mada, nu-i dau.Impartim numai noi, eu, tu, Biri si fetele celelalte.Ca ea ne-a dat ignor cand am rugat-o, sanki cica e balenski.
Da o sa am eu o discutie cu Galu cat de curand...
Turturelule, fusesi mama in Romanica?Ce te invidiezzzzz....Stai linistita ca nici noi nu suntem avansat cu cumparaturile, tot zicem ca mai avem timp...Si uite cum se duce timpul. Important e sa ai listuta cu ce-ti trebuie, sa foe organizata dupa aia intr-o zi doua gasesti tu tot ce-ti trebuie si le ai acasa.
Va rog, lamuriti-ma si pe mine cu Biri, da-ti-mi o explicatie ceva, asa, pe scurt, sa pricep si eu.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
SunSmile spune:
Bine bai, nu-mi dati! Relelor! Las' ca m-a sunat iubexu meu sa-mi spuna ca a luat 3 eclere proaspete![]()
Turtu las' ca va faceti voi vreme! Important e sa-ti aduni pe o listuta ce si cum si gata. Exista si atatea magazine online...plus ca la un moment dat o sa ai si tu nitel concediu.
Mai...Biri este o super fata si are o super familie si totul o sa fie bine! Stiu eu asta. Cand/daca o sa simta ea nevoia, o sa scrie aici ce si cum. Eu i-am mai zis si o sa ma creada ea...totul se va termina cu bine si cu un bebe absolut perfect!
Amandine n-am primit, mishtouri da:)...asa ca-mi iau bestia si ma duc la tv. Ca si-asa fii-mea cred ca vrea ceva de la coastele mele, ca zgarma cu piciorusele...o placere care ma rupe in doua. Da' suporta mami...orice....oricum!
Hai pup...sa fiti cuminti!
SUN
34+ 

MissJJ spune:
Narci asa mama, nu ii dam ca nu vrem sa se ingrase nu?
Hai tu Sorelix nu te supi stii ca noi te iubim da nici tu nu ai vrut sa papi amandina pt noi asa ca noi de ce sa iti dam zi tu? Eclere am si eu tare bune aici la tesco da imi iau cutie mica ca daca iau din aia mare de 10 bucati nu ma las pana nu o termin.
Si mai avem niste profiteroale tare bune.
Eu acu m-a pocnit amintirile de cand eram bebe si am facut niste gris cu lapte.
Acu e la racit.
Auziti apropo de gris stiti ceva retete bune dulci cu gris? Nu budinca de gris sau ceva ca budinca e cam si ce fac eu da ceva mai interesant cu gris. Astept ceva idei ceva cu fructe ceva in straturi colorate nu stiu ceva de genul daca aveti ziceti si mie please.
Biri iubita noi suntem aici si ne rugam sa fie bine cu bebe. Multi pupici de la noi.
pup]
Turtu lasa ca le luati voi toate vb lui Sun lista sa fie intocmita si apoi mergeti rapid si luati si gata.
Tecky spune:
Maine nu prea o sa am timp sa intru pe forum pt ca dimineata ma duc la coafor sa ma vopsesc,dupa la cumparaturi si dupa-amiaza am program de curatenie in toata casa cu sotul.
Se pare ca Irda nu a nascut azi nu?Antonia vrea sa mai stea in burtica.
Va pup cu mult drag pe toate 
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
narcisa.s spune:
Da, Mada, da, nu-i dam ca doar noi avem grija de silueta ei, nu????Ce sa auzim dupa aia toata ziua cat e ea e balenschi???Nuuuuu...Numai apa plata cu lamaie iubita.
Turtu exact, uitai de on line, stai tu linistita si fa-ti listuta cu ce iti trebuie si dupa aia cumperi.
Teky cum te vopsesti?Sa pui poze.
Cu Biri normal ca va fii bine, si cu bebele.Doamne Doamne ne aude.
Uite si fie-mea se solidarizeaza cu Galu acum, da are treaba cu coastele mele nu cu ale lui mami de Galu. Tre sa o bag in sedinta sa-i explic cum sta treaba
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
Tecky spune:
Narcisa nu-mi fac cine stie ce la par,eu fiind blonda imi vopsesc lunar radacina.
Tecky 32 sapt 
AMR 8 sapt
Alina Maria spune:
Seara buna fetelor , imi iertati absenta va rog inca o data , efectiv eu sunt din ce in in ce mai in urma cu toate ,nu reusesc sa fac nimic bine , Mandy are faze si figuri , spatele ma omoara si tot asa .
Super ca Irda poate naste oricand , astept cu nerabdare vesti .
Succes in toate va doresc si sper pe cat mai curand .
Alina
33
si
Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso